A Adimyaman Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 249 195 53 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Adimyaman #1 7+4 te bebegımın kalbı durdu bugun yatıs yaptırdım. 4.doz dil altı alıyorum 4 adet. Ama düşük olmuyor. Bunu yaşayan var mı
7+4 te bebegımın kalbı durdu bugun yatıs yaptırdım. 4.doz dil altı alıyorum 4 adet. Ama düşük olmuyor. Bunu yaşayan var mı
Z zeyyoo Üye Kayıtlı Üye 27 Mart 2024 950 361 23 25 17 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Adimyaman #2 7+4 kalp atışını görmek için yeni zamanlar farklı doktorlara gözüktün mü bekleseydın keske biraz daha
7+4 kalp atışını görmek için yeni zamanlar farklı doktorlara gözüktün mü bekleseydın keske biraz daha
A Adimyaman Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Haziran 2021 249 195 53 18 Haziran 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi Adimyaman #3 zeyyoo .!.: 7+4 kalp atışını görmek için yeni zamanlar farklı doktorlara gözüktün mü bekleseydın keske biraz daha Genişletmek için tıkla... 5+4 ten sonra görmüştük iki kontrolde de gözükmüştü sonrasında durdu o yüzden emindik. Hem karın hem vajinal bakıldı ertesi gün tekrar baktık yoktu zaten şeklide nozulmaya başlamıştı. Büyümeside 6+5 te kalmıştı maalesef
zeyyoo .!.: 7+4 kalp atışını görmek için yeni zamanlar farklı doktorlara gözüktün mü bekleseydın keske biraz daha Genişletmek için tıkla... 5+4 ten sonra görmüştük iki kontrolde de gözükmüştü sonrasında durdu o yüzden emindik. Hem karın hem vajinal bakıldı ertesi gün tekrar baktık yoktu zaten şeklide nozulmaya başlamıştı. Büyümeside 6+5 te kalmıştı maalesef