Dikiş izi?

merve9596

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2015
35
1
1
30
Arkadaşlar açık yaklaşımla 24 gün önce burun estetiği oldum. Benim tenim baya bir beyaz ve şu an dikiş izi belli oluyo baya. Böyle kalmıcak dimi? Geçer mi? Tecerübesi olan cevap versin, lütfen :(

Açık teknik ile ameliyat olduysanız dikiş izlerinin kaybolacağına dair garantı vermek mümkün değil ama esmer tenlilerden daha şanslısınız çünkü açık tenli olduğunuz için izler kaybolmasa bile dikkat çekmez.

Açık teknik ile ameliyat olduysanız dikiş izlerinin kaybolacağına dair garantı vermek mümkün değil ama esmer tenlilerden daha şanslısınız çünkü açık tenli olduğunuz için izler kaybolmasa bile dikkat çekmez.
Krem falan mı kullanmam gerekiyo ya da ne kremi?

Ben 5 yıl once acık oldum hiç iz kalmadı hatta iz kaybolalıda yıllar oldu

Izler kapanmiyosa kapatıcı uygulayabilirsiniz. Benim daha 2. haftam hafif izim var ama beni suan cok rahatsiz etmiyo :eek:

kızlar benim daha 4, günüm dikişler duruyor da dikişleri aldırmaya mı gidiyoruz yani, tampon da duruyor amaben dikişler kendilğinden kaybolacak zannediyordum:eek:

kızlar benim daha 4, günüm dikişler duruyor da dikişleri aldırmaya mı gidiyoruz yani, tampon da duruyor amaben dikişler kendilğinden kaybolacak zannediyordum:eek:
Benımkinde burun ucun altındaki dikişi aldı gerisi kendi düştü kontrollerde bakar zaten burnunda his olmadıgı için hiç hissetmıyosunda

İçteki dikişler alınmıyo dıştaki alınıyo benim ikibuçuk ay oldu ilk yoğunluğu yok ama yinede hala çok belirgin grip oldum yara oldu sanıyo herkes

alındı benimkilerde c.tesi :KK68: günü şuanda sadece kenarlarda iki tane çizgi şeklinde yara var bikaç güne geçer bence onlarda. orta kısımda bişe kamadı iz de kalmadı çok şükür :)

Back
X