Dikişli doğum yapan arkidişler dikişler ne alemde??

NXIXLXSXAH

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2007
307
14
296
Bursa
:çok üzgünüm:kızlar ben doğuralı 12 gün oldu ama hala dikişlerim ağrıyor.rahat oturamıyorum.taharet alırken yanlışlıkla elim değse bitiyorum zaten. su çarptırarak yıkıyorum ancak.zaten aynayla baktımda geçen gün şimdiye kaynaması gerekmiyormuydu dikişlerin benimkinde hala aralıklar var:((perşembe kontrolüm var.çok korkuyorum valla dr dikişlerin atmış tekrar dikmemiz lazım der diye..zaten pazarteside şehir dışından kayınvalidem kayınpeder ve görümcem gelecekler yatılı kalmaya 15 gün kadar..birde tazeden dikiş yersem yedik naneyi.. onların yanında nasıl oturup kalkıcam bilmiyorum valla..zaten doğumdan sonra evimide hiç doğru dürüst temizleyemedim temizlik yapmam lazım oof ooofff!!!

canım yenidoğum yapmışsın kimse kusuruna bakmaz heralde... sen kendini ve bebeğini düşün iş güç yapıcam derken kendini yıpratma...

canım bende doğum yapalı 15 gün oldu.benimki büyük ölçüde iyileşti ama yinede tam olarak eskisi gibi rahat oturamıyorum.birde ben (çok afedersin) büyük tuvalet yaparken zorlanıyorum.bağsurmu oldum nedirsenağlama dikişlerin için biraz daha zaman gerek canım ben doktora sorduğumda 3 haftaya düşer demişti.

senin normal dogum sanırım
benim sezeryan ve dikislerimde hic bir problem yok..
evin isini falanda dusunme senin saglıgın onemli, onları dusunur , yaparsan dikislerin daha gec iyilesir
tut bir kadın temizlet icin rahat etmiyorsa

canım benımkıler attı valla daha 3 gümn oldu acık kaynamış lardı süreklü su ıle yıkayıp batticon ile temızlıyorm...eğer geçerse tekrar gıdıp dıktırmeyi düşünmüyorum çünkü çok acımıyor...kaynaşmışta..inşallah acımazzz..bu arada evın işini felan düşünme..sonuçta sen yenı doğum yaptın onlar geldıklerınde kandılerı temızlesınler...valla ben doğumdan önce kayınvlaıdemden bır fayda görmedım ama şimdi herşey ayağıma gelıyor evler tamızlnıp süpürülüyor..ay ne güzel bıde bana yat dıyorlar ama yatamıyorumm aslında naz yapmak lasımm..halılelığımde yapamadım lohusalıkta barı yapım yawssss...

canim bende doğum yapali 13 gün oldu daha doğru dürüst oturamiyorum işlerimi tam olarak rahat yapamiyorum hele akşam olunca ağrisindan ölüyorum 6 günlükken doktor alttan bakti gayet normal dedi ozaman da çok ağrim oluyodu inşallah herşey iyi giderde tez zamanda iyileşiriz

bende doğum yapalı 15 gün oldu ama çok şükür benim dikişlerim acımıyor çok hafif oturuken acıyor o kadar hatta bugün bi tanesi düştü dikişimin elime geldi artık atıo herhalde dikişlerim...

canim bende doğum yapali 13 gün oldu daha doğru dürüst oturamiyorum işlerimi tam olarak rahat yapamiyorum hele akşam olunca ağrisindan ölüyorum 6 günlükken doktor alttan bakti gayet normal dedi ozaman da çok ağrim oluyodu inşallah herşey iyi giderde tez zamanda iyileşiriz

canım bende acımıyordu okadar çok ama bugün sızlamaya başladı bakalım çok ilerlerse doktora sorarım ınşallah geçer yaa..artık orası ile uğraşmak ıstemıyrummmmm....

o kadar acimamasi gerek canim yha .. bi haftada atti benim dikisler ..
gayet rahat oturup haraket edebiliyorum su anda 17 günlük oldu.

sen i doktoruna danis mutlaka.. insallah tekrar dikis olayi olmaz walla o acilari unutamiorum :(

Normal doğum en rahatı deniyor ama okuyorumda sezaryenliler daha rahat kızlar , normal doğuranlar daha problemli görünüyor.....CADIARZUCADIARZUCADIARZU

o kadar acimamasi gerek canim yha .. bi haftada atti benim dikisler ..
gayet rahat oturup haraket edebiliyorum su anda 17 günlük oldu.

sen i doktoruna danis mutlaka.. insallah tekrar dikis olayi olmaz walla o acilari unutamiorum :(

bugün ıyıyım allaha şükür ..dün ilaçları içmedım bebeğe dokunacazk dıye ondan oldu heralde nede olsa daha yenı doğum yaptımm..bende çok rahat hareket edıyorymm ama acık acıdı işte dünn..bende korktum ıntıhaplanamasn dıye...sürekli temızlıyorum ama yınede korkuyor ınsan...CADIARZU

sefamolsun canımm ben normal doğum yapmaktan kesınlıkle şikayetçı değilim :lepi:doğum yaptıktan yarım saat sonnra hemen kaltımm..ve her işimi kendım yapabılıyorumm..bır problem olmadığı sürece normal doğumu desteklıyorumm şekerımm...pişman değilim yanee...:lepi:.

benim ilk hafta ağrı kesici hap bittiğinde ağrı oldu ama 15.günde dikişlerim alındı o günden beri de gayet iim şükür...

alevcim dikişlerini doktormu aldı senin bana hiç bişi demedi doktorum zaten hiç istemem elletmeyi orayı kendim bile bakmadım dikişlerim ne alemde sadece elime geldiğinde anladım düştüğünü

alevcim dikişlerini doktormu aldı senin bana hiç bişi demedi doktorum zaten hiç istemem elletmeyi orayı kendim bile bakmadım dikişlerim ne alemde sadece elime geldiğinde anladım düştüğünü

cnm doğumda ebeler kendiliğinden düşer demişti doktorumda 2 hafta sonra kontrole gel düşmeyebilir demişti...nitekim 2 tanesi bu zaman içinde aynen dediğin gibi elime geldi düştü...doktora gideceğimiz sıralarda ağrı oldu ben de acaba dikişler attımı diye korkmuştum ama dr. artık dikişler deriyi kesmeye başlamış dedi hepsi düşmemişti ve dr. aldı 5 tanesini dış dikişleri ve gerçekten o günden sonra hiç ağrım olmadıyerimseniben
içtekiler dışarıdakiler gibi kesme yapmaz kendiliğinden erir dedi zaten onları alma ihtimali de yokkkk :1closedeyes:
deli dana hastalığından sonra eski eriyen dana derfisinden yapılan dikiş iplikleri kullanılmıyormuş sentetik iplikler kullanıldığından daha geç düşüyormuş artık öyle dedi dr...

kızlar 4 gün oldu bana bebeğimle zor ilgileniyorum oturması kalkması işkence oluyor sürekli uzanıyorun yamuk oturuyorum...aynayla bile bakamadın nasıl görünüyor cesaret edemedim pansuman bile yaparken içim bi tuhaf oluyor tuvaletede çıkamadın lavman yaptım inşallah biran önce iyileşir kızımla rahat ilgilenirimsenağlama

benim iç dikişim war dış dikişim yok belki o yüzden bişi dememişlerdir bana ebeler rahat oturabilirsin demişti dış dikiş olmadığı içinn

kızlar benimde 10 gün oldu.ama hala dikişlerim geçmedi.hafifledi ama geçmedi.oturamıyorum ve doğru dürüst yürüyemiyorum.normal doğumda 2.gün ayağa kalkarım dedim ama olmadı:)hayırlısıyla bi geçsede kuzumla ilgilenebilsem.çok ilgilenemiyorum.ama başlarda daha zordu.şimdi daha iyi çok şükür.kızlar hepimziin Allah yardımcısı olsun

Back
X