- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
artık aramıyor, o da ugrasmaktan vazgecti.. o seni seviyo diyo... bende sözlendim dedi... sözlenmis herseyden kacıs icin..
Anladım,neyse konu dikkat çekememen,konunu dağıtmayayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
artık aramıyor, o da ugrasmaktan vazgecti.. o seni seviyo diyo... bende sözlendim dedi... sözlenmis herseyden kacıs icin..
Diğer üyede o seni arayan kız o zaman haberin olsun![]()
Dıkkat cekmek zorundamısınız? Keske bende cekmesem![]()
Bu cogunuza dert degil gibi gelecek.. zaten cok da büyük bir dert degil ama 19 yasindayim.. bugüne kadar aldığım teklifler 3 ü geçmemiştir.. yeterince dikkat çekmiyorum.... bu kesin çirkin oldugumumu gösterir ?
cnm genelde teklifler öylesine zaman geçirmek için felan gelir.
güzel ya da çirkin ol.. benim bi tanıdığım vardı güzel bir kız da değildi.aksine erkeksiydi biraz.ama ortamlara çok girer,herkesle konuşur,ağzı laf yapardı.
benden büyüktü abla derdim ona aynı ortamda değildik biz ama beraber gezerken bile mesela o arada bi tanıdığı gelir bi şeyler söyler felan
her gün abartmıyorum bikaç teklif alırdı.
aynı şekilde başka bi tanıdğım daha var ve kız çirkin diyebileceğim,güzel olmayan birisi ama aynı şekilde o da arkadaş ortamlarından felan hiç geri kalmıyor. ve buna kadar kaç kişi aylarca koştu peşinden bilemiyorum
...
bence daha çok iyi ilişki kurup,kafa olmakla ve de ortamlara girmekle alakası var
zaten mesafeli ve ciddi durunca derler ki;zaten biçoğunun niyeti bikaç ay eğlenipsonra başkasına gitmek olduğundan;bu kız zaten çok mesafeli soğuk felan der.ben her ortamda benle takılcak kız arkadaş isterim der falan der filan der yani
nice güzel de kızlar var ki mesafeli durur,öyle çok bi erkek ilgi alaka göstermez ona ama sonunda gerçek bi erkek bulur.olay da budur zaten.bu ufak şeye kafanı takma sen..
zaten iyi şeyler de değil![]()
yani bu devirde GERÇEKTEN SEVİP SEVİLMEK çok mu zor :26: