Dikkat Acımasız kadınlar güruhu mu oluşuyor!!!

zeytin1955

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2006
34
1
86
İçel Mersin
Feminizm değişik kesimlerde değişik şekillerde yorumlandı..BEN HEP TÜRKİYEDE DEĞİŞİK BÖLGELER OLDUĞUNU HER BÖLGENİN KADIN TİPİNİN DE FARKLI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜŞÜMDÜR.. Bir elinde cımbız bir elinde ayna tipli kadınların feministlik adına yanlarında olmayı düşünmedim..Ama meslek hayatım boyunca gerçekten yardıma ve desteğe ihtiyacı olan kadınlara da yardımcı olmaya çalıştım..

Son zamanlarda bir gözlemim oldu; yüz yıllarca ihmal edilen, itilen aldatılan ve yanlız bırakılan kadınlar artık sokaktalar..Geleneğinde kadınını kızını namusu olarak gören erkekler tarafından büyük şehirlerde terkedilerek sokoklarda bııraklan kadınar ve kız çocukları ,birer mayına dönüşüp sokaklara döşendi..Bu kadınlar ve kızları; göçtükleri yörelerin ayıbı, dayanışması ailelerinin korumasından da mahrum kalınca; kaybedecek değerleriı kalmadı canlarından başka... Yani işin kısacası ülkemizdeki ekonomk ve siyasi bozukluk, dengesizlk ;geleceğe güvenle bakamama, terör ve sosyal adaletsizlk nedeniyle ;göçlerin yarattığı ,değer yargılarını kaybeden erkekler ,kadınlar ve boşanan ailelerin güven duygusunu kaybetmiş çocukları nedeniyle bir tehlike sezmekteyim..Acı çektikleri için kaybeden oldukları için acımasızlaşan, vicdansızlaşan, sadece kendi çıkarı için başkasının evliliğini bile yıkmaktan çekinmeyen kadınlar...Acımasız kadınlar güruhu mu oluşuyor???

Ne dersiniz??​

bence hayatkadın _erkek değil insanı acımasızlaştırıyor...zor yaşam şartları yukarıda anlattıkların insanı duygusuz ve bencil yapıyor...

İnsanın acımasızlaşması doğrudur..Benim sorduğum şimdiye kadar ezilen kadınlar olarak dayanışmada bulunduğumuz kadınların artık ezen tarafa geçiyor olması..tehlike sadece ezen erkek değil artık...açıkça saklamadan gizlemeden ikinci kadınlığın meşrulaştırılması gibi geliyor..

evet haklısın artık evli erkeklerle birlikte olan kadınlarda da bir artış var..hatta daha çekici bulduklarını söyleyenler bile var...kendi cinsine nasıl yapar bunu bir insan anlamıyorum...bir güç savaşına döndürüyorlar..sen sahip olamadın ben kaptım gibi...ama bir düşünse o kaptığı erkeği yine başkası elinden kapabilir...

Yazdıkların çok doğru bence.Keşke böyle olmasaydı.Bir kızım var ve açıkçası geleceğinden çok endişeliyim.Onu nasıl olurda bu ortamın içine bırakırım bilmiyorum.

sevgili Zeliha...resimdeki senin kızınsa henüz o'nun için üzülecek zamanda değilsin...Ümid ederim ve dilerim kızın hiç üzülmez...

Ayrıca zamanımızın kızları pek üzülecek gibi görünmüyorlar...Daha kolay arkadaşlıklar kuracak ortamlar bulduklarından ilk ve tek aşklar azaldı gibi geliyor bana..Acaba yetişkin kızları olan var mı aranızda? kendi yetişme şekilleri ile kızlarının davranışları arasında hangi farklar var???

benim iki tane kızım var.büyüğü artık genç kız oldu. ben yıllardır bu ikinci kadınla mücadele ediyorum. ilerde kızlarım da affetmiyeceğim tek hata evli bir erkekle birlikte olmaları olur. kızlarım da bilirlerki O zaman ben onları hayatımdan ebediyen çıkarırım.

yorumlarınızda cok haklısınız ben bırde dıger yonunu duşunuyorum bır kışı aldattıgında karşı kışıdemı aldatmalı herkesın namusu kendınden sorulmayacakmı ben buna namus gozuyle bakıyorum sız ne dersınız

kısasa kısas, hiç bana göre değil. bazıları ne gurursuz kadınsın diyebilir ama ben sonuna kadar eşimi kazanmaya çalışırım.

Sevgili Samyeli.. uzmanlar aldatılan kadınların ilk tepki olarak aldatmaya yöneldiğini belirtiyor..Bu acizliğe düşmemek lazım..Ceza vereceğim derken kendimizi tehlikeye atıp küçülmememiz lazım diye düşünüyorum...

haklısın zeytin.eskiden ikinci kadın yada bilinen deyimiyle metresler birazcık utanırdı.ama artık o kadar rahatlarkii.utanıp sıkılmadan anlatıyorlar ve bunu meşrulaştırmak içinde kılıf uyduruyorlar utanmadan...evet yavaş yavaş ezen taraf oluyor bazı kadınlar.ama bunun bir zorunluluk sonucu olduğunu düşünmüyorum.bunun adı düpedüz ahlaksızlıktır.ve ben çok çaresiz kalıpta yinede böyle bir rezilliğe hayır demiş kadınlarda biliyorum.yani bu durum insan olmakla alakalı bişey bence.çaresiz kalmakla alakalı değil.bir kadın ne olura olsun evli bir erkeğin yatak eğlencesi durumuna sokmamalı kendini...

Kronik canım.. cevabın çok dengeli ve akılcı..profilinden resmine baktım.. bir de bebeğin var sanırım....çok güzelsiniz..sağlıklı ve huzurlu ömürler canım..

Cevabında belirttiğin ikinci kadınların rahatlığına gelince sana baştan sona katılıyorum.. Şimdi Sabah gazetesinde yazı dizisi oldular..ağızlarından anlatıp kendilerini mağdur kadın durumunda meşrulaştırmak istiyorlar..

Bence böyle yazı dizileriyle rezilliklerin meşrulaştırılmaması için gazeteyi protesto etmemiz lazım..

zeytıncım aynen oyle ıfade etmeye calıştım ama yazım buradan cıkmış bayana cevap olarak yazdıgım yazım kalmış sanırım hemfıkırız

iyi dileklerin için teşekkür ederim zeytin...çok incesin..protesto konusundada katılıyorum sana...bazı şeyler bu kadar ucuzlamamalı....

Kadınları acımasız yapan erkeklere kadınlara karşı olan tutumu en sadık hayvan kabul ettiğimiz at ve köpeğin sürekli canını yakarsan gün gelir önce sahibini ısırır.
Tam bir kısır döngü gibi asırlardır pek çok konuda özellikle eğitim konusunda özgürlüğünü ele geçiremeyen kadın oğullarınıda bu bozuk çarkın içinde yetiştirdi.Gençken erkek toplumda ezilen kadın fırsatın bulduğu zaman gözde kumaysa diğer kumasını,kaynanaysa gelinini,görümceyse yengesini ve buna benzer ilişkiler bahanesiyle erkektenhesap soracağına ezilmişliğin acısını birbirinden çıkardılar

berrincimm... yani biz kadınlar bilinçlenelim ,çocuklarımızı düzgün yetiştirelim karısını kızını ezmesin telaşındayken, yine devran değişti...özgürlük adına ekonomik bağımsızlk , birey olma adına kendini sokakta bulan bazı kadınların değer yargıları dejenere olmuş...acımasızca zarar vermekteler..
Gidiş nereye acaba???

Aşk siyaset falan dinlemedi
AKP Gümüşhane Milletvekili Sabri Varan, 4 çocuğunun annesi 18 yıllık eşi hemşire Nuriye Varan’dan boşandıktan 17 gün sonra, aşk yaşadığı bir milletvekilinin eski sekreteri olan Nesrin Hanım’la evlendi.

Sabri Varan, Muş Milletvekili Seracettin Karayağız’ın Meclis’te sekreterliğini yapan İstanbul doğumlu Nesrin Hanım’la bir yemek sırasında tanıştı.

Milletvekili Varan ile sekreter Nesrin Hanım arasında başlayan ilişki kısa sürede aşka dönüştü. Nesrin Hanım’la evlenmeye karar veren Milletvekili Varan, ilk adım olarak 4 çocuğunun annesi eşi Nuriye Varan’dan 24 Temmuz 2006’da boşandı.

Edinilen bilgiye göre Sabri Varan, eşini boşanmaya razı etmek için için bir ev aldı ve tüm masraflarını karşılama sözü verdi. Sabri Varan, boşanma davasının sonuçlanmasından 17 gün sonra, 11 Ağustos 2006 günü Nesrin Hanım’la dünyaevine girerek muradına erdi.

Eski eş Nuriye Varan, milletvekili kocasının bir sekreterle ilişkisini öğrenince yuvasının yıkılmaması için bir kaç ay önce Başbakan Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a başvurdu.

Emine Erdoğan’a konuyu aktarıp yardım isteyen Nuriye Varan’ın bu girişimi, eşiyle sekreterin arasındaki ilişkinin bitmesine yetmedi. Ve AKP Milletvekili Sabri Varan 18 yıllık eşinden boşanarak sekreter Nesrin Hanım’la evlendi.

Kaynak: www.hurriyet.com.tr

işte içler acısı bir olay..4 çocuk 18 yıllık bir evlilik..hiç emeği olmayan bir sekreter hanım tarafından bitirilmişi..buyrun cenaze namazına...!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…