- Konu Sahibi yoygun0891
-
cok gecmis olsun arada bende de oluyor ama allahtan siddetli degil.
sanirim yorgunluk ve strese bagli
interneti surekli kullaniyorsaniz bi cok hafiza testi bulup onlari cozebilirsiniz.
yada hergun bulmaca cozun
ilac tedavisi olarak kimse size burdan ilac ismi veremez heralde.
kitap da okyabilirsiniz eger vaktiniz varsa
Allah sifa versin.
Bu durumda benimde ilk aklıma gelen B12 oldu.Bir kan tahlili yaptırıp ona göre hareket edin bence.Zaman zaman dikkat dağınıklığı ve unutkanlık bende de oluyor o zaman bir kutu benexol içiyorum sabah akşam olarak.Ama tabi sizi bir doktorun görmesi şart.Bir de stres düzeyinizi düşürmeye çalışın,uykunuza dikkat edin özellikle.Çok geçmiş olsun
saol cnm ben resmen bı kıtap kurduyum cok severım okumayı nette de bı tek bu sıteye vakıt ayırıyorum onun harıcınde devamlı işle alakalı yogunlugum oluyor evet haklısın sanırım buradan alacagım ılacaada ne kadar guven duyabılırımkı ama işte hanı bı care dıye ole yazmısdım cunku o kadar cok psıkolojı ılacları ıcdımkı sersem etmekden başka bı ıse yaramadı malesefkı sanırsam bendekı bedenı bısey annemden erken dogduguma sayıyorum ben ama ah bı sorunu bılsemde caresıne mucadele etsem boyle hastalıkla mucadele edene kadar şifasına mucade ceksem ınankı şifayı bulurum
slm kızlar bu zamana kadar sızın dertlerınıze bı nebze olsun ortak olmak istedım dilimin döndüğünce aklımın yettiğincesizlerden o kadar cok seyler öğrendımkı tecrubelerınızden hanı bazı seyler vardır ya yaşamadan bılemezsın burasıda benım için inanılmaz bı bilgi ummuhanı oldu
arkadaşlar yalvarırım bana akıl verın kafayı yedım yıyecem 18 yasındayken anksiyete tedavısı gordum kullandıgım ilaçın adını hatırlamıyorum ama mucıze gıbı bıseydı benı yıllarca götürdü ama şimdi 30 yasındayım ve sankı beynımın içi bomboş gibi inanılmaz sekılde bı dikkat dagınıklıgı dalgınlık var bunun yuzunden iş yerlerınde devamlı hatalar yaptım itibarımı kaybettım şimdide bı ıse gırdım ama buradada dikkat dagınıklıgı kendısını gosterıyor napsam care bulamadım yıllarım doktor doktor gezmekle gectı beyın doktorundan tutunda kaç tane psıkıyatrıst psıkologa gıttım ben bıle hatırlamıyorum zaman zaman ıyım ama bu mevsım dönümlerı felaketım tavan yapıyor gene o dönemdeyım ilaçlardanda sıkıldım bunaldım daha sı mıde problemım yuzundende kullanamıyorumda artık eskıden o kadar cok kullandımkı kızlar benım calısmam lazım evin gecımıne yardımcı olmam lazım salak da degılım ama beynımın içi bomboş sankı su son bır yılda ınanılmaz bı unutkalnlıkda var hanı derler ya akşam ne yedın dıye işte ben onu unutacak kadar oldum artık maziden bıseye hatırlamak ıstesem bıle uzun bi beyın eforu gerceklestırıyorum ama bu sanırsam bende ilkokuldan berı olan bıseydı aslında okulda başarılıydım ama nolduysa genckızlıga adım atıpda ortaokula başlayınca bu dıkkatsızlık başladı ve ben okulu bıle bırakmak zorunda kaldım çünkü resmen salak konumuna düşmüşdüm tama ogrenıyordum ama hemen unutuyordum bu arada ben 80 yılı dogumluyum ama annemden 6 bucuk aylık dogmusum istemesemde siggarada kulllanıyorum ve cokda streslı bı ortam içideyım gerek aıle gereksede iş hayatı helekı bu ustuste yaptıgım hatalat yuzunden daha cok stresdeyım nasılsa bı daha hata yapıcam kesın bı yerde hata vardır dıye bana beslenme ye yönelik yada beyın sporu yada hafıza guclendırıcı yada benım daha once kullanmadıgım ama mıde ye yan etkı yapmayan bi ilaç da önerebılırsınız lütfen yardım edin ben bu iş yerımdende olmak ıstemıyorum etrafımda benden bu kadar ümitli insanlar varken onların emegını boşa cıkarmak ıstemıyorumbilmiyorumkı bana n önerirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?