- Konu Sahibi zeytin1955
-
Beatrice .!.:Bir paragraflık yazıyla kimsenin hayatı yargılanmamalı.
18 yıllık evli olmak, asla boşanılmayacağı anlamına gelmez. Ben olayda illegal bir durum da görmüyorum. Adam insaflıymış, eski eşini mağdur etmemiş.
Her zaman ayrılmak isteyen taraf suçludur demek yanlış bir değerlendirme. Eski eşin kocasıyla yeterince ilgilenip ilgilenmediğini bile bilmiyoruz, veya bu evlilik görücü usülü müydü aşk evliliği mi. Ne malum kadının yemek kokan pis kıyafetleriyle her gün kocasına kapıyı açmadığı?
Neden eski eş melek, adam hayvan, sekreterler de basit kadın olmak zorunda?
Yeniden düşünmeli...
Yargılamamalı...
Empathy, ladies.
Sana katılıyorum aldatanlara ceza olarak aldatmayı düşünmek anlık olabilir belki ama haysiyetli ve onurlu kadınlar,anneler kendini bu kadar küçültemez,bebelerinin yüzüne bakamaz gerçek bir anne,zeytin1955 .!.:Sevgili Samyeli.. uzmanlar aldatılan kadınların ilk tepki olarak aldatmaya yöneldiğini belirtiyor..Bu acizliğe düşmemek lazım..Ceza vereceğim derken kendimizi tehlikeye atıp küçülmememiz lazım diye düşünüyorum...
konuyu neden sekreterler basit kadın olmak zorunda şeklinde yorumladığın için evli erkeklerle beraber olan kadın ahlaksızdır dedim.yazının o kısmına cevap vermek içindi bu.yoksa genele yayarsak tabiikii evli insanlarla aşk yaşayan ahlaksızdır.ister erkek ister kadın olsun.ayrıca bu olay anladığım kadarıyla sadece gazeteci saçmalaması değil ıspatlı bir olay...karısından boşanıp sekreteriyle evlenmesi yaptığını meşrulaştırmıyor adamın.değilmiki evliyken neticede aşk yaşamış bu adam.yada aşk demeyelim adına ilişki diyelim...yatakta daha iyi kıvranabilen birini buluncada karısını boşayıp onunla evlenmiş.gerçekten insaflıymış yani...Beatrice .!.:Sekreter de evli.
Ama burada evli erkeklerle olan kadınları konu edip taşa tutmak daha popüler.
Evli bir kadınla olan erkek de ahlaksızdır cümlesini de ben ekleyeyim. Biraz da erkekleri aşağılayalım.
Ayrıca;
Evli erkek-kadınlarla beraber olmak yanlıştır. Burası tamam.
Zira,
Gözü dönmüş gazetecilerin, kafalarına göre attıkları manşetlere dayanarak insanları afaroz etmek de yanlıştır.
Saygılar, ladies.
kronick .!.:konuyu neden sekreterler basit kadın olmak zorunda şeklinde yorumladığın için evli erkeklerle beraber olan kadın ahlaksızdır dedim.yazının o kısmına cevap vermek içindi bu.yoksa genele yayarsak tabiikii evli insanlarla aşk yaşayan ahlaksızdır.ister erkek ister kadın olsun.ayrıca bu olay anladığım kadarıyla sadece gazeteci saçmalaması değil ıspatlı bir olay...karısından boşanıp sekreteriyle evlenmesi yaptığını meşrulaştırmıyor adamın.değilmiki evliyken neticede aşk yaşamış bu adam.yada aşk demeyelim adına ilişki diyelim...yatakta daha iyi kıvranabilen birini buluncada karısını boşayıp onunla evlenmiş.gerçekten insaflıymış yani...
yazıda (yanlış okumuyorsam eğer) sekreterin evli olduğundan bahsedilmemiş.yuvası yıkılan kişi olarakta milletvekilinin eşi gösterilmiş.burda bir mağdur varsa oda eski eştir.yanlış anlama boşatıldığı için değil.aldatıldığı için...sekreterin yuvası varsa şayet buda onun sorunu.yuvasının yıkılmasından endişe duyan biri yasak bi ilişkiye girmez.dolayısıyla sekreterin değinilecek bi yuvası yok sanırım.ayrıca adam niye mağdur onu anlamadım ben...Beatrice .!.:HAklısın, yaşanmış ve ispatlı bir olay. AMa nedense sadece adamın evli olduğu ispatlı gibi gösterilmiş. KAdının üzerinde hiç durulmamış. Mağdur olanlardan biri de kadının kocası olmalıydı.
Dolayısıyla Kronick, haber zaten eksik.
Bu eksiklik yüzünden, haberi yazan arkadaş '19 yıllık emek gitti' türünden bir yorumla yetinmiş. Sekreterin yuvasına değinilmemiş bile.
O nedenle 'YARGILAMAMALI' diye ısrar ettim.
Daha fazla germeden, gerilmeden, iyi sohbetler diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?