Dikkatli olmak gerek

birde polis olacak
durumu araştırmadan herkesin suçsuz olduğunu bilmesi lazım
hadi diyelimki gerçekten yaptı kanun işi zaten dayağa ne hacet
sanki bunda başka birşeyler var gibi
hadi bakalım hayırlısı
rabbim herkese akıl fikir versin

ya kızın anası ne yapmış, doğuda bu tarz şeyler daha kötü karşılanır..

ya kızlar burada 16 yaşında bir kız hamile olup olmadığından korkup konu açmamış mıydı, artık şaşırıyorum ben.... lise çağındaki kızlara bakıyorum, ellerinde sigara acayip acayip küfürler..

bitmiş anam bitmiş... yazık....

zaten başımıza ne gelse hemcinslerden geliyor... :(

basimiza gelen sadece hemcinslerimizden degil erkeklerden de geliyor..
kizlar tek basina hamile kalmiyor yada okul onunde tek sigara icenler kizlar degil erkeklerde oyle..
erkeklerde eslerine guvensin yada bilip bilmeden dovup,oldurup kapiya atmasin.kizz cahil kocasi kizdann cok daha cahilmis..

vay be neler oluyor,kimseye güvenmeyecekmişsin artık bu devirde,
bende duyuyorum buna benzer öyküler bu günlerde,,,insanlar gözlerini karartmışlar.15 yaşında kıza baksana,ölürmüsün öldürürmüsün

Yuhh diyorum. Ne şeytanmışş :1shok:

evli yada bekar yada küçük tüm bayanlara karşı temkinli olunmalı.. illa ki kocanda gözü olduğundan değil sırf seni huzursuz etmek adına da bir pislik yapılabilir. elbette temkinli olunmalı.

ben insanlardan okadar sogdumki ne birilerine gittigim var nede gelen var ..halimdende memnunum..rahatim Allaha sükür...tamam bizim dinimizde insanlar misafirlik yapmasi birbirini ziyaret etmesi cok önemli ama insanlar git gide bozuluyo...o kizda birgün evlenecek ayni seyleri hatta daha kötüsünü yasamayacagi ne malum....kimsenin ahi yerde kalmaz..

ben insanlardan okadar sogdumki ne birilerine gittigim var nede gelen var ..halimdende memnunum..rahatim Allaha sükür...tamam bizim dinimizde insanlar misafirlik yapmasi birbirini ziyaret etmesi cok önemli ama insanlar git gide bozuluyo...o kizda birgün evlenecek ayni seyleri hatta daha kötüsünü yasamayacagi ne malum....kimsenin ahi yerde kalmaz..

valla canım, iki insan bi araya gelip hayırlı bir iş yapabiliyosa ne mutlu. ama yiyip içip dedikodu yapmak için bir araya gelmektense hiç kimseyle görüşmemek daha efdaldir emin ol.
materyalist dünyanın gözümüze gözümüze soktuğu maddiyat hırsı ve TV lerde bize empoze edilen ahlaksızlıklar yüzünden gerçekten çürüdü, yozlaştı insan ilişkileri. kadın arkadaşına gidiyor, bir kıyafet görüyor, bir eşya görüyor, sanki kendi çıplakmış gibi ya da mağarada yaşıyormuş gibi bi açlıkla akşam evde kocasını didikliyor falancada var ben de isterim diye. karşısındakini içten içe kıskanıyor, kötülüğünü istiyor, ya da bu örnekteki gibi direkt zarar veriyor.
görmediğimiz duymadığımız şeyler değil bunlar; ayşe daha çok kazanıyo, fatmanın evi daha güzel, bilmem kimin kocası daha yakışıklı-zengin...
insanların içini okuyup da niyetini anlamak mümkün olmuyor işte, gerçekten ben de korkuyorum insanlarla iç içe olup da zarar görmekten...

Son düzenleme:
budapest..dogru yazmisin....dostuk arkadaslikda yapmis olsam yasli teyzelerlen yaparim..onlara seve seve hizmet ederim yeterki insan olsun.....aslinda misafirperver insanim ama cok canim yandi..

bende kimse kusura bakmasın ama yeni tanıştığım bekar insanlarla samimi olmuyorum..
herkes kendini bilir ama ben babamın oğlu değilya güvneyim..gelmesin kardeşim evime..istemiyorum.kötülükse ben kötüyüm evet.insan kötüsüyüm.
girmesin evime,konuşmayayım..çok büyük kayıp değil.bir tane bekar arkadaşım kardeşim gibi var;onada sonsuzdur güvenim.zira eşimede aynı şekilde.
gerisini salla..

valla canım, iki insan bi araya gelip hayırlı bir iş yapabiliyosa ne mutlu. ama yiyip içip dedikodu yapmak için bir araya gelmektense hiç kimseyle görüşmemek daha efdaldir emin ol.
materyalist dünyanın gözümüze gözümüze soktuğu maddiyat hırsı ve TV lerde bize empoze edilen ahlaksızlıklar yüzünden gerçekten çürüdü, yozlaştı insan ilişkileri. kadın arkadaşına gidiyor, bir kıyafet görüyor, bir eşya görüyor, sanki kendi çıplakmış gibi ya da mağarada yaşıyormuş gibi bi açlıkla akşam evde kocasını didikliyor falancada var ben de isterim diye. karşısındakini içten içe kıskanıyor, kötülüğünü istiyor, ya da bu örnekteki gibi direkt zarar veriyor.
görmediğimiz duymadığımız şeyler değil bunlar; ayşe daha çok kazanıyo, fatmanın evi daha güzel, bilmem kimin kocası daha yakışıklı-zengin...
insanların içini okuyup da niyetini anlamak mümkün olmuyor işte, gerçekten ben de korkuyorum insanlarla iç içe olup da zarar görmekten...

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ben var yaaa, o kızı tenhada kıstırıp Allah yarattı demeden yüzüne bakılmıcak, tanınmıcak hale getirirdim.
hem yuvamı yıkacak, hem de hastanelik olmama sebep olacak öyle mi...elime verseler şimdi paralarım valla!

aynen kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bana da çok inandırıcı gelmedi. 16 yaşındaki kız senaryo kurabilir tabi de içine şeytan mı kaçmış. Bu polis beyefendi çok önemli bir zatmıymış ki entrikalar dönüyo onun için. Hikaye başka türlü olabilir.
Ayrıca ben polislerden korkarım, 3. sayfa haberlerinde en çok rastladığım haberler çarpık ilişkiler yaşayıp bu ilişkilerin taraflarını öldüren polislerden oluşur. Yani o halde kadın dayak yediğiyle kaldığı için dua etmeli :sinifsinif:

o haberlerde doktorlar da var, öğretmenler de, işsizler de neden diğerleri yapınca unutuluyor da polisler yapınca hepsi damgalanıyor insan oğlu mesleği ne olursa olsun aynıdır. Dolandıcı, tacizci doktorları okuyup üstüne bir de vara verip gidiyorsunuz rahatsız olmuyorsunuz ...

bir de şunu sormak istiyorum bütün bayanlar o kızı döverim parçalarım... gibi şeyler söylemiş peki o kızın suçlu olduğu kanıtlandı mı? Neler duyuyoruz kendi çocuğunu sevgilisiyle bir olup öldüren kadınlar var bu hanım da belki mesajları kendi çekti yakalanınca kıza iftira attı olamaz mı?

Yaa ben artık şaşırmayacam diyorum ama yinede her duyduğuma şaşırıyorum.15 yaşında bir kız nasıl böyle planlar yapabilir yada nasıl evli bir adama göz koyabilir anlamıyorum yaaa.Ben 15 yaşındayken çocuktum daha yaaa şimdikileri anayamıyorum.AB ye giremedik ama bence tam avrupalı olduk yani.Şimdiki gençlik nereye gidiyor,örf adetlerimize ne oldu,ahlak denen bişey kalmadı ortalıkta.Allah çocukları olanlara sabır versin inşallah hayırlı evlatlar yetiştiririz.

15- 16 tehlikeli yaş her cins için bütün hatalarda en çok o yaşta yapılıyor

acaip bir cesaret oluyor o yaşlarda ,

kız kara cahil ama bayanlarda bir genç kızı eve aldıklarında iyi

düşünsünler

Allah yeni nesil gençlerimize akıl versin, genç kızlar evli erkek peşine düştüler, bende yakın zamanda tanık oldum, kızı uyarmaya çalıştım ben kötü oldum. Bayanlar çok dikkatli olun eşim kesinlikle bekar arkadaşlarını eve getirmez görüştürmrz bende aynı şekilde ailecek görüştüğümüz birkaç arkadaş vardır.
Bayanın eşinede çok kızamadım bu kadar senoryayu kafasından yazan kız Allah bilir cep telfonuna neler yazdıki adam çılgına döndü, kendinizi onun yerine koyun size ait cep telefonunda olmuyacak mesajlar ne duruma düşerdiniz.

o haberlerde doktorlar da var, öğretmenler de, işsizler de neden diğerleri yapınca unutuluyor da polisler yapınca hepsi damgalanıyor insan oğlu mesleği ne olursa olsun aynıdır. Dolandıcı, tacizci doktorları okuyup üstüne bir de vara verip gidiyorsunuz rahatsız olmuyorsunuz ...

Neden kabul etmediğinizi anlamadım ama..
Ben polis arkadaşıma da söylüyorum bunları, uyarıyorum hatta, uzak dur lütfen, fazla samimiyet kurma meslektaşlarınla diye..
Kendisi de kabul ediyo, olabilir yani bu kadar sapkınlığın içinde bulunup yapmaya meyilli hale geliyor olabilirler bilemiyorum. Bütün hepsi aynıdır diye genelleyemem ama benim 3. sayfa haberlerinde okuduğum o kadar çok polis hikayesi var ki, hiç biri de normal ilişkilerden doğan sonuçlar değil.
Hastasına aşık olan onunla ilişkiye başlayan sonra kadın istemeyince onu tehtid etmeye başlayan, tehtidler de işe yaramayınca gidip öldüren doktor görmedim duymadım hiç :bbo:

doktor duymamış olabilirsiniz ama bu olmadığı anlamına gelmez öğretmen duydunuz mu? size bir şey anlatayım birebir şahit oldum çalıştığım okulda evli 2 çocuklu müdür yardımcımız yine evli bir bayan öğretmele aşk yaşamaya başladı, hem de okulda, hem de sınıfların kapısını kilitleyerek, ders saatlerinde bütün öğrencilerin gözü önünde öpüşmeler koklaşmalar... olay duyulunca bayan öğretmenin tehtitle tayinini çıkardılar müdür yardımcısına da hiç bir şey olmadı üstüne üstlük sene sonunda çok çalıştı diye maaşla ödüllendirdiler.yani güzel arkadaşım bu çarpık ilişkiler gazeteye çıkmıyor diye yaşanmıyor sayamazsın polislerin arkalarında bir dayıları yok diye bunlar yazılıyorr ha çok önemli bir nokta eğer bu anlattığım olay iki polisin başına gelseydi hemen açığa alınıp meslekten ihraç edilirdi. Demek istediğim mesleği ne olursa olsun adamın içinde varsa yapar polislerin sade adı çıkmış...

Back
X