dikkat bebek varrrrr

hayırlı olsun boyle guzel sonuclar hepımızı mutlu edıyor allah kucagına almayı nasıp etsın ınsaahhhh

ay ben inanılmaz derecede sevindim.ağlayacağim. tebrik ederim çok sevindim bize dua et lütfen.

saol canım benim dualarım sizlerle inşallah canım hepimiz annelik duygusunu tadarız rabbim çok büyük ben en ummadığım artık herşey bitti dediğim zamanda öğrendim çok çok mutluyum canım:CüvCüv:

mrhb bende bugün test yaptırdım ve 264 çıktı 12.günüm transferden böle bi mutluluk görmedim Allahım herkese yaşatsın ayrıca sizide tebrik ediyorun

saol canım bende seni tebrik ediyorum güzel anne adayı:CüvCüv::ecrin_bebek:

ah canım inan çok sevindim. şekerim bu idrar testlerini sanırım hiç yapmamak lazım. nasıl da moral bozuyo. kim bilir belki şimdi bile yapsan idrarda gözükmeyebilir...
değerin çok güzel:nazar: inşallah katlanarak devam eder.

inşallah canım benim yok inadına idrarıda yaptım bugün gördüm o iki çizgiyi canım hala çok pişmanım 10. gün yaptığıma ama:kedi:

tebrik ediyorum canım.allah kucağına almayı nasip etsin inşallahhh.bizlerede dua et emi...

etmezmiyim canım benim rabbim inşallah bebişlerinizi kollarımıza almamıza nasip eğler bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine bol bol dua etmek en önemlisi o canım rabbim kimseyi dermansız bırakmıyo:nazar:

Tebrikler canım,kendini boşuna harab ettin o kadar.Hayırlısı ile kucağınada alırsın inşalllahhhhhh

:kedi:zemuszemusaynen canım teşekkür ederim inşallah canım hepimiz hayırlısıyla alırız bebişlerimizi kucaklarımızahihoyyyt:nazar:

tebriklerkaydirigubbakcemile5

saol canım benim dualarım hep seninle bitanem bak ben en umutsuz herşey bitti dediğim gün yeniden doğdum sanki ümidimizi yitirmemk lazımmış bi kez daha anladım inanıyorumki rabbim en umutsuz zamanında sana bi kapı açıyo:Saruboceq:

tebrık ederım canımm darısı olmayanların basınaaa rabbım kucagında gormeyıde nasıp etsın

amin canım çok teşekkür ederim benim hem mutsuz olduğumda umut olduğunuz için hemde mutlu olduğumda sevincimi paylaştığınız için canım opuyorumnanaktan:Saruboceq:

saolasınız arkadaşlar çok teşekkür ederim dua edin değerim yükselsin hafif ara ara kanamam var ama biliyorum tutuncaklar annelerine bırakmayacaklar inşallah beni

Tebrik ederim Zeyra

tebrikleeeeeeeeerrr bak biz sana iki gün gün önce demiştik kendini üzme bebişlerin seninle diye gözün aydınnn canım bende ilk öğrendimde çok ağlamıştım sevinçten inş..herşey gönlünce olsun tekrar tebriklerralkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

teşekkürler can arkadaşlarım beni yanlız bırakmadığınız için keşke yanımda olsanız bütün hepiniz size sarılıp şöyle doya doya ağlasam 5 sene sonra bu günleri gördümya rabbime şükürler olsunzemuszemus

tebrikleeeeeeeeeerrrrr sağlıkla gelsin bebişler inşallah darısı biz bebişi henüz göbişine düşmemişlere AMİİİİİİNNNNN :Saruboceq:alkisalkisalkis

TEBRİK EDERİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN RABBİM :ecrin_bebek: :emir_bebek:

tebrikler değerin çok güzel..
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

tebrikleeeeeeeeeerrrrr sağlıkla gelsin bebişler inşallah darısı biz bebişi henüz göbişine düşmemişlere AMİİİİİİNNNNN :Saruboceq:alkisalkisalkis

Senide eşinide tebrik ederim arkadaşım
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah:nazar:

çok saolasınız canım arkadaşlarım rabbim anne adaylarının karnına anne olmuş olanlarında belli olanlarında bebişleri kollarına versin inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim günahlarımızı bağışlasın ,bize bolluk ve bereket nasip eğlesin inşallah bebişlerimizle sağlıklı bir ömür nasip eğlesin canlarım benim:nazar::CüvCüv:

Back
X