Dikiş izi labioplasti

Cinsellikte özgür hissetmek için şeyine kadar kesip biçmek mi gerekiyor? Özgüven böyle mi kazanılıyor? İnsan cinsel organının şeklini eller mi ya erkekler beğensin diye. Cinsel organ bu. Hem de şeyinin kıllarını kesmeye üşenen erkekler için. Sanki erkeklerin cinsel organı çok estetik. Şu çektiğiniz acılara, kendinize yaptığınız eziyete bak. İnanılmazsınız gerçekten
Bu işin bu kadar meraklısı olmasaydın buralarda dolaşmazdın. Paran olda anında yaptıracağını düşünüyorum. Aynı dertten muzdarip insanlar burada toplanmış birbirine yardım ederken sana yorum yapmak kalmadı canımiçi. İstersem bacağımı ters çevirttiririm nasıl mutluysam öyle yaparım istersem ister daraltırım ister küçültürüm böyle bi özgürlüğüm var çünkü kendim için yaşıyorum. Sen de gidip biraz kendin için akıl sağlığı ile ilgili konu başlıklarına bakabilirsin

Yıllar önce yaptırmıştım. İz için herhangi bişe yapmadım kalmadi da. Hatta ameliyat olduğumu bile unuttum şimdi konuyu görünce aklıma geldi. Kendimi hep böyle sanıyorum yani doğal hali bu gibi :) bu arada dikişler çok geç düşmüştü doktorda zaten geç düşer demişti
Ay çok rahatlattı beni bu yorum. Bende de düşen dikişlerde iz görünmüyor ama kimileri de kaldı demiş dert etmiştim teşekkür ederim :)

Başına gelmemiş ya o yüzden bu kadar rahat. Sanıyorki insanlar hemencecik karar verip hoop hemen yaptırıp herşey olup bitiyor. Herkes risk alıyor ve maddi manevi zorlanarak yaptırıyor ve herkesin kendine göre sebebi var. Aah ah ağzı olan konuşuyor işte bacım aldırma böyle insanlar her yerde.
Defolsun
Teşekkür ederim canım süreyim bende o zaman inşallah faydasını görürüz
Ben zaten uzun zamandır birinden alıyordum Instagram'da binlerce takipçisi var inanılmaz ürünler yapıyor herkes çok faydalar görüyor kendisi yapıyor ondan alayım yine
Evet canım ama yoğun sürme ve havalandır sürdükten sonra ona dikkat et . 😘

Back
X