• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat çekmiyorum..

Dramelodi

melodram
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2012
72
0
286
İstanbul
Bu cogunuza dert degil gibi gelecek.. zaten cok da büyük bir dert degil ama 19 yasindayim.. bugüne kadar aldığım teklifler 3 ü geçmemiştir.. yeterince dikkat çekmiyorum.... bu kesin çirkin oldugumumu gösterir ?

Görmeden güzel olup olmadığına karar veremem.Ama her insanın güzel olan bir tarafı vardır.Bu taraflarını keşfet öne çıkart.Bakımlı ve şık ol,boya küpüne filan dönüp kendini ucuzlatma.

Ve her şeyden önemlisi kendine güven.Sen kendini beğenirsen başkaları da seni beğenir.19 yaşında 3 teklif alman hakkında bir şey diyemicem.Yaşadığın yerle de ilgili bir sorun olabilir.tutucu bir bölgede yaşıyorsan ondandır belki.

Görmeden güzel olup olmadığına karar veremem.Ama her insanın güzel olan bir tarafı vardır.Bu taraflarını keşfet öne çıkart.Bakımlı ve şık ol,boya küpüne filan dönüp kendini ucuzlatma.

Ve her şeyden önemlisi kendine güven.Sen kendini beğenirsen başkaları da seni beğenir.19 yaşında 3 teklif alman hakkında bir şey diyemicem.Yaşadığın yerle de ilgili bir sorun olabilir.tutucu bir bölgede yaşıyorsan ondandır belki.

mahalle olarak tutucu bir mahalle.. fakat üni. okuyorum... ordada olmadı..
:31:

tanımadıgım ınsanlara karsı cok mesafeliyim.. birde çekingenim.. o sorun olabilir mi ?

Bilmiyorum ki aslında mesafeli olmanın ters etki yarattığını,daha ilgi çektiğini düşünüyorum.Ama çekingenlikten kaynaklı olabilir.Çekingenliğini yenmelisin bence,dimdik yürüyüp insanların gözlerinin direk içine bakmalısın.

Back
X