- Konu Sahibi Vuslatayolculuk
-
Arkadaslar son zamanlarda kafama taktigim bisey...
Yazmak birturlu olmadi kismet buguneymis insallah cevpalarinizi esirgemezsiniz....
Cocuguna konusma île ilgili dil terapistine yada benzeri uzmana giden faydasini goren,nasil bir yol izlediniz????
Cevaplariniz bnim icin cok onemli...
Hatta site yonetiminede bi uzman gorusu Almak istedigimi belirtmek isterim.en azindan sorunlarimizi okur ve cevaplar...
Yazmak birturlu olmadi kismet buguneymis insallah cevpalarinizi esirgemezsiniz....
Cocuguna konusma île ilgili dil terapistine yada benzeri uzmana giden faydasini goren,nasil bir yol izlediniz????
Hatta site yonetiminede bi uzman gorusu Almak istedigimi belirtmek isterim.en azindan sorunlarimizi okur ve cevaplar...
Erkek kardeşim aldı yaklaşık 7 yıl önce falan. Konuşurken takılıyordu. Aile içi huzursuzluklarımız sebep olmuş galiba bu duruma.
Hacettepe Üniversitesinde iyi bir pedagog bulduk, yıllarca onunla beraber konuşma terapisi aldı. Nefes egzersizleri, konuşmalar, ödevler vs derken aştık o günleri. Şimdi çakı gibi bir delikanlı oldu ve sanırım avukat olacak :)
Arkadaslar hepinizden Allah razı olsun yorumlrinizn beni cok mutlu etti...ve fikirde verdi açıkcası..
Bnim cocuğumun problemi kelimeleri bütün çıkartamıyor bide konuşması geç ilerliyor...
Fnd08 evet arkadasım alabilirim o kisinin faceni.
Efeim bahsettigin doktoru merak ettim ismini söylersen bı araştırma yaparım... Eşimlede konuşur düşünürüz
Arkadaslar hepinizden Allah razı olsun yorumlrinizn beni cok mutlu etti...ve fikirde verdi açıkcası..
Bnim cocuğumun problemi kelimeleri bütün çıkartamıyor bide konuşması geç ilerliyor...
Fnd08 evet arkadasım alabilirim o kisinin faceni.
Efeim bahsettigin doktoru merak ettim ismini söylersen bı araştırma yaparım... Eşimlede konuşur düşünürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?