• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİKKAT! Hepsiburada.com sitesinden SAKIN alışveriş yapmayın!

Milky Way

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2007
236
277
123
Arkadaşlar bu ortamda tecrübelerimizi de paylaşıyoruz. Beni mağdur eden bir olayı paylaşmak istedim ki başkaları mağdur olmasın.

Hepsiburada.com sitesinden converse bot aldım. Defolu ürün yolladılar. İade edip ayakkabıyı yolladığımda, ödediğim paradan yaklaşık 11 TL kesinti yaparak iade yaptılar. İki gündür 10 kez falan aradım.. Müşteri temsilcileri "ben konuyu yetkili arkadaşlara ilettim size geri dönüş yapılacak" diyip oyalıyor.

Israrlı şekilde hakkımı aramam sonucu bu kez ödediğim kargo bedelini keserek biraz daha iade yaptılar.
Ayıplı üründe kuruşu kuruşuna paramı geri almam gerekirken kargo bedelini kesinlikle iade etmiyorlar.
Bu nasıl iş anlamadım.. Tüm sosyal medya sayfalarına yazdım, şikayetvar.com a yazdım ama hayır, en azından kargo bedeli bizde kalsın zihniyeti ile paramı vermiyorlar. Şikayetlerimi yazarken fakettim ki benim gibi yüzlerce insan mağdur olmuş.

SAKIN SAKIN SAKIN BURADAN birşey almayın. Defolu ürün yollayıp üstüne sizi borçlu çıkartıyorlar..
Üstelik ilk olarak kargo ücretinin 3 katını kesmeye çalışıyorlar.. Oldu da farkedip hakkınızı ararsanız bu kez birazını verip gerisini vermiyorlar.. Rezaletten başka şey değil aman diyim!

nişanlım ordan spor malzemeleri aldı dumble mekik koltuğu filan sorun çıkmadı. bende saklama kabı aldım sorun çıkmadı bi tek ürün beklediğimden biraz küçük geldi

nişanlım ordan spor malzemeleri aldı dumble mekik koltuğu filan sorun çıkmadı. bende saklama kabı aldım sorun çıkmadı bi tek ürün beklediğimden biraz küçük geldi

Eğer aldığınız seyde sorun yoksa tabi problem olmuyor, kardeşim gece lambası ve epilator aldı problem yoktu ürünlerde bu yüzden muhattap olmamızı gerektiren durum da yoktu. Ama olur da ellerine düşerseniz o zaman vay halinize.. Ben defolu gelen ürünü iade edip parami alamıyorum, bir de "bedeni uymadı, beğenmedim" vs nedenle iade etmek istesem ne olacak. Sikayetvar.com da 12000 küsür şikayet kaydı açılmış haklarında, Facebook, Twitter deseniz aynı; mağdur olup hakkını alamayan insan dolu. Basıma bu is gelene kadar farkında değildim tabi..

Eğer aldığınız seyde sorun yoksa tabi problem olmuyor, kardeşim gece lambası ve epilator aldı problem yoktu ürünlerde bu yüzden muhattap olmamızı gerektiren durum da yoktu. Ama olur da ellerine düşerseniz o zaman vay halinize.. Ben defolu gelen ürünü iade edip parami alamıyorum, bir de "bedeni uymadı, beğenmedim" vs nedenle iade etmek istesem ne olacak. Sikayetvar.com da 12000 küsür şikayet kaydı açılmış haklarında, Facebook, Twitter deseniz aynı; mağdur olup hakkını alamayan insan dolu. Basıma bu is gelene kadar farkında değildim tabi..

anladım inşallah en kısa sürede sorunun hallolur

Back
X