abiye dikiceksin demek ne güzel
daha önce hiç bişeyler diktin mi canım?
ben pantolon etek dikmek istiyorum da şöyle içime sinen bi kalıp bulamadım
abiye dikiceksin demek ne güzel
daha önce hiç bişeyler diktin mi canım?
ben pantolon etek dikmek istiyorum da şöyle içime sinen bi kalıp bulamadım
Bu arada dogun ne olduğunu ben de merak ettim, ilk defa duyuyorum.:44:
Selam Kızlar
Konuyu dikiş bölümüne açmak istedim ama kimse görmez dıye bdv ye actım,
Arkadaşlar merak ettıgım bır şey var, hani abiyeler ve gelinliklerin üst kısmı boyle sert kalıp gıbı duruyor ya, işte onu sağlayan şeyin adı ne??
deri bir bustiyer gibi desem değil silikon mu acaba? yada bi kumaş türü mü? nerde satılır acaba?
Yardımcı olur musunuz?
Teşekkürler...
dikiş dersi: BALENLİ BÜSTİYER
Dikiş dersi bir tanedir, eğer dikmeye kararlıysam soru sormanı tavsiye ederim. Çiğdem hanım yardım etmeyi seven çok tatlı bir bayan, beni şimdiye kadar hiç cevapsız bırakmadı.
8 yıllık tekstil moda tasarım eğitim hayatım da , dog diye bir şeyi ilk defa duydum
neyse ; dog dıye bir şey yoktur arkadaşlar .Arkadaş telasının üretim adından/markasından bahsediyor :)
yawrucum ben bugun annemın arkadasına sordum oda direkt dog dedı bana; gömleklerin yakalarında felan kullanılırmıs, ben eskıden dog kullanırdım dedı bılemıyorum yıne de bende duymamıstım ama eskı nesıl bılıyor bu dogu herhalde bi..
bakın bu linkte kumaş peçete halkaları yapımında kullanıyor dog telayı..modabahar: Mart 2012
ayrıca eski nesil değil hala bi çok firmada gömlek yaka kol vs yerlerde dog kullanılır bn 25 yaşındayım eski falanda değilim hani..:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?