Teşekkür ederim büyük ihtimalle kaşındıgı için kopardı yoksa 1haftadır hiç ellememişti o 1 dikişı çekiştire çekiştire de çok az kamatmış hiç boş bırakmaya gelmiyor vlla bende ısırmayı bıraktı uyuyor diye ayrıldım yanından yaramazın yaptıgıSknti olmaz. Zaten eriyen dikis yapiyorlar. 10 gun gectiyse zatn iyilesmistir. Pansuman yapmayin yalar cunku. Benm kediminde dikisleri ikser ucer dustu kapandi. Etrafi kizarik ve sis degilse enfeksiyon yoktur
Canım o benim ya kaşındı demekki yarasıOyş kıyamam ya
Onlarin tukurukleri sifali zaten bedenlerine. Sknti olmaz 3 4 gune kapanir guzelce. Yerim onu benTeşekkür ederim büyük ihtimalle kaşındıgı için kopardı yoksa 1haftadır hiç ellememişti o 1 dikişı çekiştire çekiştire de çok az kamatmış hiç boş bırakmaya gelmiyor vlla bende ısırmayı bıraktı uyuyor diye ayrıldım yanından yaramazın yaptıgı
Şişlik yok sadece üst kısım pembe pembe
Teşekkür ederim rahatladım bir fotografını yükleyim de bakın :)Onlarin tukurukleri sifali zaten bedenlerine. Sknti olmaz 3 4 gune kapanir guzelce. Yerim onu ben
8gün geçti ameliyatın üstünden zaten 1hafta-10gün içinde dikişler alınacak demişti yani haftasonu aldırmaya götürecektim zamanı gelmişti ama enfeksiyon kendi çıkardıgı için olur mu kiCanım benim kedim yok köpeğim var ama evcil canlı için tecrübem olduğu için yardımcı olabilirim diye yazıyorum ameliyat sonrası kendisi zarar vermemesi için elizabeth boyunluklar var mutlaka al bir petshop tan ve benim köpeğim ameliyat olmuştu o bölge enfeksiyon kapmıştı veteriner e de danışarak sürekli kantaron yağı ile pansuman yaptım temizledim inanılmaz hızlı iyileşti hem hızlı iyileştiriyor hem o bölgeyi temizliyor kesinlikle veterinerinede danış benimki onayladı onay alırsan mutlaka yap mucize gibi geldi bize
Endişe etme o halde zaten kedilerin tükürükleri antiseptik görevi görüyor bildiğim kadarıyla köpekler de öyle bir durum yok maalesef o hızlı iyileşir inşallah8gün geçti ameliyatın üstünden zaten 1hafta-10gün içinde dikişler alınacak demişti yani haftasonu aldırmaya götürecektim zamanı gelmişti ama enfeksiyon kendi çıkardıgı için olur mu ki
Klinikte dikişi alındıktan sonra pansuman yapılıyor mu onu hiç sormadım?
Ama iğnesi vardı 5gün önce götürdüm pansumana gerek yok demişti
İnşallah canım çok teşekkür ederimEndişe etme o halde zaten kedilerin tükürükleri antiseptik görevi görüyor bildiğim kadarıyla köpekler de öyle bir durum yok maalesef o hızlı iyileşir inşallah
Enfeksiyon olduğu zaman inanılmaz bir kötü koku oluyor anlamamak imkansız tabiki sen yinede kontrol et çok kokar enfeksiyonİnşallah canım çok teşekkür ederim
Enfeksiyon oldugunu nasıl anladın yinede sürekli kontrol ediyim ne olur ne olmaz
Evet toplam 3 antibiyotik vurundu ameliyattan sonraOhooo cin gibi.masallh hic biseyi yok. Zaten 8 gun uzun bi sure. Ilk iki gun antibiyotk vermislerdir zatn. Cok guzeller ama dertleri hic bitmiyor
Tamam canım çok teşekkür ederim sürekli edicem yinede tedbirli olmak lazım ameliyatın üzerinden 2 ay geçmeden rahatlamam :)Enfeksiyon olduğu zaman inanılmaz bir kötü koku oluyor anlamamak imkansız tabiki sen yinede kontrol et çok kokar enfeksiyon
Bizimkinin de 8.günü bugunKayınvalidemin kedisi de kendi sökmüştü, iltihap kaptı. Veterinere götürün bence yarın.. Benim kedim hiç dokunmadan 10. günü aldırmıştık. Çok sakin yaratılışlı yavrimum..
Evet disi. Ismi sakiz. Cis sorunu yuzunden kisirlastirdik ama degismedi :)Evet toplam 3 antibiyotik vurundu ameliyattan sonra
Ayy ama çok şeker yaaa dişi mi maşşallah bayıldım pamuk resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?