Dikkat eksikliği Hiperaktivite ve dürtüsellik

Neurofeedback bir araştırın hangi şehirdesnz? İstanbul'da iseniz bir çok semtinde var diye biliyrm

Sizin yan etkileri konusunda bir bilginiz yok biraz araştırın lütfen. Bilmiyorsunuz ve bilmediğiniz bir konuda da fazla emin konuşuyorsunuz. Bu ilaçlar yan etki yapmaz ? Bunu nasıl söyleyebilirsiniz siz doktor musunuz ? Ben yaşadım ve yan etkilerin neler yapabildiğini ben gördüm. Ezberlenmiş değil doğrular.

Neurofeedback bir araştırın hangi şehirdesnz? İstanbul'da iseniz bir çok semtinde var diye biliyrm
Evet var iyi bir hoca buldum okul tatil olunca başlayacağız inşallah. Siz deneyimlediniz mi acaba ? Denimlediyseniz biraz bahseder misiniz? Bu ara sas metodunu da çok duyuyorum

Evet var iyi bir hoca buldum okul tatil olunca başlayacağız inşallah. Siz deneyimlediniz mi acaba ? Denimlediyseniz biraz bahseder misiniz? Bu ara sas metodunu da çok duyuyorum
Evet ben klinisynlgni yaptım rehabilitasyon merkezinde. Agir otizm, dürtüsellik üzerine daha çok küçük çocuklar geliyordu. Ve annesi seansa bile zorla getirbldgi arabaların önüne atlayack derece hareketli engel durumu bile olan çocuğu için hocam elimi tutuyor ve beni bile korumaya calisyr artık nasıl oldu bu diyordu ki hatırladgm 6. Seanslarda bunlar olmstu. Bu örnek aklımda iyi yer edenlerden.
Toplamda 30 danışan yetiskin ve çocuk gördüm sonra bu aletler yasaklandı rehabilitasyon merkezlerinde. Çocuk psikiyatrisine sattı aleti kurum sahibi.
Yani demem o ki kendime bile seans yaptım zayıflama sürecinde bile etkili idi. Nasıl anlatsam bilemyrm ama YouTube'da yazın. Etkileri fazla ve denenmiş Almanya'da devlet fizik tedavi gibi karşıliyor masrafı.

Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler öyle kıymetli ki. Anlaşılmak müthiş bir şey. Peki özel sağlık sigortası ile yararlanabilir miyiz acaba bilginiz var mı ?

Çok iyi biliyorum,bu konu için bizzat kendim pskiyatrist ile konuştum,bu tarz öğrencilerimize nasıl daha sağlıklı yaklaşırım diye bizzat terapi aldım.
Alanında uzman olan kişilerden aldığım bilgilerle konuşuyorum.

Bu arada kendim de dürtüsel bir çocukluktum,zamanında sağlıklı bir tedavi görseydim en güzel çağlarımı ilaç kullanarak geçirmezdim.

Çok teşekkür ediyorum verdiğiniz bilgiler öyle kıymetli ki. Anlaşılmak müthiş bir şey. Peki özel sağlık sigortası ile yararlanabilir miyiz acaba bilginiz var mı ?
Hayır Türkiye'de malsf. aletin kendisi kablosuna kremine bile dünyanın parasını veriyordk. 2017 yılında seansı 250tlye yapıyordum. Ama siz arastrn bakın çocuk psikiyatrisine anlattm dosyaları gösterdim ki bazı çocuklar ortak kurumlarımıza gelendi onlarda ki değişimleri o gördüğü için istedi almak aleti.
İlac kullanmk istemeyen ailelere yaparız demisti.
İnşallah şifa olur

Yan etkileri olmadığını söylemeniz yeterli bilgisiz olduğunuzu anlamam için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…