ay ne güzel ya keşke ben de yapabilsem ...Senelerdir dikis yapan, 10 kiyafetinden 8'ini dikmis biri olarak, kirlent yastik nevresim ne varsa diken biri olarak (suan bebem var biraktim o isleri) tavsiyem hele o makineyi alip basina oturun zamanla birseyler ogrenirsiniz zaten. He ilk etapta sagda solda bilen biri vardir. Temel seyleri gostersin gerisini insan kendi cozuyor. Dikis yapmak isteyipte takilan olursa yardimci da olabilirim
Yalniz dikis fena bagimlilik yapar. Oglum dogana kadar isten gelirdim yemekten sonra hop makinenin basina. Esim az dinlen derdi, yorulmadim ki derdim. Cidden yorgunlugunuzu unutuyorsunuz. Bunun nedeni insani terapi etmesi. Basina bi oturuyorsunuz dunyanin geri kalanini unutuyorsunuz. "Wolfrog dunyaya kocaman goktasi dusuyormus" "ay dur su tegelleri bitireyim de" diyecek kivama geliyorsunuzO is kirlentle baslar bir bakmissiniz abiye elbise dikmissiniz. Sahsen dumduz maksi etek dikeyim yeter dedim, gecen sene manto diktim. Sonu yok yani. Baslamadan once bilin istedim
Öncelikle ellerine sağlık.Senelerdir dikis yapan, 10 kiyafetinden 8'ini dikmis biri olarak, kirlent yastik nevresim ne varsa diken biri olarak (suan bebem var biraktim o isleri) tavsiyem hele o makineyi alip basina oturun zamanla birseyler ogrenirsiniz zaten. He ilk etapta sagda solda bilen biri vardir. Temel seyleri gostersin gerisini insan kendi cozuyor. Dikis yapmak isteyipte takilan olursa yardimci da olabilirim
Yalniz dikis fena bagimlilik yapar. Oglum dogana kadar isten gelirdim yemekten sonra hop makinenin basina. Esim az dinlen derdi, yorulmadim ki derdim. Cidden yorgunlugunuzu unutuyorsunuz. Bunun nedeni insani terapi etmesi. Basina bi oturuyorsunuz dunyanin geri kalanini unutuyorsunuz. "Wolfrog dunyaya kocaman goktasi dusuyormus" "ay dur su tegelleri bitireyim de" diyecek kivama geliyorsunuzO is kirlentle baslar bir bakmissiniz abiye elbise dikmissiniz. Sahsen dumduz maksi etek dikeyim yeter dedim, gecen sene manto diktim. Sonu yok yani. Baslamadan once bilin istedim
Çalışıyorum canım aksamları 6'da evde oluyorumpeki şöle yapsanız kumaşlarını alıp terzide diktirseniz ?CuteMom
ya da bilmiyorum belki de daha mı pahalıya gelir
aslında el sanatı falan seviyorsanız stres atmak için kendiniz uğraşabilsiniz yani benim zamanım olsaydı öle yapardım
ben çok severim el işi yapmayı ama işte zamanım yok
siz çalışmıyor muydunuz ?
bir de çocugunuz var okula gidiyormuş hem de maşallah diyorum o zamanÇalışıyorum canım aksamları 6'da evde oluyorum
Bi a101 çalışanı olarak çok canım çekti şuan makina ya ne güzel anlattiniz öyle ballandıra ballandıra dikiş bilenler... Ayıram barim tekisini kendime... Makinalar konusunda sıkıntı yasamadik pek şimdiye kadar alanlar hep memnun da dikiş dikmeyi bilmiyoz o var iste sahiden ogrenilirmi öyle netten bakarak...
Ay cok vaktım var gıbı dusunmeyelım ya vaktım yok bazen yenı konular oldugunda oturup ders anlatıyorum ıste benımkıde ıs . Esımde dıyor ıste bırde makıne alırsan yuzumuze bakmazsınbir de çocugunuz var okula gidiyormuş hem de maşallah diyorum o zaman
hadi o zaman öğrenin de bana da öğretirsiniz belki
ya da bir bakmışsınız işi ilerletirsiniz sipariş falan almaya başlarsınızbaksanıza bazıları bu yastıkları sizden öğrendi
ben bunları biliyordum benim evime pek uymaz bunlar ya
Gecen kiş ben aldim dikis makinesi kursa gitmedim kendim yapiyorum istedigimi internette video dolu ne istersen var makinanin kullanilmasini bile ordann ögrendim elinin altinda olmali bence dikiş makinesiKızlar günaydın sabah sabah bir sorum var.
Şu cok meşhur payetli ve kirpikli yastıklardan ıstıyorum ne zamandır . Ancak bana bır turlu alınabılır fıyatta gelmıyor. tanesi 40 tl , 4 tane alsam 160 tl. E el atmısken yatak odama fılanda ısterım.
Acaba dıyorum dıkıs makınesı alsam ben yapamazmıyım? Dıkıs makınelerıde 250 tl . Öyle kalıp fılan cıkaramamda kırlentmıs carsafmıs dıkemez mıyım ?
Bu oyle kurssuz öğrenilemez mi ?
kız kendınıze ayırıyorsunuz sonra alamıyoruz bız aaaa
Evde yer varsa dikiş makinesi her eve lazım,bende dikiş bilmiyorum ama bazen evde acil pantalon paçası kıvırmaya ,sökülen yastık kılıfı v s dikmek için almıştım 15 sene önce hemde 220 liraya. 250 lira gayet uygunmuş.uzun vade de lazım olur alın bulunsun.
Yani 2 yastik icin dikis makinesi almam. Ayrica avangard koltuga bu sacma yastiklari koyuyolar cok abes duruyo. Ben sevmiyorum boyle basit seyleri bilemedim. Alicak olsam 2 tane alirdim sanirim.
Dikis isleri filan kolay gozuken ama matematik ve beceri isteyen bir istir. Buna hic yatkinligin yoksa bir kurs fena olmazdi.
Kirpiklerimi begenmedin evi miO neydi ya öyle
Valla bu kirpikli yastıklar çok kötü cute alma bunları pembiş gelin evlerindeki kalpli yastıklar gibiKirpiklerimi begenmedin evi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?