Sünnet Dikiş İzi

Alys

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
34.491
91.175
798
Oğlum 5 aylıkken sünnet oldu.
şuan 24 aylık.

sünnette falan sorun yaşamadık, ama dikiş izleri hala geçmedi. sünnetten bir hafta sonra kendi doktoruna muayene olmuştu doktor bir şey demedi.
çocuk doktoru kaç kez gördü bu zamana kadar bir şey demedi, gerçi çocuk doktoruna hep başka hastalık için gittiğimizden ben de sormadım.
ama aklıma takılıyor, sizce normal mi, bir doktora gitmeli miyiz bunun için?

artık lazerle dıkıse gerek kalmadan yapıyorlar sunnetı halbukı...

doktorunuz dıkısının ne zaman gececegını soylemedı mı

gecmesı gereken gunu coktan gectıyse doktoruna sorun derım

Benim oglumda da var izler. Bóyle nokta nokta. hatta bir ara içine kir gibi şeyler doluyordu. şimdi oglum búyüdü tek tük de olsa durum halen aynı. Gelecek cevaplardan bende kendime pay çıkartacagım. Bizim durum da size benzer nitelikte gibi.

artık lazerle dıkıse gerek kalmadan yapıyorlar sunnetı halbukı...

doktorunuz dıkısının ne zaman gececegını soylemedı mı

gecmesı gereken gunu coktan gectıyse doktoruna sorun derım

maalesef sünnet olduğu dönem yaşadığımız ildeki opsiyonları değerlendirdik.
Lazer yoktu, dikişsiz olan yöntemi (adını hatırlayamadım) yapanlar vardı özelde, fiyatı bizim kaldırabileceğimiz gibi değildi.

doktor dikişlerle ilgili hiç bir uyarıda bulunmadı, benim de sormak aklıma gelmedi o dönem.
Biraz şişliği vardı, onu falan sormuştum, geçer demişti, dikişi de herhalde kendim geçer diye düşünmüşümdür.
Çok da bilmiyorum, işte neredeyse 19-20 ay oluyor sünnet olalı, dikiş izi sizce geçmeli miydi?

Bu arada sünneti iyi bir semtte ózel muayanede hatrı sayılır bir rakama yaptırmıştık. O zaman 3 aylıktı. simdi 8 yaşına girecek.

Bu arada sünneti iyi bir semtte ózel muayanede hatrı sayılır bir rakama yaptırmıştık. O zaman 3 aylıktı. simdi 8 yaşına girecek.

Özel hastanede yaptırdık biz de, fiyatı makuldü ama.
doktoru çok araştırmıştım, önerilen bir ürolog du.

Scarex diye bir jel var, doktora ya da eczacıya sorun kullanabilir mi diye, o geçirir izleri.

belkıde normaldır dıkıs ızının kalması en ıyısı ıcınızın rahat etmesı ıcın bı doktora sorun derım...

belkıde normaldır dıkıs ızının kalması en ıyısı ıcınızın rahat etmesı ıcın bı doktora sorun derım...

işte hep doktora bir sorun oluyor da öyle gidiyoruz, öyle olunca aklıma gelmiyor.
bir de benim çocuğun doktor fobisi var, muayenede ortalığı yıkıyor.
ama kafama takılıyor gerçekten, inş bir dahaki sefere soracağım.

arkadaşlar aynı dertten bende müzdaripim. derisi yapışık olduğu için kabuklanma çok oldu ve dikişler çok kötü atılmıştı. dikiş izi kaldı yer yer hafif şi ve düzensiz bir hat var. resim koyma şansınız varmı ve de sünnetin üzerinden 2-3 yıl geçen arkadaşlar varsa izlerde zamanla azalma oluyormu yazarlarsa çok sevinirim

selam goha üzerinden baya geçmiş dikiş izlerinde azalma varmı.
benim oğlum 1.5 yıl önce oldu hala var .

selam goha üzerinden baya geçmiş dikiş izlerinde azalma varmı.
benim oğlum 1.5 yıl önce oldu hala var .

Oğlum 3 yaşında hala var.
En son küçük oğlumu sünnet ettirmeyi düşündüğüm doktora muayene ettirdik, içimiz rahatladı. Bazı çocuklarda erken iyileşirken, bazılarında 10 yaşa kadar sürebiliyormuş, ama muhakkak zamanla geçer iz kalmaz dedi. Gayet başarılı bir sünnet olmuş dedi, kafaya takmayın dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…