teşekkür ederım yaşasın öğrendım sonundayapışkan tela canım:)))
korse bistüyeri diyorsun sen hani memeler falan çok sexi duruyor kalkıyor ondan
bende çok beğeniyorum o modelleri hayırdır bişi mi dikiceksin elbise falan
teşekkür ederım yaşasın öğrendım sonunda
yawrucum korse bustiyeri gıbı olmasından zıyade hanı boyle kumaşı kusursuz gösterıyo ıcıne ondan dıkılınce boyle kumaş kalıp gıbı oluyo, bak balık model elbıselere dıkkat edersen dırekt ten kumaşla temas etmıyor kalıp gıbı bi şey var ıcınde..
balık model bi elbise dusunuyorum canım
kız öyle desene bende biliyordum onu ,annem benim dikiş dikmeyi çok iyi bilir tela onun adı tuafiye tarzı yerlerde vardır bence ama tabi bu benim şahsi fikrim bilgim yok
İstanbulda mısın ,neredesin ki ?
birde ne dikmeyi arzuluyorsun ?
sağol canım bazı tuhafıyelerde olabılır tatlım haklısn
Canım onun adı yapışkan teladır .Kumaşa dikerek değil ,ütüyle monte edilir .
ne kadar güzel bebişim böyle dikişten falan anlaman elbise bile dikebiliyorsun demek ha o zaman sen kendine istesen kaban,etek falan da dikebilirsin harikasın
Evet canım o incecik bir şeydir .Ona sertliği veren ütüdür zaten .telanın amacı ,buruşmaya yatkınlığı azaltmak ve belli bir sertlik ve form kazandırmaktır.yaka , klapa , manşet , cep kapaklarına destek sağlamak , ( dokunum ) kazandırmak , takım elbiseler de ,abiyeler de belli bir şeklin verilmesi ,buruşmayı önlemek kalıp gibi muntazam durmasını sağlamak için kullanılır .hatta giysinin bazı yerlerini birleştirmek için de kullanılır ,misal iki omuz bölümlerini birleştirmek gibi..kuzum yaa ütüyle monte edılıyor demek yahu acaba aynı seyden mı bahsedıyoruz emın mısın ütüyle monte edıldıgıne gore ınce bir şey bu yanı benım dedıgım kumaşı kalıp gıbı gösterıyor bayagı kolalı gıbı, hanı eskıden vatka takarlardı ya öyle bir şey mi acaba
Evet canım o incecik bir şeydir .Ona sertliği veren ütüdür zaten .telanın amacı ,buruşmaya yatkınlığı azaltmak ve belli bir sertlik ve form kazandırmaktır.yaka , klapa , manşet , cep kapaklarına destek sağlamak , ( dokunum ) kazandırmak , takım elbiseler de ,abiyeler de belli bir şeklin verilmesi ,buruşmayı önlemek kalıp gibi muntazam durmasını sağlamak için kullanılır .hatta giysinin bazı yerlerini birleştirmek için de kullanılır ,misal iki omuz bölümlerini birleştirmek gibi..
şerit telaları her tuhafiyede bulabilirsin .şerit telaları yakalarda , manşetlerde kullanırsın .Ama büyük alan için tela istiyorsan kumaşcıdan al .pahalı bir şey değil ucuzdur .Şekerim ben tekstil okudum biliyorsun az uğraşmadım bunlarla
nerde satılıyo acaba bu yapışkan tela :44:
Yapışkanlı tela kumaşa tokluk verir, ayrıca balen de şeklinin bozulmamasını sağlar.
Balen de kullanmanı tavsiye ederim.
teladan ziyade dog kullanabilirsin kalıp gbi oturur üstüne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?