- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ne desem suçlu ben. Kendisi sütten çıkma ak kaşık. Çocuk var diye devamedelim dedim. Seni oldurmemi mi bekliyorsun diyor. Ağzını burnunu kiricam diyor. Çocuk için de eve gelmiyor. Düşündüm de böyle bir babaya ihtiyacı yok kızımın. Başka bi ile tayin ister gideriz yepyeni bir hayat kurarız kızımla. Kendim öğretmenim zaten gayet güzel ilgilenirim büyüdüğü zaman da anlatırım. Böyle bir baba ile kavga gürültü ile büyümesin benimle sakin bir hayat yaşasın. O bana bağırıyor ama ben ona bagiramam çünkü kadinim. Bu kafada bir adam.Eşinizi psikolojik destek almaya ikna etmeye çalışın. Belki kendisi de memnun değildir bu davranışlarından ama nasıl baş edeceğini bilmiyordur. Reddederse bu evliliğin bu şekilde devam edemeyeceğini sakince anlatın kararı ona bırakın.
Eğer hatasını kabul etmiyorsa çok haklısınız. Ben annesizliği de babasızlığı da yaşadım. Annemle babamın kavgalarıyla da yaşadım. Hepsinin zorlukları var ama bir çocuk için en önemlisi huzur. Annemle yaşadığım ve maddi olarak çok sıkıntı çektiğimiz dönem hepsinden daha huzurluydu. Yani eşinizin düzelme ihtimali yoksa bebeğim babasıyla büyüsün diye kendinize bu eziyeti yapmayın çocuğunuzun kafasında güçsüz bir anne imajı oluşturursunuz. Ama eşinize son kez terapi almasını, çocuğunuz için bunu yapması gerektiğini söyleyin bence, vicdanen daha rahat bir karar verirsiniz.Ne desem suçlu ben. Kendisi sütten çıkma ak kaşık. Çocuk var diye devamedelim dedim. Seni oldurmemi mi bekliyorsun diyor. Ağzını burnunu kiricam diyor. Çocuk için de eve gelmiyor. Düşündüm de böyle bir babaya ihtiyacı yok kızımın. Başka bi ile tayin ister gideriz yepyeni bir hayat kurarız kızımla. Kendim öğretmenim zaten gayet güzel ilgilenirim büyüdüğü zaman da anlatırım. Böyle bir baba ile kavga gürültü ile büyümesin benimle sakin bir hayat yaşasın. O bana bağırıyor ama ben ona bagiramam çünkü kadinim. Bu kafada bir adam.
Sıkıntı eşimin kafasındaki kadın imajı olmamam. Ona göre kadın kibar olmali asla.sesini yükseltemez ama erkek yapabilir. Vs. Çocuğun bakımına yardım etmek istemiyor çok tembelSabretmeniz için eşinizin kendini düzeltmeye çabası olması lazım
Evliliginizi kurtarmak istiyor mu diye eşinize sorun
Boşanma taraftarı degilse terapi alma şartı koyun
Siz ve kızından ayrılmak istemiyorsa yapar..
Yaşadıgınız sıkıntıların kaynagı aile mi maddşyat mı hiç bahsetmemişsiniz
Zaten kendisi o şekilde yaşamak istiyor.Su anlattığınız hikayede ne baba var ne de eș.. Kedi yavrusu besliyorsunuz siz evde. Memurmussunuz zaten , sabit bir geliriniz var, gul gibi de bakarsiniz cocugunuza
Zamanında ne güzel kurtulmuşken tekrar musallat etmişsiniz kendinizeNe desem suçlu ben. Kendisi sütten çıkma ak kaşık. Çocuk var diye devamedelim dedim. Seni oldurmemi mi bekliyorsun diyor. Ağzını burnunu kiricam diyor. Çocuk için de eve gelmiyor. Düşündüm de böyle bir babaya ihtiyacı yok kızımın. Başka bi ile tayin ister gideriz yepyeni bir hayat kurarız kızımla. Kendim öğretmenim zaten gayet güzel ilgilenirim büyüdüğü zaman da anlatırım. Böyle bir baba ile kavga gürültü ile büyümesin benimle sakin bir hayat yaşasın. O bana bağırıyor ama ben ona bagiramam çünkü kadinim. Bu kafada bir adam.
Nasil siddet yok. Psikolojik siddet var, tehdit var. Siz hala cocugumu dusunuyorum diyorsunuz. Cocugunuzu boyle bir ortamda yetistirmek ona bir anne olarak yapilabilecek en buyuk kotuluk.Eşimin öfke kontrol sorunu vardı. Çok uzun süre ayrı kaldık. Ancak çocuk için son kez denemek istedik. Sonuç her kavgada beni öldürecegini söylüyor. Biktim senden diyor. Şiddet yok ama herseyden suçlu benim. Sonra sinirlendim sinirle cikti agzimdan diyor. Küçük Şeyler yetiyor cildirmasina. Çalışıyorum evi yetistiremiyorum. Kavga edince benimde sesim yükseliyor . Kadın bagirmaz deyip duruyor . Ayrilsam Sizce bebeğim çok etkilenir mi. Ona çok düşkünüm. Babasız kalacak olmasi beni çok yaraliyor.. büyüdüğü zaman herkesin babası olacak ama o eksik kalacak gibi geliyor. Ayrilsam sorumsuz bir adam. 2 arar bidaha aramaz kızını. . Ayrıca arkamda ailem yok. Bunları anneme anlattım sabret diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?