Dikiş makinesi aldık diyelim ee sonra ?

h&m home'a baktın mı cute? orda da payetli yastık kılıfları var bende de çiçek desenli bi berjer ve yastıklar var fiyatları öyle uygun geldi ki alıp dekorasyonu yenilemek istedim ama maalesef bizdeki h&m'nin home bölümü yok

Bence dikiş makinesi alabilirsin bana annem almıştı bu makineden ama ben ilk sevmedim sonra alıştım çok ileri düzeyde bir makine değil açıkçası tabi ki yastık nevresim diker. Benim hedefim baya baya pro görünümlü kıyafetler dikmekti onun için şimdilik kullansam da aklımda çok başka makineler var.
Bir de bu yastıkları dikmek istediğinden emin misin... ben dikmezdim ama dikeceksen de bir şey yok payetli kumaş ve keçe gibi duruyor. payetin altı hafif kalın bir kumaşla desteklenmiş. yine de güzel olması için uğraşmak gerekiyor basit de olsa.

Cute bu ev senin mi?
Seninse ; bu salona o kirlentler fazla olur sanki
Yeteri kadar renkli ve hareketli bence salonun
Evet benım oturma odam burası ama suanda varolan yastıkları kaldırırım pulluları koyarken dıye dusunuyorum nıyeyse acayıp heves ettım

Ya bende geçen ayni seyi düşünüp heves ettim :)
Payetli yastiklar degildi benim istediklerim ama bazen bi kumas görüyoruz ya ne güzel nevresim olur kirlent olur diyorum onlari kendim yapabilir miyim diye endise etsem de evlenince sanirim alicam bi makine :)

Ayy ilk defa duydum. Baktım şok oldum neler çıkmış.. kolay gibi duruyo dikilir. . Benim dikiş makinem de var. halk eğitim merkezinde dikişe gitmiştim. İyi kötü etek, gömlek dikerim.

Önce kağıda düz çizgi çek altında kumaş iğnele öyle çizginin üstünden gidecek şekilde deneme yap. Tamam diyince iri zigzaglar çiz. O da oldu diyine eğik çizgilerle sonra da kavisli çizgilerle deneme yap.
Ondan sonra herşeyi dikebilir hale elin gelir. Tek eksik parça birleştirme olur, yastık, kırlent vs dikeceğin için de onlarda da çok sorun yaşamazsın diye düşünüyorum.

Makineyi ilerde kullanmayacaksan kosedekalacaksa astari yuzunden pahaliya gelir cute
Makine ,kumas,elyaf,iplik+ugrasma zamani istedigini yorganci varsa onlarda yaparlar daha uyuguna diye tahmin ediyorum ztn yok surekli biseler keser dikerim dersen alabilirsin İsmekler de bayagi iyi ders veriyor bu bicki dikis olaylarinda yeni hobi olabilir aslinda

Bende istiyorum ama fiyatları için bende almadım bence yaparsın bende dikiş filan bilmiyorum ama internetten yapımını izleyip kendim yapmayı düşünüyorum

Youtubeda diy videolari var bursuru. Bi bak, eger kiviririm diyosan al dikis makinani. hatta mantikli dedin, once komsununkiyle dene cute. Bende severim dikis yapmayi ama cok cabuk sikilirim. Eskiden abiye elbise felan dikerdim, smdi uf puffla eteklerin boyunu kisaltiyorum isteksiz.
Ama her kadinin evinde olmasi gereken bisey bence dikis makinasi.

Ben de cok istiyorum bi seyler üretmek. Elde bile cok guzel dikerim çocukluğumdan beri. Makineden cok korkuyorum ama ya elimi dikersem ya iğne tırnağıma gelirse falan diye. Bu tarz seyler yaşanabilir mi?

Dikis dikmek mesele degil, kullandigin makinayi taniman ve alisman gerek sadece. Hic dikis dikmediysen once bir kumas ile uzun sure calismani tavsiye ederim. İyice elin ayagin alisinca baslarsin dikmeye sadece yastik degil daha neler dikersin kendine ayy bayiliyorum dikis dikmeye bana bildigin terapi. Parca kumaslarda alabilirsin denemek icin basta acemiligini atarsin boylece. Ilerde kiyafet dikmek istersende 'burda' dergisini duymussundur ondan alirsin bloglarda kalibi nasil cikarabilecegini anlatirlar, bana bile sorabilirsin aklinda olsun.

Dikiş makinesi kullanmakta bişey yok çabucak alışırsın da bi yastık için de makine alınmaz .gerçi ben her eve şart die düşüniorum.pantolon paçası bile yaparsın.gerçi evde makine olunca pratik seyler dikersin ilk etapta sonra bakmışın elbise falan dikiosun

Beyaz yada farklı renklerde uygun fiyata yastıklar alarak hazırlayabilirsiniz. Kirpikler mefruşat malzemesi satılan yerlerde bulunur zaten. Payet kısmı ve kirpikleri silikon yada kumaş yapiştricisi ile yapiştirabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…