Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay ben inanılmaz derecede sevindim.ağlayacağim. tebrik ederim çok sevindim bize dua et lütfen.
hayırlı olsun boyle guzel sonuclar hepımızı mutlu edıyor allah kucagına almayı nasıp etsın ınsaahhhh
mrhb bende bugün test yaptırdım ve 264 çıktı 12.günüm transferden böle bi mutluluk görmedim Allahım herkese yaşatsın ayrıca sizide tebrik ediyorun
ah canım inan çok sevindim. şekerim bu idrar testlerini sanırım hiç yapmamak lazım. nasıl da moral bozuyo. kim bilir belki şimdi bile yapsan idrarda gözükmeyebilir...
değerin çok güzelinşallah katlanarak devam eder.
tebrik ediyorum canım.allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.bizlerede dua et emi...
Tebrikler canım,kendini boşuna harab ettin o kadar.Hayırlısı ile kucağınada alırsın inşalllahhhhhh
tebrik ederim canım inşallah sağlıklı olarak yükselir ve kucağına aldığın günleri görürsün :lepi:
tebriklerkaydirigubbakcemile5
canım tebrik ederim... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
tebrık ederım canımm darısı olmayanların basınaaa rabbım kucagında gormeyıde nasıp etsın
Tebrik ederim Zeyra
tebrikleeeeeeeeerrr bak biz sana iki gün gün önce demiştik kendini üzme bebişlerin seninle diye gözün aydınnn canım bende ilk öğrendimde çok ağlamıştım sevinçten inş..herşey gönlünce olsun tekrar tebriklerralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
TEBRİK EDERİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM :ecrin_bebek:![]()
tebrikler değerin çok güzel..
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....
tebrikleeeeeeeeeerrrrr sağlıkla gelsin bebişler inşallah darısı biz bebişi henüz göbişine düşmemişlere AMİİİİİİNNNNN :Saruboceq:alkisalkisalkis
Senide eşinide tebrik ederim arkadaşım
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah![]()