Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah bitanem inanın rabbim çok büyük ben nasıldım iki gün önce o kadar ağladımki test yapmıştım negatif çıkmıştı kanda belli oldu![]()
canım benim rabbım nazarlardan saklasınamannn takma kafana ne düstügunu falan bebegın senınle ya cok sukur :CüvCüv:hihoyyythihoyyytay bende heyecanlandım simdi bı an once transferım olsa zemuszemusnazdan da guzel haberı aldık kan testıyle tescıllıycez ınsallah
canım benim rabbım nazarlardan saklasınamannn takma kafana ne düstügunu falan bebegın senınle ya cok sukur :CüvCüv:hihoyyythihoyyytay bende heyecanlandım simdi bı an once transferım olsa zemuszemusnazdan da guzel haberı aldık kan testıyle tescıllıycez ınsallah
tebrik ederim canim...bak demedikmi sana.....hadi gözün aydin....cok sevindim...
kızlar rabbime binlerce kez şükürler olsun bende hamileyim değerim 125 sizce nasıl yarın bidaha kan vericem sabah inanamıyorum buraya yazı yazarken bile ağlıyorum ama heyecandanzemuszemus:ecrin_bebek:![]()
kızlar rabbime binlerce kez şükürler olsun bende hamileyim değerim 125 sizce nasıl yarın bidaha kan vericem sabah inanamıyorum buraya yazı yazarken bile ağlıyorum ama heyecandanzemuszemus:ecrin_bebek:![]()
mrhb bende bugün test yaptırdım ve 264 çıktı 12.günüm transferden böle bi mutluluk görmedim Allahım herkese yaşatsın ayrıca sizide tebrik ediyorun