Dikiş izi labioplasti

Redrose111

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
28
5
86
30
Selam hanımlar . Bir ayım dolacak Labioplasti de her şey güzel ilerliyor görüntü vs ama bu seferde iz kalmasına taktım. Doktorum iki ay her akşam kantaron sürmemi söyledi devam ediyorum. Ama yeterli olur mu? İz kalan var mı aylar geçse de? Aydınlatır mısınız

Bana ikinci günden itibaren önerdi. Bi ara ben buradaki yorumlara bakıp bıraktım ama kızdı iki ay devam edeceksin her gece dedi. Pamuğa damlatıp yoğun olmayacak şekilde kullanmaya devam ediyorum.
Doktorları anlamıyorum hepsi ayrı şey söylüyor benimki hiçbir şey sürme dedi ama süreyim bende

Doktorları anlamıyorum hepsi ayrı şey söylüyor benimki hiçbir şey sürme dedi ama süreyim bende
Sürmeni öneririm düşen dikişlerimden gördüğüm kadarıyla iz yok duruyor. Zaten sarı kantaron inanılmaz bir şey yüzüme dahi sürerim krem yerine gece sürüp uyurdun sivilceler iki güne geçerdi. Orjınalini bulmamı öneririm aktarlardan

Büyük konuşmayayım ama aşırı bir sağlık sorunu olmadığı müddetçe bu ameliyatı olan kadının kendine saygısı yoktur
Labiaların büyük olması hijyen açısından sağlık sorunu. Kaldı ki özgüven açısından mental olarak da sağlık sorunu zaten kendini özgür hissetmeli her kadın cinsellikte bence. Evet iki üç ay ciddi bir sabır gerektiriyor bende bu kadar sabır işi olduğunu bilmiyordum. Ama hiç pişman olmadım aksine çok mutluyum. Bu şekilde eleştiri doğdu gelmedi bana

Büyük konuşmayayım ama aşırı bir sağlık sorunu olmadığı müddetçe bu ameliyatı olan kadının kendine saygısı yoktur
Kimse sizin düşüncenizi eleştirmiyorsa sizde kimsenin düşüncesini eleştiremezsiniz. Kimse keyfinden yaptırmıyor ayrıca bunu yaptıranların çoğu sağlık sıkıntılarından dolayıdır. İnsanların ne yaşadığını bilmeden kafanıza göre eleştirerek asıl saygısızlığı siz yapmış oluyorsunuz. O kadar rahatsız olduysanız buralarda değilde beğendiğiniz konularda gezinin ayrıca herkesin yorumuna 👎 koyarakda komik olmayın daha fazla😄 Benim içinde sizin yorumunuz +++👎

Labiaların büyük olması hijyen açısından sağlık sorunu. Kaldı ki özgüven açısından mental olarak da sağlık sorunu zaten kendini özgür hissetmeli her kadın cinsellikte bence. Evet iki üç ay ciddi bir sabır gerektiriyor bende bu kadar sabır işi olduğunu bilmiyordum. Ama hiç pişman olmadım aksine çok mutluyum. Bu şekilde eleştiri doğdu gelmedi bana
Başına gelmemiş ya o yüzden bu kadar rahat. Sanıyorki insanlar hemencecik karar verip hoop hemen yaptırıp herşey olup bitiyor. Herkes risk alıyor ve maddi manevi zorlanarak yaptırıyor ve herkesin kendine göre sebebi var. Aah ah ağzı olan konuşuyor işte bacım aldırma böyle insanlar her yerde.

Sürmeni öneririm düşen dikişlerimden gördüğüm kadarıyla iz yok duruyor. Zaten sarı kantaron inanılmaz bir şey yüzüme dahi sürerim krem yerine gece sürüp uyurdun sivilceler iki güne geçerdi. Orjınalini bulmamı öneririm aktarlardan
Teşekkür ederim canım süreyim bende o zaman inşallah faydasını görürüz
Ben zaten uzun zamandır birinden alıyordum Instagram'da binlerce takipçisi var inanılmaz ürünler yapıyor herkes çok faydalar görüyor kendisi yapıyor ondan alayım yine

Cinsellikte özgür hissetmek için şeyine kadar kesip biçmek mi gerekiyor? Özgüven böyle mi kazanılıyor? İnsan cinsel organının şeklini eller mi ya erkekler beğensin diye. Cinsel organ bu. Hem de şeyinin kıllarını kesmeye üşenen erkekler için. Sanki erkeklerin cinsel organı çok estetik. Şu çektiğiniz acılara, kendinize yaptığınız eziyete bak. İnanılmazsınız gerçekten

Yıllar önce yaptırmıştım. İz için herhangi bişe yapmadım kalmadi da. Hatta ameliyat olduğumu bile unuttum şimdi konuyu görünce aklıma geldi. Kendimi hep böyle sanıyorum yani doğal hali bu gibi :) bu arada dikişler çok geç düşmüştü doktorda zaten geç düşer demişti

Büyük konuşmuşsunuz cidden dediğiniz gibi. Şahsen cinsellik yaşamamış biri olarak bir erkek için bu ameliyatı olmayı asla düşünmem ancak tekrarlayan enfeksiyonlar, istediğim kıyafetleri sürekli sıkışma problemi yaşadığım için giyememe, gün içinde sürekli orada rahatsızlık hissedip lavabo bulup orayı düzeltme gereksinimi beni psikolojik olarak yıprattı ki bu ameliyata fonksiyonel olarak gereksinim duyuyorum. Kaldı ki bir kadının kendinin cinsel organını beğenmemesi barışık olamaması kendi özgüvenini zedeliyor. Kimse keyfinden yaa ben buramı kestircem demiyor, herkesin de saça saça para harcayacak durumu yok bu yüzden insanlar uzun süren araştırmalar yapıyor, bazı insanlar şehir değiştirip ameliyat oluyor. Kendiniz bu problemi yaşıyor ya da yaşamıyor olabilirsiniz ama asla empati kuramıyorsunuz. Yapıcı eleştiride bulunsanız neyse de yaptığınız saygısız yorum burada çözüm arayan kadınları rencide edici nitelikte. Yardım edecek yönde bir bilgi vermeyecekseniz bu konularda yorumda bulunmamanızı tavsiye ediyorum:KK25:

Cinsellikte özgür hissetmek için şeyine kadar kesip biçmek mi gerekiyor? Özgüven böyle mi kazanılıyor? İnsan cinsel organının şeklini eller mi ya erkekler beğensin diye. Cinsel organ bu. Hem de şeyinin kıllarını kesmeye üşenen erkekler için. Sanki erkeklerin cinsel organı çok estetik. Şu çektiğiniz acılara, kendinize yaptığınız eziyete bak. İnanılmazsınız gerçekten
Herkesin doğrusu kendine. Bunu yargılamak kimseye düşmez. Kimisi sağlık için yaptırır kimiside estetik için. Kişi karar verdiyse doktoruda tamam dediyse kime ne. Ona gelene kadar ne estetikler yaptırıyor millet. O zaman herkese karisilsin dudaklarina silikon yaptırma poponu kaldırma goguslerini yaptırma vs vs bu böyle uzar gider. Bırakın herkes nasıl mutluysa neyle mutluysa öyle yaşasın

Rica ediyorum üsluplara dikkat edelim, insanların tercihleri sadece kendisini ilgilendirir.

Büyük konuşmuşsunuz cidden dediğiniz gibi. Şahsen cinsellik yaşamamış biri olarak bir erkek için bu ameliyatı olmayı asla düşünmem ancak tekrarlayan enfeksiyonlar, istediğim kıyafetleri sürekli sıkışma problemi yaşadığım için giyememe, gün içinde sürekli orada rahatsızlık hissedip lavabo bulup orayı düzeltme gereksinimi beni psikolojik olarak yıprattı ki bu ameliyata fonksiyonel olarak gereksinim duyuyorum. Kaldı ki bir kadının kendinin cinsel organını beğenmemesi barışık olamaması kendi özgüvenini zedeliyor. Kimse keyfinden yaa ben buramı kestircem demiyor, herkesin de saça saça para harcayacak durumu yok bu yüzden insanlar uzun süren araştırmalar yapıyor, bazı insanlar şehir değiştirip ameliyat oluyor. Kendiniz bu problemi yaşıyor ya da yaşamıyor olabilirsiniz ama asla empati kuramıyorsunuz. Yapıcı eleştiride bulunsanız neyse de yaptığınız saygısız yorum burada çözüm arayan kadınları rencide edici nitelikte. Yardım edecek yönde bir bilgi vermeyecekseniz bu konularda yorumda bulunmamanızı tavsiye ediyorum:KK25:

Ben sağlık sorunları müstesna diye belirtmişim zaten ilk mesajımda. Neyin duyarını kasıyorsunuz tam olarak?

Ben sağlık sorunları müstesna diye belirtmişim zaten ilk mesajımda. Neyin duyarını kasıyorsunuz tam olarak?
Buna duyar kasmak denmez hanımefendi, sözlük anlamına bakmanızı öneririm zira yorum yaptığınız konuda olduğu gibi bu konuda da bilginiz yok. Buna bilgi vermek denir, ben size bilgi verdim çünkü çok açık bir şekilde bilmeden yorum yapıyordunuz. Sağlık sorunlarından çok daha fazla sebep belirttim ancak siz mesajın o kısmına bakmayarak bir şeyler öğrenmeye ne kadar kapalı olduğunuzu bir kez daha ispatlamış oldunuz. Argümanlarınız çok zayıf olduğu için (hatta neredeyse olmadığı için) de sürekli karşı tarafa pasif agresif yorum yapıyorsunuz ve yorumlara beğenmedim işareti bırakıyorsunuz, komiksiniz. Zaten yukarıda yönetici tarafından uyarılmışsınız. Daha fazla kendinizi küçük duruma düşürmeyin.

Ablacım ben de bu konuda aynı fikirdeyim kesinlikle ama bize ne yahu, kim neresini yaptırıyorsa yaptırsın. Ciddi ciddi sinirleniyorsunuz bir de. Polemik çıkarmaya mı geldiniz? Beğenmiyorsan oku geç.

Back
X