Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben insanlardan okadar sogdumki ne birilerine gittigim var nede gelen var ..halimdende memnunum..rahatim Allaha sükür...tamam bizim dinimizde insanlar misafirlik yapmasi birbirini ziyaret etmesi cok önemli ama insanlar git gide bozuluyo...o kizda birgün evlenecek ayni seyleri hatta daha kötüsünü yasamayacagi ne malum....kimsenin ahi yerde kalmaz..
valla canım, iki insan bi araya gelip hayırlı bir iş yapabiliyosa ne mutlu. ama yiyip içip dedikodu yapmak için bir araya gelmektense hiç kimseyle görüşmemek daha efdaldir emin ol.
materyalist dünyanın gözümüze gözümüze soktuğu maddiyat hırsı ve TV lerde bize empoze edilen ahlaksızlıklar yüzünden gerçekten çürüdü, yozlaştı insan ilişkileri. kadın arkadaşına gidiyor, bir kıyafet görüyor, bir eşya görüyor, sanki kendi çıplakmış gibi ya da mağarada yaşıyormuş gibi bi açlıkla akşam evde kocasını didikliyor falancada var ben de isterim diye. karşısındakini içten içe kıskanıyor, kötülüğünü istiyor, ya da bu örnekteki gibi direkt zarar veriyor.
görmediğimiz duymadığımız şeyler değil bunlar; ayşe daha çok kazanıyo, fatmanın evi daha güzel, bilmem kimin kocası daha yakışıklı-zengin...
insanların içini okuyup da niyetini anlamak mümkün olmuyor işte, gerçekten ben de korkuyorum insanlarla iç içe olup da zarar görmekten...
ben var yaaa, o kızı tenhada kıstırıp Allah yarattı demeden yüzüne bakılmıcak, tanınmıcak hale getirirdim.
hem yuvamı yıkacak, hem de hastanelik olmama sebep olacak öyle mi...elime verseler şimdi paralarım valla!
Bana da çok inandırıcı gelmedi. 16 yaşındaki kız senaryo kurabilir tabi de içine şeytan mı kaçmış. Bu polis beyefendi çok önemli bir zatmıymış ki entrikalar dönüyo onun için. Hikaye başka türlü olabilir.
Ayrıca ben polislerden korkarım, 3. sayfa haberlerinde en çok rastladığım haberler çarpık ilişkiler yaşayıp bu ilişkilerin taraflarını öldüren polislerden oluşur. Yani o halde kadın dayak yediğiyle kaldığı için dua etmeli :sinifsinif:
o haberlerde doktorlar da var, öğretmenler de, işsizler de neden diğerleri yapınca unutuluyor da polisler yapınca hepsi damgalanıyor insan oğlu mesleği ne olursa olsun aynıdır. Dolandıcı, tacizci doktorları okuyup üstüne bir de vara verip gidiyorsunuz rahatsız olmuyorsunuz ...