Bisküvi - Kurabiye Tarifi Dikkat Cekici isim Kurabiyelerim (Resimli)

Azeri kizi

Türkiye'mmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2007
5.700
12
683
47
Almanya
Bu harika kurabiyelerle herkesi sasirtabilirsiniz.Bunu yaptigim zaman hep "aaaaaaa" larla karsilasiyorum.Yazma aleti alip hemen i$e koyulun.Istediginiz ismi veya numarayi yazin.
Pelince'ye tesekkürler.

175 gr. margarin veya tereyagi
1 vanilya
2 cay kasigi kabartma tozu
1 su bardagi pudra sekeri
1 yumurta aki
Alabildigi kadar un

Oda sicakligindaki margarin veya tereyagina un haric diger malzemeleri ekleyin.
Unu azar azar ekleyip ele yapismiyacak bir hamur hazirlayin.
Yagli kagit üzerinde hamuru acin ve aletle kesin.
Tepsiye yagli kagit sererek 160-170° derecede 15 dakika pisirin.

Son düzenleme:
süperrrr :) ellrine sağlıkk.. bu alet neredee satılırrrr

Ellerine sağlık;petit beurre bisküvi işte bunlar ;) isimli olanları.Çok cici buluyorum ben de ..
Başlık da cidden dikkat çekiyor hani acaba dedim kim eklemiş bunu baktım ki bizim bacı :))))
ılahi ;)

Hayırlı uzun ömürler diliyorum oğluşuna ;) bu arada..

Fethiye Nur kim yauvturkbayragi

Hayırlı uzun ömürler diliyorum oğluşuna ;) bu arada..

Fethiye Nur kim yauvturkbayragi

:roflol::roflol:Iyi dikkat cekiyor degilmi canim.

Fethiyenur komsumun kizi canim.Kizimla ve komsunun kiziyla beraber yaptik bunlari.Bu yüzden hem komsumun hemde benim cocuklarimin isimleriniyazdim canikom.alkisalkisalkis

aaa çok güzel görünüyor canım gerçi kurabiye sevmem ama bu gözüme çok hoş göründü
heralde türkiyede yoktur bu aletten

ben baktım o adreste göremedim tam adı nedir canım ellerine sağlık çok güzel görünüyoralkisalkisalkis

ellerine saglik canim ya cok guzel gorunuyo gercekten ismi gibi dikkatimi cekti
benimde almam lazim bundan nasil bende olmaz bu
artk dukkan dukkan gezerim burda :)

ellerine saglik canim ya cok guzel gorunuyo gercekten ismi gibi dikkatimi cekti
benimde almam lazim bundan nasil bende olmaz bu
artk dukkan dukkan gezerim burda :)

Gercekten Sympatique cim,nasil olmaz bu alet sende:oklava:.Sen hem kalk bu kadar marifetli ol,hemde bu aletten olmasin ha.:roflol:

Ilahi,al sende hemen canikom.Cok güzel bisey bu.Sayilar falanda var.Yani düsünsene telefon numarani bile yazabiliyorsun.

Gercekten Sympatique cim,nasil olmaz bu alet sende:oklava:.Sen hem kalk bu kadar marifetli ol,hemde bu aletten olmasin ha.:roflol:

Ilahi,al sende hemen canikom.Cok güzel bisey bu.Sayilar falanda var.Yani düsünsene telefon numarani bile yazabiliyorsun.

ya valla yaaaa bu nasil bende olmaz, buralarda bulamamda parise gidince artik yer yer ararim
yada ismini bilsem netten bakip alirim dun ismine baktim oyle bisey cikmadi

telefon numarsimi yaziyon
yok anam ben tek telefon numarasi yazmam, herkes kartvizit yaptiriyo, bende uzerine adresimi telimi ismimi yazarim ne guzel hem kart gibi hemde kurabiyekaydirigubbakcemile3iyi fikir ya
sen bunu almanyada hangi magazadan veya pastaneden falanmi aldin
mesela dogum gunlerde kandillerde bayramlarda hep yazilabilinir, kandilin kutlu olsun ,iyi bayamar dogum gunun kutlu olsun diye offf ya ben nerden bulcam bunu
gerci eskisi gibi pasta borek yapamiyorum zaman yok ,yemegimizi zor yapiyorum valla

Netten alışveriş yapmadığım için ben uzun süredir bu aleti arıyorum azericim ne yazık ki bulamıyorum :(

Ellerine sağlık gerçekten çok şaşırtıcı ve şık bir sunum.
Düşünsenize eve gelen konuklarınıza isimlerinin yazılı olduğu bu bisküvileri ikram edeceksiniz.
Yada çocuğunuzun doğumgününde tüm bisküvilere ismini yazacaksınız süperrrrrrrr

Netten alışveriş yapmadığım için ben uzun süredir bu aleti arıyorum azericim ne yazık ki bulamıyorum :(

Ellerine sağlık gerçekten çok şaşırtıcı ve şık bir sunum.
Düşünsenize eve gelen konuklarınıza isimlerinin yazılı olduğu bu bisküvileri ikram edeceksiniz.
Yada çocuğunuzun doğumgününde tüm bisküvilere ismini yazacaksınız süperrrrrrrr

Sagol canim.Evet benim de oglumun bu carsamba dogumgünü var.Cocuk dogumgünü yapicam.Oglusum bütün arkadaslarini cagirdi. Bu kurabiyelerden yapip hepsine oglumun ismini yazicam.Birde burada bir adet vardir,dogumgünü yapan kisi davetlilere evlerine giderken kücük birer paket hazirlar.Ben de bu paketin icine bu kurabiyelerden de koyucam.

ya valla yaaaa bu nasil bende olmaz, buralarda bulamamda parise gidince artik yer yer ararim
yada ismini bilsem netten bakip alirim dun ismine baktim oyle bisey cikmadi

telefon numarsimi yaziyon
yok anam ben tek telefon numarasi yazmam, herkes kartvizit yaptiriyo, bende uzerine adresimi telimi ismimi yazarim ne guzel hem kart gibi hemde kurabiyekaydirigubbakcemile3iyi fikir ya
sen bunu almanyada hangi magazadan veya pastaneden falanmi aldin
mesela dogum gunlerde kandillerde bayramlarda hep yazilabilinir, kandilin kutlu olsun ,iyi bayamar dogum gunun kutlu olsun diye offf ya ben nerden bulcam bunu
gerci eskisi gibi pasta borek yapamiyorum zaman yok ,yemegimizi zor yapiyorum valla

Canim ben bunu cok degisik mutfak esyalari satan bir dükkandan almistim.fiyati 9.90 euro.Dükkanin ismi de Forum du.Eger orada bulamazsan annenden iste,oda kargoyla göndersin.

Back
X