- 21 Aralık 2015
- 120
- 8
- 11
- 32
- Konu Sahibi susmakicinyokbahanem
-
hmm insallah bos degildirsen de ona dayııııı de.
bence çocuk sana boş değil ama tam bir hanzo.
Aynen öyle kiskancliktan onlara sariyo misal aa bana da söle dedi şunu yaptı gecen konustuk falan deyip sinir ediyoCumleyi anlamadim.
Kankaniz sizin hoslandiginiz erkegemi sariyor? Dogrumu anladim?
Evet karakterini tanımıyorum malesef ama biz bi arkadasta vardi bikac kez cay falan ictik oturduk bi yerlerde yani bana karsi normaldi.Ama iste hangi konuyu acsam dahil oluyodu bende demek ki ilgisini cekiyo diyodumBaşta size ilgi gösteriyor gibi geldi bana. Ama siz de çocuğun karakterini tam olarak bilmiyorsunuz. Beğendiği kıza yazıp, sonra ilgisini çekince geri adım atan tiplere benziyor. İyice tanımadan hoşlandığınızı belli etmeyin bence.
Ne güzel dedin aynı o yıkıcılık oldu bende dört dönüyorum evde stres oldumYeğen demesi "sevdiğim kız bana ağebey dedi" yıkıcılığında olmuş. İlgileniyor diyecektim taa ki yeğeni okuyana kadar. Hiç asılan erkek inceliğinde değil. Ama belki biraz salaktır bu işleri pek bilmiyordur bilemedim. Azcık pas at bakalım. Akşam çıkasım var çok sıkıldım ama herkesin işi var kaldım böyle falan gibi. Bakalım gole çevirecek mi?
Umut yok ışık yok malesef dimikanka ,yeğen vsss gibi cümleleri bilmediğim gibi
face,instangram , gibi mecralarda hoşlanmayı,sevgiyi ,kur yapmayı hiç bilmem
ben sevdiğimde direk bodozlama söylerim
yani
lami cimi yapmamm
anlattığında sevği ,hoşlantı, gibi duygular burdan görünmüyorr
Umut yok ışık yok malesef dimi
Bu tatli bi sinir etme degil yanliz farkindasiniz dimi? Bu resmen senle yarismak. Buna benzer bi arkdasim vardi benimde. Su an tekmeyi bastim konusmuyorum. Iyi arkdas arkdasinin sevdigi erkege tabiri caizse " eniste' gozuyle bakar.Aynen öyle kiskancliktan onlara sariyo misal aa bana da söle dedi şunu yaptı gecen konustuk falan deyip sinir ediyo
sen de ona dayııııı de.
bence çocuk sana boş değil ama tam bir hanzo.
"Buna takildim cünkü kimden hoslansam kankamda ona sarıyoondan korkuyorum."
Buradan sonrasını okumadım,böyle kankalık mı olur ne iştir yahu ?
Evet bende farkindayim zaten mesela kötüledigi insanlarla iyi anlassam hemen ida iyi olup ayyy o cok iyi biriymis oluyo konudmayacagi varsada benle iyi diye konusuyo milletle ama napicam isteBu tatli bi sinir etme degil yanliz farkindasiniz dimi? Bu resmen senle yarismak. Buna benzer bi arkdasim vardi benimde. Su an tekmeyi bastim konusmuyorum. Iyi arkdas arkdasinin sevdigi erkege tabiri caizse " eniste' gozuyle bakar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?