• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dikkat çekmiyorum..

canım arkadaşların dediği gibi yap. tarzını değiştir biraz, güzel yönlerini ön plana çıkar,ve herşeyden önemlisi kendisi sev ,çok sev. :31:

çok teklif almak demek ,o kişinin çok güzel oldugu anlamına gelmez .

cevrem de gordugum kadarıyla cok teklıf alan kısıler kolay lokma olarak tabır

edılen hatunlardı .nedemek ıstedıgımı anladın umarım :)

benım ünv.den erkek arkadaslı bı ortamım vardı .hep bırlıkte takıldıgımız

yerler vardı .tabı o takıldıgımız yere sureklı gelen dikkat ceken hatunları da vardı.

gercekten cok dıkkat cekıcıydıler :1: guzellık acıdan demedı mı tahmın edıyorsundur herhalde :1:

o kızlarla cıkmak ısteyen o kadar cok erkek vardı kı kuyruktu herkes o derece:1:

o cıkma teklıfını kabul ettıgı kısılerı de ertesı gun yanların da goremezdın :)

teklıf edenın amacı bellıydı cunku .karsıda kı kolay lokma ıdı ve amac bellı ıdı ;)

yıne cevreden gordugume gore konusacagım ; çok guzel asil ağır kıza erkekler kolay

kolay teklıf edemıyor ,korkuyorlar yanlıs anlasılmaktan .zor goruyorlar .

Bu cogunuza dert degil gibi gelecek.. zaten cok da büyük bir dert degil ama 19 yasindayim.. bugüne kadar aldığım teklifler 3 ü geçmemiştir.. yeterince dikkat çekmiyorum.... bu kesin çirkin oldugumumu gösterir ?

canım erkeklerin teklif etmesinin geneli kızlar konuştuğu, ışık yaktığı için oluyor
hiç pas vermesen, meraba meraba olduğun birinin sana teklif etme ihtimali o kadar düşük ki, böyle mecnun falan olması lazım onu da bekleme
eminim sen erkeklerle çok haşır neşir değilsin bak etrafındaki çirkin çirkin kızlardan yanından erkek eksik olmayan var
öyle olmaktansa böyle ol, bu iyi bir şey :34:

17 yaşındayım ve sadece ilkokul 4. sınıfta bi teklif aldım başka da olmadı :9: kesinlikle kendini geri çekmenle ilgili yoksa erkekler o kadar derin düşünmez :32:

cnm genelde teklifler öylesine zaman geçirmek için felan gelir.

güzel ya da çirkin ol.. benim bi tanıdığım vardı güzel bir kız da değildi.aksine erkeksiydi biraz.ama ortamlara çok girer,herkesle konuşur,ağzı laf yapardı.

benden büyüktü abla derdim ona aynı ortamda değildik biz ama beraber gezerken bile mesela o arada bi tanıdığı gelir bi şeyler söyler felan
her gün abartmıyorum bikaç teklif alırdı.

aynı şekilde başka bi tanıdğım daha var ve kız çirkin diyebileceğim,güzel olmayan birisi ama aynı şekilde o da arkadaş ortamlarından felan hiç geri kalmıyor. ve buna kadar kaç kişi aylarca koştu peşinden bilemiyorum

...

bence daha çok iyi ilişki kurup,kafa olmakla ve de ortamlara girmekle alakası var

zaten mesafeli ve ciddi durunca derler ki;zaten biçoğunun niyeti bikaç ay eğlenipsonra başkasına gitmek olduğundan;bu kız zaten çok mesafeli soğuk felan der.ben her ortamda benle takılcak kız arkadaş isterim der falan der filan der yani:34::34:

nice güzel de kızlar var ki mesafeli durur,öyle çok bi erkek ilgi alaka göstermez ona ama sonunda gerçek bi erkek bulur.olay da budur zaten.bu ufak şeye kafanı takma sen..

zaten iyi şeyler de değil:34::34:

Son düzenleme:
cnm genelde teklifler öylesine zaman geçirmek için felan gelir.

güzel ya da çirkin ol.. benim bi tanıdığım vardı güzel bir kız da değildi.aksine erkeksiydi biraz.ama ortamlara çok girer,herkesle konuşur,ağzı laf yapardı.

benden büyüktü abla derdim ona aynı ortamda değildik biz ama beraber gezerken bile mesela o arada bi tanıdığı gelir bi şeyler söyler felan
her gün abartmıyorum bikaç teklif alırdı.

aynı şekilde başka bi tanıdğım daha var ve kız çirkin diyebileceğim,güzel olmayan birisi ama aynı şekilde o da arkadaş ortamlarından felan hiç geri kalmıyor. ve buna kadar kaç kişi aylarca koştu peşinden bilemiyorum

...

bence daha çok iyi ilişki kurup,kafa olmakla ve de ortamlara girmekle alakası var

zaten mesafeli ve ciddi durunca derler ki;zaten biçoğunun niyeti bikaç ay eğlenipsonra başkasına gitmek olduğundan;bu kız zaten çok mesafeli soğuk felan der.ben her ortamda benle takılcak kız arkadaş isterim der falan der filan der yani:34::34:

nice güzel de kızlar var ki mesafeli durur,öyle çok bi erkek ilgi alaka göstermez ona ama sonunda gerçek bi erkek bulur.olay da budur zaten.bu ufak şeye kafanı takma sen..

zaten iyi şeyler de değil:34::34:

ya zaten çevreme bakıyorum... bence güzel olmasada sosyal olup çok kişiyi peşinden kosturan, teklif alanlar mevcut...ben aslında bir kisi tarafından cok ama cok sevilmek istiyorum.. sevilen insanlara öyle gıpta ediyorum ki... yani herkes çirkin desin isterse, ama o kisi tarafından cok begenilip cok sevileyim istiyorum ki seven insan zaten cok begeniyo.. o gün en çirkin halinle bile görse prenses görmüş gibi oluyo.. ben sevilmek istiyorum.. bunun için napmalıyım :31:

o sevgilerin çoğu iki günlük malesef..

üniv. giderkenki birbirni o çoook seven insanlar kanlı bıçaklı olup ayrıldılar en son..

biraz mesafe iyidir.ve gerçek sevgiyi bulmak zor bu devirde.ve birçoğuna da inanmam

;)

malesef gerçek bu.gelip geçici.ayrılsınlar iki gün sonra işleri düşmedikçe ne arar ne sorarlar.

anlık eğlence,sınavlarda birbirine destek olma,zaman geçirmek gibi faaliyetler=sevgiye yorulur ama malesef içi boştur

inşallah Allah sana gerçek sevgiler,seni çok seven insanlar verir...:31::31:

erkeklerin hoşuna giden şeyleri yap, mesela şekerli-vanilyalı parfümler,
pembe parlak rujlar...
gülümseyen bir yüz...
masum bakışlar...

19 yaşındaki bi kız ne yaparsa onu yap işte tatlım:)))

Okulunu bitir napcan erkek arkadaşı. Meslek sahibi olunca ardı kesilmez zaten. :ssz:

Uzak olsunlar. Amaannnn :45:

Back
X