diktiğim önlük modelleri

ellerinize sağlık.çok güzel olmuş. önlük kullanmayı çok seviyorum. keşke benim de elimden gelse...

teşekkürler kızlar şimdide özel provalı terziliğe başladım akrabalara dikiş dikiyorum evde boş boş otur olmuyor bende biraz harçlığımı çıkarayım dedim

şimdide pijama takımları dikiyorum önlükleri pek satamadım bunları dikmeye karar verdim fiyatıda uygun baya isteyen oldu zigzagda kenarlarını yaptığım için yetiştiremedim bugün ovarlok almayada gittim birde piyasada bu kadar kaliteli olanları çok pahalı bir sürü kumaş aldım her renk var bir tane hemen ekliyeyim bakalım beğencekmisiniz yakında int üzerindende satıcam şu an sadece iş yerlerine yetiştirebiliyorum

teşekkürler kızlar
Bu arada Ankaradan misafirlerimiz vardı 3 takım onlar aldı 1 takımda başka biri aldı bu hafta tam 4 tane sattım bir tek pembe modelim kaldı bu hafta yine karelilerden dikicem eklerim dikince

Son düzenleme:
üstleri hazır alıp sadece alt dikip kombinasyon yapıyorsunuz sanırım çünki üstlerde etiket var.ama güzel olmuşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…