Allah rızası için ilaç kullanması gerekiyorsa kullandırın lütfen,bir öğretmen olarak söylüyorum,çocuklar gözümüzün önünde eriyip gidiyor.
Daha bugün yaşadığım olaydan ötürü dürtüsellik konusunu araştırırken önğme geldi bu yazı.
Bu benzetmeyi yapmak çok üzücü ama çocuk freni patlamış kamyon gibi yokuştan aşağı iniyor ve diğer araçlar zarar görmemek için kaçışıyor.
Ve bu durumu ailesi anlamıyor.İlaçsız geçmesi için her yolu deniyorlar ama nafile.Medikal destek şart.
Sosyalleşmekte zorlanıyor bu çocuklar ve ne kadar müdahele etseniz de dışlanıyor.Dışlana saldırganlaşıyor,sonrasında daha çok biriken stresle dürtüsellik had safhaya geliyor.
Okuma yazmayı öğrenemiyor dikkatini veremediği için öğrense de mucize oluyor.
Bu yaştaki sorunların tedavisi kolaydır ama iş işten geçtikten sonra sorunlar büyür.
Tecrübeyle sabittir.Eski öğrencilerimden biliyorum.
Lütfen ilaca bu kadar karşı olmayın,bir süre kullanır sonra bırakılır.Ama kaybolmuş bir çocukluk bir daha geri Bir
Allah rızası için ilaç kullanması gerekiyorsa kullandırın lütfen,bir öğretmen olarak söylüyorum,çocuklar gözümüzün önünde eriyip gidiyor.
Daha bugün yaşadığım olaydan ötürü dürtüsellik konusunu araştırırken önğme geldi bu yazı.
Bu benzetmeyi yapmak çok üzücü ama çocuk freni patlamış kamyon gibi yokuştan aşağı iniyor ve diğer araçlar zarar görmemek için kaçışıyor.
Ve bu durumu ailesi anlamıyor.İlaçsız geçmesi için her yolu deniyorlar ama nafile.Medikal destek şart.
Sosyalleşmekte zorlanıyor bu çocuklar ve ne kadar müdahele etseniz de dışlanıyor.Dışlana saldırganlaşıyor,sonrasında daha çok biriken stresle dürtüsellik had safhaya geliyor.
Okuma yazmayı öğrenemiyor dikkatini veremediği için öğrense de mucize oluyor.
Bu yaştaki sorunların tedavisi kolaydır ama iş işten geçtikten sonra sorunlar büyür.
Tecrübeyle sabittir.Eski öğrencilerimden biliyorum.
Lütfen ilaca bu kadar karşı olmayın,bir süre kullanır sonra bırakılır.Ama kaybolmuş bir çocukluk bir daha geri gelmeyecek.
Bir öğretmen olarak Allah rızası için önce okuduğunuz şeyi anlayın lütfen. Bakın orada ne yazıyor ilaç kullandık ve yan etki yapıyor daha kötü oldu demişim ama siz hiç o kısımla ilgilenmemişsiniz bile. Aileye karşı da tutumunuz kulak arkası etmek mi acaba ? Ama madem yazdınız söyleyeyim evet ilaç kullanılır ancak bu da tedavi etmez sizin istediğiniz robot öğrenciye dönüşür çünkü baskılanır sadece. Asıl temeldeki sorunu çözmeden ilaç sadece saatlik bir uyuşturma tekniğidir. İlaçla iyileşen bir dehb'li ben hiç görmedim siz gördünüz mü yoksa ? Bu arada benim çocuğum okuma yazmayı biliyor bunun yanında İngilizce ve Almancayı da ana dili gibi konuşuyor. Lütfen artık ilaç baskısı yapan öğretmenler olmaktan vazgeçin ben ve benim gibi aileler yan etkileri çocuğu perişan etmiş ilaçları ikinci kez denemeyeceğiz başka yollar aramak zorundayız anlayın artık.