Dikişini kendi çıkardı

Saricik3

Omg!!!
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
3.989
6.179
78
34
Dişi kedim 8gün önce ameliyat oldu 3dikişi var birini ısıra ısıra gevşetip çıkardı
Ameliyattan 10gün sonra alınacaktı dikişi aslında ama hala iyileşmiş gibi görünmüyor tüyleri uzamaya başladı ama dikişli bölge tam iyileşmedi
Kedisi dikişlerini kendi çıkaran oldu mu bir sorun olur mu veya pansuman yapmam gerekir mi kendi evde çıkaranlara soruyorum?

Sanırım yara iyileşmeye başladığı için kaşınıyor, kaşınınca da yalamaya başladı ameliyattan sonra bugune kadar hiç ellememişti dikişlerine

Sknti olmaz. Zaten eriyen dikis yapiyorlar. 10 gun gectiyse zatn iyilesmistir. Pansuman yapmayin yalar cunku. Benm kediminde dikisleri ikser ucer dustu kapandi. Etrafi kizarik ve sis degilse enfeksiyon yoktur

Sknti olmaz. Zaten eriyen dikis yapiyorlar. 10 gun gectiyse zatn iyilesmistir. Pansuman yapmayin yalar cunku. Benm kediminde dikisleri ikser ucer dustu kapandi. Etrafi kizarik ve sis degilse enfeksiyon yoktur
Teşekkür ederim büyük ihtimalle kaşındıgı için kopardı yoksa 1haftadır hiç ellememişti o 1 dikişı çekiştire çekiştire de çok az kamatmış hiç boş bırakmaya gelmiyor vlla bende ısırmayı bıraktı uyuyor diye ayrıldım yanından yaramazın yaptıgı
Şişlik yok sadece üst kısım pembe pembe

Onlarin tukurukleri sifali zaten bedenlerine. Sknti olmaz 3 4 gune kapanir guzelce. Yerim onu ben

Canım benim kedim yok köpeğim var ama evcil canlı için tecrübem olduğu için yardımcı olabilirim diye yazıyorum ameliyat sonrası kendisi zarar vermemesi için elizabeth boyunluklar var mutlaka al bir petshop tan ve benim köpeğim ameliyat olmuştu o bölge enfeksiyon kapmıştı veteriner e de danışarak sürekli kantaron yağı ile pansuman yaptım temizledim inanılmaz hızlı iyileşti hem hızlı iyileştiriyor hem o bölgeyi temizliyor kesinlikle veterinerinede danış benimki onayladı onay alırsan mutlaka yap mucize gibi geldi bize

8gün geçti ameliyatın üstünden zaten 1hafta-10gün içinde dikişler alınacak demişti yani haftasonu aldırmaya götürecektim zamanı gelmişti ama enfeksiyon kendi çıkardıgı için olur mu ki
Klinikte dikişi alındıktan sonra pansuman yapılıyor mu onu hiç sormadım?
Ama iğnesi vardı 5gün önce götürdüm pansumana gerek yok demişti

Endişe etme o halde zaten kedilerin tükürükleri antiseptik görevi görüyor bildiğim kadarıyla köpekler de öyle bir durum yok maalesef o hızlı iyileşir inşallah

Endişe etme o halde zaten kedilerin tükürükleri antiseptik görevi görüyor bildiğim kadarıyla köpekler de öyle bir durum yok maalesef o hızlı iyileşir inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Enfeksiyon oldugunu nasıl anladın yinede sürekli kontrol ediyim ne olur ne olmaz

Ohooo cin gibi.masallh hic biseyi yok. Zaten 8 gun uzun bi sure. Ilk iki gun antibiyotk vermislerdir zatn. Cok guzeller ama dertleri hic bitmiyor

Eklentiler

• IMG_20171110_211147_038.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 121
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Enfeksiyon oldugunu nasıl anladın yinede sürekli kontrol ediyim ne olur ne olmaz
Enfeksiyon olduğu zaman inanılmaz bir kötü koku oluyor anlamamak imkansız tabiki sen yinede kontrol et çok kokar enfeksiyon

Kayınvalidemin kedisi de kendi sökmüştü, iltihap kaptı. Veterinere götürün bence yarın.. Benim kedim hiç dokunmadan 10. günü aldırmıştık. Çok sakin yaratılışlı yavrimum..

Enfeksiyon olduğu zaman inanılmaz bir kötü koku oluyor anlamamak imkansız tabiki sen yinede kontrol et çok kokar enfeksiyon
Tamam canım çok teşekkür ederim sürekli edicem yinede tedbirli olmak lazım ameliyatın üzerinden 2 ay geçmeden rahatlamam :)

Kayınvalidemin kedisi de kendi sökmüştü, iltihap kaptı. Veterinere götürün bence yarın.. Benim kedim hiç dokunmadan 10. günü aldırmıştık. Çok sakin yaratılışlı yavrimum..
Bizimkinin de 8.günü bugun
Bir şey sorucam veteriner aldıktan sonra pansuman falan yaptı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…