- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.184
- 798
- Konu Sahibi hititkartali
-
Mobbing, ama hakkaten saçma; yeriniz de mi gözleri var? Onlarca kişi...işleri güçleri yok mu bunların sizle uğraşıyorlar.onlarca kişi emin olun. amacım sadece paylaşmaktı. bu iş yerinde şiddete ne deniyodu. Ondan yapıyorlar
teşekkürler eyvallah. Sizede bidaha tövbe bişey anlatmam.Bizim işyerinde bir hatun var. Sesi gerçekten b.k gibi. Dönme sesi gibi, o kadar kalın ve kötü ki....O konuşurken feci tırmalıyor sesimi. Sigara çok içiyor, sanırım onun da etkisi var, erkek gibi sesi...Neyse...Buna bile kimse "sesin b.k gibi" dememiştir eminim; kim böyle bir şey diyebilir ki? Sadece eşin o da kavga anında filan der dese dese...O yüzden inanmadım sana, sorry.
ben sorun olduğunu düşünmüyorum. Ama sizin kalbinizde bi sorun olduğu kesin....diksiyonunu bilmem ama konuşma tarzında sorun olduğu kesin
Evet çağrı merkezinde çalışıyorum. Özgüvenimi çok olumsuz etkiledileri. Allah onların evlerine ateşler salsın. Beddua etmek istemiyorum ama ettiriyolar zorla. Ayrıca bide bu yüzden kendimi kötü hissediyorm.
onlarca kişi emin olun. amacım sadece paylaşmaktı. bu iş yerinde şiddete ne deniyodu. Ondan yapıyorlar
şu mesajın nedense bana erkek olduğunu düşündürdürdü birazdan bacım demeyede başlarsınteşekkürler eyvallah. Sizede bidaha tövbe bişey anlatmam.
ben aşağı bi pozisyondayım. Düşüğünde aşağısı adininde bayağısı bir pozisyondayım. Ama saol kardeşim.....Mobbing, ama hakkaten saçma; yeriniz de mi gözleri var? Onlarca kişi...işleri güçleri yok mu bunların sizle uğraşıyorlar.
Siz işinize bakın, muhatap bile olmayın. Kendileri TRT çıkışlı mı sanki? Ne kadar fark olabilir ki diksiyonlarınız arasında?
ben temiz kalpliyim demekki geçen bi beddua ettim ertesi gün ayağı kırıldı...bozuk diksiyonla çağrı merkezinde çalışmaya hala nasıl devam edebiliyorsun?
üstlerin bu durumun farkında değil mi?
herkese böyle beddualar ediyorsan eğer, diksiyonun bozuk diyenler konuşma tarzını eleştiriyor olmasınlar? zira ne kadar düzgün de konuşsan böyle argolaşmak, beddua falan çok itici..
işyerinde şiddetin adı ''mobbing''
bunu yapanlar diğer çalışanlarsa çok takma. üstlerinse sorun vardır..
değişik bi düşünme tarzı kadınlar kardeş olamazmı. Ben kadın gibi kadınım.pardon bacımsınolacaktı o
şu mesajın nedense bana erkek olduğunu düşündürdürdü birazdan bacım demeyede başlarsın
ben daha da bir şey demem, bi de saf saf cevap yazıyoruz. iyi eğlencelerben temiz kalpliyim demekki geçen bi beddua ettim ertesi gün ayağı kırıldı...
bana pek öyle gelmiyo hititkartalıdeğişik bi düşünme tarzı kadınlar kardeş olamazmı. Ben kadın gibi kadınım.
hepiniiiiiiiiizzzzzzzzz birr oldunuzzz bi hititkartali kötü oldu. Bi hititkartalını sığdıramadınız kadınlar klubüne. Yazıklar olsun iyiki bişey sorduk. İnsan sandık sizi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Bide hitit kartalı, banada öyle geliyor erkek gibi.
Ayrıca sesin ve diksiyonun kötüyse nasıl çağrı merkezinde çalışıyorsun çok çelişkili.
hepiniiiiiiiiizzzzzzzzz birr oldunuzzz bi hititkartali kötü oldu. Bi hititkartalını sığdıramadınız kadınlar klubüne. Yazıklar olsun iyiki bişey sorduk. İnsan sandık sizi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sebebi neydikiİnsanız zaten. Cinsiyet araştırması yapıyoruz sadece şu an.
hepiniiiiiiiiizzzzzzzzz birr oldunuzzz bi hititkartali kötü oldu. Bi hititkartalını sığdıramadınız kadınlar klubüne. Yazıklar olsun iyiki bişey sorduk. İnsan sandık sizi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evet çağrı merkezinde çalışıyorum. Özgüvenimi çok olumsuz etkiledileri. Allah onların evlerine ateşler salsın. Beddua etmek istemiyorum ama ettiriyolar zorla. Ayrıca bide bu yüzden kendimi kötü hissediyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?