Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden ki yıllardır peşinden koşan hemşehrin imamın oğlu var ya.
Görmeden güzel olup olmadığına karar veremem.Ama her insanın güzel olan bir tarafı vardır.Bu taraflarını keşfet öne çıkart.Bakımlı ve şık ol,boya küpüne filan dönüp kendini ucuzlatma.
Ve her şeyden önemlisi kendine güven.Sen kendini beğenirsen başkaları da seni beğenir.19 yaşında 3 teklif alman hakkında bir şey diyemicem.Yaşadığın yerle de ilgili bir sorun olabilir.tutucu bir bölgede yaşıyorsan ondandır belki.
mahalle olarak tutucu bir mahalle.. fakat üni. okuyorum... ordada olmadı..![]()
tanımadıgım ınsanlara karsı cok mesafeliyim.. birde çekingenim.. o sorun olabilir mi ?
O zaman senden yana bir sorun olabilir.Belki farkında olmadığın itici bir yanın vardır.Dediğim gibi güzel olan taraflarını öne çıkart.
sizde taktınız ona... ondan da ben etkilenmiyorum![]()
yok takmadım :) bir söz vardır o geldi aklıma.benim sevdiğim beni sevmez ,beni seveni ben sevmem her şey nasip kısmet.
banada öyle diyorlar.. dısarıdan cok havalı da durdugum oluyomusama tanıyanlar cok komik,cok sıcakkanlı ve dost canlısısın derler
![]()
Ondan olabilir bana kalırsa
Banada insanlar yanaşmaya korkar mesela,ciddi bi duruşum vardır![]()
tanımadıgım ınsanlara karsı cok mesafeliyim.. birde çekingenim.. o sorun olabilir mi ?
O konuda kızın günahını aldık galiba,diğer üye ceza almamıştı
Demek ki iki kadın birbirini buldu sitede![]()
O konuda kızın günahını aldık galiba,diğer üye ceza almamıştı
Demek ki iki kadın birbirini buldu sitede![]()
ya gerçekten cok yüklenildi, üstüme gelindi..
zaten onun bana ilgisi hosuma gidiyomus... yoksa ondan hoslandıgım yokmus.. ama o hala seviyorum diyor vazgeçmedi gitti![]()
Dıkkat cekmek zorundamısınız? Keske bende cekmesem![]()