Dikişler kendi kendine mi düşüyor? Ve kaç güne düşüyor :(

Bu arada benim tamponlar sünger tampondu ve hiç acımadı ya :S Ertesi gün aldı doktor zaten sadece böyle garip bir histi.. Neden acıdı ki senin? Ve burnunun ucu böyle kalkık mı görünüyor çok? Yoksa şiş mi? Off düzelince resimlerimizi koyalım merak ettim bak ya :D Arkadaş olarak ekledim kabul edin beni :))

kızlar bu kadar panık olmayın :) en onemlısı guzel moral, benım bugun 15. gunum dun bantlarım cıktı:) burun ucum sert dıkısler nedenıyle sıs ama hersey zamanla normale donucek.. ıyılesme yavas yavas :) rahat olun bıraz:54:

amelıyatımdan 1 hafta sonra ıcteki dikişler yavas yavas kendileri döküldüler dışındaki dikişleride doktorum kendı aldı 15-20 gun sonra

Umarım acımaz :( Off kaşıntıdan ölüyorum bu alçı mahvetti beni lanet olmasın yaaa :@

gecmis olsun.kasinti butun yaralarda iyilesme belirtisidir.yani bu durumlarda:)benimde yarin alcim alinicak bakalim ne olucak,yarin guzel olucak hersey.tekrar gecms olsun cnm

Bunu bende merak ediyorum, 1 ay oldu sadece bitane kucuk bir dikis geldi elime.. icte daha eriyen dikisler var ve hala dusmedi.. nezaman duserki.

burun içindeki dikişler nefes almayı etkiliyor . nefes almam ne zaman baslıcak arkadaslar ??? benım 10. gunum bugun 2. alcım var . burnumdakı 2.alcı 14.gunde cıkıcak . burundan nefes almam nasıl olacak tecrubelerınızı beklıyorum?

Kizlar burun icinseki dikisler dusunce distaki dikisin oldugu yer biraz asagiya dusuyor mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba arkadaşlar alçı sonrası burna yapıştırılan bant kaç gün sonra çıkarılmalı?

💐🌸🌺

Benim tam 3 hafta oldu bugün. Dikislerimin daha 3 tanesi dustu. Distakilerden ikisi ictekilerden de biri düştü. Daha dusmeyen baya var.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X