kızlar aranızda dikiş izlerini gidermeyi basaranlar var mı ? ya da tanıdıkları olanlar?
benim bebeklikten kalan ameliyatımın dikiş izleri cok fazla ve estetik dikiş değil kapkalın iz...bunları gidermenin yolu yok mudur? tamamen giderilmez dedi gittiğim doktorlar sadece orayı yeniden açıp o dokuyu alıp ince estetik dikiş atabiliriz dediler ama değer mi buna bilmiyorum...yani sonuçta yine iz olacak... önerileriniz neler acaba ?

benim bebeklikten kalan ameliyatımın dikiş izleri cok fazla ve estetik dikiş değil kapkalın iz...bunları gidermenin yolu yok mudur? tamamen giderilmez dedi gittiğim doktorlar sadece orayı yeniden açıp o dokuyu alıp ince estetik dikiş atabiliriz dediler ama değer mi buna bilmiyorum...yani sonuçta yine iz olacak... önerileriniz neler acaba ?

yani estetik ameliyatla bile geçmez dediler...kremin pek işe yarayacağını sanmıyorum
 yani estetik ameliyatla bile geçmez dediler...kremin pek işe yarayacağını sanmıyorum  cunku contractubex yeni ameliyat sonrasi dikis izlerinde ise yariyor
 cunku contractubex yeni ameliyat sonrasi dikis izlerinde ise yariyor