diktiğim önlük modelleri

sanırım üstler hazır siz altları dikip kombinasyon yapıyorsunuz çünkü üstlerde etiket var. ama güzel pijamalar

evet üstleri hazır alıyorum aldığım birkaç marka var özelikle sarkmasın diye her yerden almıyorum çünki aldığım pijama kumaşları kaliteli amacım bir kere alıp uzun süre kullansınlar üstlere baskı yaptırıyorum kendi kumaşından kurdele dikiyorum onlarında fotoğrafını eklicem yeni dikince bunlarda baskı yok

biraz karışık olmuş ama idare edin artık nasıl düzenlicem tam olarak bilmiyorum toplam 8 tane model var

Son düzenleme:
teşekkürler canım eminim sende başka konularda marifetlisindir. Allah her insana farklı özellikler vermiş bende bu yönde değerlendiriyorum:)

harikalar arkadasim ellerine saglik, nasil imreniyorum dikis dikenlere anlatamam. umarim bir gun bende dikebilirim boyle cici seyler.

inşallah küçük bir makineyle başlarsan sıfırdan bile olsa yeteneğin ve isteğin varsa kendini geliştirebilirsin bence ucuzda olsa herkesin bir makinesi olmalı

Bunlarda diktiğm erkek pijamaları 8 tane diktim ancak diğerlerini eklemedim kırmızıdan iki tane dikmiştim biri satıldı bile

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok güzel şeyler var, ellerinize sağlık
Fiyatlar nasıl acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…