• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dikkat bebek varrrrr

inşallah bitanem inanın rabbim çok büyük ben nasıldım iki gün önce o kadar ağladımki test yapmıştım negatif çıkmıştı kanda belli oldu:nazar:

canım benim rabbım nazarlardan saklasın:nazar:amannn takma kafana ne düstügunu falan bebegın senınle ya cok sukur :CüvCüv:hihoyyythihoyyytay bende heyecanlandım simdi bı an once transferım olsa zemuszemusnazdan da guzel haberı aldık kan testıyle tescıllıycez ınsallah

canım benim rabbım nazarlardan saklasın:nazar:amannn takma kafana ne düstügunu falan bebegın senınle ya cok sukur :CüvCüv:hihoyyythihoyyytay bende heyecanlandım simdi bı an once transferım olsa zemuszemusnazdan da guzel haberı aldık kan testıyle tescıllıycez ınsallah

aminnn canımmmmm:CüvCüv::teytey:

inşallah canım hep beraber aynı ayda anne oluruz aynı anda doğururuz bebişlerimizi inşallah hayırlısıyla ol transferini sakın kendini dinleme transferden sonra bide sakın test yapma canım ben yaptım pişmanım kendimi harap ettim şu son iki gün :CüvCüv:

tebrik ederim canim...bak demedikmi sana.....hadi gözün aydin....cok sevindim...

saol güzeller güzeli anne adayı rabbim bütün annelerin elini boş bırakmasın çifter çifter veriri inşallah canımopuyorumnanaktan:nazar:

kızlar rabbime binlerce kez şükürler olsun bende hamileyim değerim 125 sizce nasıl yarın bidaha kan vericem sabah inanamıyorum buraya yazı yazarken bile ağlıyorum ama heyecandanzemuszemus:ecrin_bebek::emir_bebek:

tebrık ederım canımm darısı olmayanların basınaaa rabbım kucagında gormeyıde nasıp etsın

tebrikleeeeeeeeerrr bak biz sana iki gün gün önce demiştik kendini üzme bebişlerin seninle diye gözün aydınnn canım bende ilk öğrendimde çok ağlamıştım sevinçten inş..herşey gönlünce olsun tekrar tebriklerralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

mrhb bende bugün test yaptırdım ve 264 çıktı 12.günüm transferden böle bi mutluluk görmedim Allahım herkese yaşatsın ayrıca sizide tebrik ediyorun

kızlar rabbime binlerce kez şükürler olsun bende hamileyim değerim 125 sizce nasıl yarın bidaha kan vericem sabah inanamıyorum buraya yazı yazarken bile ağlıyorum ama heyecandanzemuszemus:ecrin_bebek::emir_bebek:

ah canım inan çok sevindim. şekerim bu idrar testlerini sanırım hiç yapmamak lazım. nasıl da moral bozuyo. kim bilir belki şimdi bile yapsan idrarda gözükmeyebilir...
değerin çok güzel:nazar: inşallah katlanarak devam eder.

Tebrikler canım,kendini boşuna harab ettin o kadar.Hayırlısı ile kucağınada alırsın inşalllahhhhhh

mrhb bende bugün test yaptırdım ve 264 çıktı 12.günüm transferden böle bi mutluluk görmedim Allahım herkese yaşatsın ayrıca sizide tebrik ediyorun

Ay ne güzel bir gün yaaa.Tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin:teytey::teytey::teytey:

tebrik ederim canım inşallah sağlıklı olarak yükselir ve kucağına aldığın günleri görürsün :lepi:

Back
X