• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

DİKKATTT !! diyerek ilgiyi çekmek istiyorum,çünkü cidden ihtiyacım var. lütfen yardım edin !!

Merhaba konu sahibi.
Merak ettim aradim netten.
Ikinci resim bu alttaki resme cok benziyor, Allah yazilari ve semalar felan.Eki Görüntüle 1678341
Netten bunu buldugum yazinin basligi " en etkili ayirma duasi"ydi.
Sitesini yolluyabilirim istersen.
Hic bi bilgim yok buyuden ama arastirdigima gore arkasinda seytani cumleler aramamalisin. Evleri yikilsin, tez vakitte aglasin hergun felan diye. Bombos anlamsiz yazilarmis. Kuranin harflerini bilerek yanlis yazarlarmis mesela. Yani okumaya calissak bile olurmuki bilmiyorum.
Yazida diyorki buyu kime yapilmissa onun adi yazilir kagida.
Adin ne? Ve sevgilinin adini mesaj olrak yazarmisin?
Yan yana yazma isimleri simdi, desifre olursun cevrende.
msj atmayı bulamadım yazaarmısın bana.ordan yazıyım

aynen, şekilleri görünce aklıma direk o kitap geldi.
zaten ruhani varlıklarla iletişim ve iş birligi yapılıyor bu ilimde.
kv de de varmış bu kitap zaten. büyü yaptıgı çok açık.
hem de bizim bildiğimiz üç harfli falan da değil, eğer havas ise onların ruhani varlıkları bambaşka.

ya ne kadar korkanlar varmış
bilgisayardan 2 harf şekil görüldü diye korkulur mu ya :/

metafizik olan hiçbir şeye inanmıyorum ben
başıma gelse de alır yırtar atardım sanırım.
seven ve anlaşan 2 insanı üç beş ecüş bücüş harf mi ayıracak? yapmayın lütfen :)

seven ve anlaşan 2 insanı üç beş ecüş bücüş harf mi ayıracak? yapmayın lütfen :)

Nisanlisi kizin yanina gelince esniyormus :KK17:

Allah ıslah etsin kayınvalide adayını bu sizin arkanıza bakmadan kaçmanıza belirgin sebep.çözdür üstünde yazanları.yoksa bile bile evlenirsen
1-sana kızdı mı halin nolcak
2- canı istedi mi kocanı yanında tutacak
3-çocuklarını kocanı akrabalarıını sana düşman edebilir
4-maddi kararları kendi çıkarına göre aldırır.
5-işin varacağı son nokta nörolojik psikiyatrik vakalar.
6-yaptığını yine bu yolla onarmaya kalksa başka problemler çıkar
7-bu işlerle ilgilenen insanlar Allahın mahlukatı cinniden korunsa bile kendini.Allahın gazabından koruyabilecek mi?sen Allahtan değil onun yarattığından çare bekliyorsun.

merhabalar,
öncelikle konuyu yalnıs yere actıgımı biliyorum ama acmam gereken yer hiç aktif olmadıgından ve benımde yorumlarınıza çok fazla ihtiyacım oldugundan dolayı buraya acıyorum.
mevzu kayınvalide ve yaptıgı muskalar..
uzatmadan mevzuya giricem.nişanlımla bir yere gittik ve cuzdanını telefonunu çantama koymam için bana verdı. yanımda olmadığı süre içerisinde. bi kadınsal dürtüyle cüzdanını karıstırdım.
içinde gizlenmıs 3 adet kagıt buldum(alt tarafta paylasıyorum) bunu kayınvalıdemın yazdıgından emınım. cunku kendısı oglunun yanında '' ben oglumun cuzdanınına 3 harfli ve nazar için dua yazıp koydum '' diyor sürekli.cocugunu boyle kandırıyor büyük ıhtımalle.
bende o kagıtları gorunce hemen el cabukluğuyla foto cektım. 1 sayfa baya uzundu cekemedım.2 tanesını sızınle paylasıyorum. lütfen anlayan bişeyler yazsın.yada bi fikri olanlar yardımcı olsun bana. benımle ılgılı bıseyler olabılecegınden suphelenıyorum.cunku cocuk yanıma gelınce sureklı bası agrıyor yada cok uykusu gelip gitmek istiyor.alıp kaybolmus gibi yapmak ıstedım ama cesaret edemedim.fotoları paylasıyorum.
Canım daha sen nişanlıyken kayınvaliden sana bunları yapıyorsa evlenince düşünemiyorum eyvah eyvah:KK35:

Bence boyle dusunme bu insanlarda bir dua ediyor.. Ve dualari kabul oluyor cogunlugunun..o kadar cok istiyorlar ki sasirip kalirsin.. Allah basina vermesin ama bence durup dusun benim tanidiklarima olsun diye yapilmisti. Hic hastaligi yokken 30 kiloya dusup dr larin birseyi yok degip gonderdigi buyu bozulunca kendine gelen cok insan biliyorum ben.

Kucukken bizim mahallede bi hoca vardi bi gun komsumuz gitti komsumuzin kizida arkadasmdi .arkadasmda adamin yazdigi kagitlari annesinin cantasindan alip getrmisti ne yaziyo die ve o zmn gordugum yazi sekillerinin aynisi bunlar..

Ahh canım keşke dediğin gibi olsa ama neler neler var etrafimizda. Sevenleri ayırdığı gibi hiç sevmeyeni de baglayanlar var.

Benim teyzeme yapılmış eşini hiç istemiyormus agliyormus evlenmem diye kendimi oldururum diye.
Sonra bir gün sabah nefret ettiği adamın aşkıyla uyanmış!!!!!
Annemler şok hepde sevdi. Enistem rahmetli olalı 20 yıl oldu hergün ağlar onun için.
Ben de inanıyorum ve Rabbim korusun diyorum

Back
X