chix Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2010 276 140 303 28 Temmuz 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi chix #1 Arkadaşlar ameliyat olalı 10 hafta oldu ama kesik (daha doğrusu yapıştırma) yerlerinde iyileşme göremedim. Birde cetvelle ölçtüm tam 8 cm kesi yapılmış sizce çok değil mi? Halen mosmor kesi yerleri bazen görünce fenama gidiyor /:
Arkadaşlar ameliyat olalı 10 hafta oldu ama kesik (daha doğrusu yapıştırma) yerlerinde iyileşme göremedim. Birde cetvelle ölçtüm tam 8 cm kesi yapılmış sizce çok değil mi? Halen mosmor kesi yerleri bazen görünce fenama gidiyor /:
_ozengull 🖤 Kayıtlı Üye 22 Eylül 2017 771 685 103 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi chix #2 Merhaba. Kasım ayında ameliyat oldum ve ameliyat izledim beyaz. Resmini özelden atabilirim. Tam hatırlamıyorum ama morluklar 3-4 hafta sonra geçmişti
Merhaba. Kasım ayında ameliyat oldum ve ameliyat izledim beyaz. Resmini özelden atabilirim. Tam hatırlamıyorum ama morluklar 3-4 hafta sonra geçmişti
chix Guru Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2010 276 140 303 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi chix #3 _gll .!.: Merhaba. Kasım ayında ameliyat oldum ve ameliyat izledim beyaz. Resmini özelden atabilirim. Tam hatırlamıyorum ama morluklar 3-4 hafta sonra geçmişti Genişletmek için tıkla... Resminizi görebilir miyim?
_gll .!.: Merhaba. Kasım ayında ameliyat oldum ve ameliyat izledim beyaz. Resmini özelden atabilirim. Tam hatırlamıyorum ama morluklar 3-4 hafta sonra geçmişti Genişletmek için tıkla... Resminizi görebilir miyim?