- 24 Haziran 2011
- 23.464
- 48.916
- 798
Senelerdir dikis yapan, 10 kiyafetinden 8'ini dikmis biri olarak, kirlent yastik nevresim ne varsa diken biri olarak (suan bebem var biraktim o isleri) tavsiyem hele o makineyi alip basina oturun zamanla birseyler ogrenirsiniz zaten. He ilk etapta sagda solda bilen biri vardir. Temel seyleri gostersin gerisini insan kendi cozuyor. Dikis yapmak isteyipte takilan olursa yardimci da olabilirim
Yalniz dikis fena bagimlilik yapar. Oglum dogana kadar isten gelirdim yemekten sonra hop makinenin basina. Esim az dinlen derdi, yorulmadim ki derdim. Cidden yorgunlugunuzu unutuyorsunuz. Bunun nedeni insani terapi etmesi. Basina bi oturuyorsunuz dunyanin geri kalanini unutuyorsunuz. "Wolfrog dunyaya kocaman goktasi dusuyormus" "ay dur su tegelleri bitireyim de" diyecek kivama geliyorsunuz
O is kirlentle baslar bir bakmissiniz abiye elbise dikmissiniz. Sahsen dumduz maksi etek dikeyim yeter dedim, gecen sene manto diktim. Sonu yok yani. Baslamadan once bilin istedim 

Yalniz dikis fena bagimlilik yapar. Oglum dogana kadar isten gelirdim yemekten sonra hop makinenin basina. Esim az dinlen derdi, yorulmadim ki derdim. Cidden yorgunlugunuzu unutuyorsunuz. Bunun nedeni insani terapi etmesi. Basina bi oturuyorsunuz dunyanin geri kalanini unutuyorsunuz. "Wolfrog dunyaya kocaman goktasi dusuyormus" "ay dur su tegelleri bitireyim de" diyecek kivama geliyorsunuz