Dikkat Acımasız kadınlar güruhu mu oluşuyor!!!

Bu ilginç haberden yola çıkarak tarafların 3 ünunde (hatta 4 çocuğun da) duygularını öğrenmek isterdim..

neler düşünüyor olabilirler canlandırma yapmak isteyen var mı?

Acaba evli olan bir erkek vicdanını nasıl boş veripde,hayatına ikinci kadını alıyor...Bu hangi mantıkda var acaba veya hangi bir düşüncede.....

Evet Niacım..insan vicdanını kaybetmeden önce aklını kaybediyor ki..kaybettiği şeyin değerini algılamasın gelecekte yaşayacağı olumsuzlukları idrak etmesin diye insan önce aklını kaybediyor..

Bir paragraflık yazıyla kimsenin hayatı yargılanmamalı.

18 yıllık evli olmak, asla boşanılmayacağı anlamına gelmez. Ben olayda illegal bir durum da görmüyorum. Adam insaflıymış, eski eşini mağdur etmemiş.

Her zaman ayrılmak isteyen taraf suçludur demek yanlış bir değerlendirme. Eski eşin kocasıyla yeterince ilgilenip ilgilenmediğini bile bilmiyoruz, veya bu evlilik görücü usülü müydü aşk evliliği mi. Ne malum kadının yemek kokan pis kıyafetleriyle her gün kocasına kapıyı açmadığı?

Neden eski eş melek, adam hayvan, sekreterler de basit kadın olmak zorunda?

Yeniden düşünmeli...

Yargılamamalı...
Empathy, ladies.

Böyle haberlere öyle alıştıkki artık etkilemiyor bile ne diyim :rolleyes2: Birde bu konu o kadar çok konuşuldu ve tartışıldıki yani yapacak yorum kalmadı bence.

Aklını kaybediyor. Pİşmanlıklar diz boyuuuu bu tür düşüncelerden nefret ediyorum.yapıyosun bari insan gibi arkasında dur yaptıgınıb ama yok nerde??????

ıstersen dunya guzelı ıylık melegı bakımlı vs aldatmak ayrılmak ıstedımı bır kışı ayrılıyor işte

evli bir erkekle (bilerek) beraber olan her kadın sekreter veya profesör farketmez ahlaksızdır...istediğiniz kadar kelimeleri süsleyin...

Sana katılıyorum aldatanlara ceza olarak aldatmayı düşünmek anlık olabilir belki ama haysiyetli ve onurlu kadınlar,anneler kendini bu kadar küçültemez,bebelerinin yüzüne bakamaz gerçek bir anne,
yapanlara ise en iyi sıfatı kronick arkadaşım vermiş ağzına sağlık

Sekreter de evli.

Ama burada evli erkeklerle olan kadınları konu edip taşa tutmak daha popüler.

Evli bir kadınla olan erkek de ahlaksızdır cümlesini de ben ekleyeyim. Biraz da erkekleri aşağılayalım.

Ayrıca;
Evli erkek-kadınlarla beraber olmak yanlıştır. Burası tamam.

Zira,
Gözü dönmüş gazetecilerin, kafalarına göre attıkları manşetlere dayanarak insanları afaroz etmek de yanlıştır.

Saygılar, ladies.

konuyu neden sekreterler basit kadın olmak zorunda şeklinde yorumladığın için evli erkeklerle beraber olan kadın ahlaksızdır dedim.yazının o kısmına cevap vermek içindi bu.yoksa genele yayarsak tabiikii evli insanlarla aşk yaşayan ahlaksızdır.ister erkek ister kadın olsun.ayrıca bu olay anladığım kadarıyla sadece gazeteci saçmalaması değil ıspatlı bir olay...karısından boşanıp sekreteriyle evlenmesi yaptığını meşrulaştırmıyor adamın.değilmiki evliyken neticede aşk yaşamış bu adam.yada aşk demeyelim adına ilişki diyelim...yatakta daha iyi kıvranabilen birini buluncada karısını boşayıp onunla evlenmiş.gerçekten insaflıymış yani...

HAklısın, yaşanmış ve ispatlı bir olay. AMa nedense sadece adamın evli olduğu ispatlı gibi gösterilmiş. KAdının üzerinde hiç durulmamış. Mağdur olanlardan biri de kadının kocası olmalıydı.
Dolayısıyla Kronick, haber zaten eksik.
Bu eksiklik yüzünden, haberi yazan arkadaş '19 yıllık emek gitti' türünden bir yorumla yetinmiş. Sekreterin yuvasına değinilmemiş bile.

O nedenle 'YARGILAMAMALI' diye ısrar ettim.

Daha fazla germeden, gerilmeden, iyi sohbetler diliyorum.

yazıda (yanlış okumuyorsam eğer) sekreterin evli olduğundan bahsedilmemiş.yuvası yıkılan kişi olarakta milletvekilinin eşi gösterilmiş.burda bir mağdur varsa oda eski eştir.yanlış anlama boşatıldığı için değil.aldatıldığı için...sekreterin yuvası varsa şayet buda onun sorunu.yuvasının yıkılmasından endişe duyan biri yasak bi ilişkiye girmez.dolayısıyla sekreterin değinilecek bi yuvası yok sanırım.ayrıca adam niye mağdur onu anlamadım ben...

tüm bunlardan sonra birde şunu eklemek istiyorum ki gerilmiyoruz.sadece sohbet ediyoruz.konu aldatma ve yıkılan yuvalar olduğu için yazı sonlarında smiley kullanmadım.o yüzden gerilmişim gibi görünüyor olabilir.

Sevgili Beatric; knonicin dediği gibi "gözü dönmüş gazetecilerin kafalarına göre attıkları bir manşet" değil bu..sayın milletvekili boşanmış ve 10 gün sonrada evlenmiş zaten..Gazeteler de haber değeri olduğu için yalın bir dille yazmışlar..

ikinci kadının sekreter olması diye aşağılandığı filan da yok..ama burada "sekreter" kadının makam sahibi evli erkeğe yakın olma olanağı fazla..birde evli milletvekiline sayın milletvekilim, diyerek muhtemelki "hayranlıklar duymuştur, saygıyla selemlamıştır"..Amirlerde kendilerinin nekeder beğenilen muhteşem yaratıklar olduğunu düşünmüşlerdir. İşin gerçeği bu kadar yalın bence..

İlgisizlik evliliği tabiii ki öldürür..Evli kadının paspal olması, eşine ilgi göstermemesi v.s gibi bahaneler sadece AYRILIĞA BAHANE......Erkeklerin etraflarında cinselliklerini tatmin edecek çok kolay kadın bulmalarından dolayı aldatmalar ve neticede boşanmalar çoğaldı.. Düşünebiliyormusunuz; haberdeki kadın 18 yıllık evli 4 çocuk annesi bir kadın. Milletvekili AKP li olduğu için inanç yapısına uygun olarak kapalı bir kadın. tabii ki bunun için evlilik rutinleşmiştir. O'nun düşüneceği evi , çocukları, temizliği, kayınvalide pederler, akrabalar v.s gibi bir çok sorumlulukları var.. İnsanlar evliliklerin ilk yıllarında sevgiyi cinselliği heyecanı önemseyebilirler. Ancak evlilikler yıllanıp , eşler yaşlandıkça merhametin; şefkatin; sadakatin önemli olduğu yıllar geliyor..

Kadının tabi ki çoluk çocuğa karışmış olması, gençliğini yitirmesi, sosyal hayattan çekilmesi nedeniyle beklentisi sadakat ve şefkat olacak..

Hangimiz 10 senelik evliliklerden sonra evliliğimizde şefkat ,sadakat duyulmasını istemeyiz ki..İşte bu duygularla empati duydum..ve ne milletvekiline nede sekreter hanıma iyidileklerimi sunacağım bir duygum olmadı..

zeytıncım bende aynı fıkırdeyım zaten onaylamak adınamı yazdın yoksa yanlışmı anladın

sevgili samyelicim..seninle aynı fikirdeyiz..yazım Beatricenin yazılarına karşı bir yorumdu...seni yanlış anlamadım canım..sen mi beni yanlış yorumlamışsın??:)))

zeytıncım dogru anlamışım senı yanlış anlamamışım cevabın ıcın teşekkurler canım

yorum yanlış bence.biz kadınlar neden hep kendi cinslerimizi suçluyoruz.adam çokmu masum.arkadaş ne derseniz deyin ben herzaman butür olaylarda erkek olsun kadın olsun hep evli tarafa kızıyorum.

bu olayda masum vede mağdur olanlar sadece ve herzamanki gibi geride kalan 4 çocuk ve geride kalmış artık yaşınıda almış olan eştir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…