Büyük konuşmuşsunuz cidden dediğiniz gibi. Şahsen cinsellik yaşamamış biri olarak bir erkek için bu ameliyatı olmayı asla düşünmem ancak tekrarlayan enfeksiyonlar, istediğim kıyafetleri sürekli sıkışma problemi yaşadığım için giyememe, gün içinde sürekli orada rahatsızlık hissedip lavabo bulup orayı düzeltme gereksinimi beni psikolojik olarak yıprattı ki bu ameliyata fonksiyonel olarak gereksinim duyuyorum. Kaldı ki bir kadının kendinin cinsel organını beğenmemesi barışık olamaması kendi özgüvenini zedeliyor. Kimse keyfinden yaa ben buramı kestircem demiyor, herkesin de saça saça para harcayacak durumu yok bu yüzden insanlar uzun süren araştırmalar yapıyor, bazı insanlar şehir değiştirip ameliyat oluyor. Kendiniz bu problemi yaşıyor ya da yaşamıyor olabilirsiniz ama asla empati kuramıyorsunuz. Yapıcı eleştiride bulunsanız neyse de yaptığınız saygısız yorum burada çözüm arayan kadınları rencide edici nitelikte. Yardım edecek yönde bir bilgi vermeyecekseniz bu konularda yorumda bulunmamanızı tavsiye ediyorum