• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dila Hanım

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
47
688
32 Yıl Sonra Tekrar Dila Hanım

Çekimlerine eylül ayında başlanacak Dila hanım Dizisinin Başrol oyuncusu Belli Oldu. Türkan Şoray’ın önceden unutulmaz bir kompozisyon çizdiği Dila Hanım karekterini, oyuncuya benzerliği ile de bilinen Sema Öztürk canlandıracak.

Eseri dizi yapmak için tüm haklarını satın alan Pastel Film tarafından çekilecek dizide Kadir inanır’ın oynayacağı karakter için erkek oyuncu arayışları devam ediyor.

1977 yılında çekilen ve bir Yeşilçam Klasiği olan Dila Hanım’ın senaryosunu Safa Önal yazmıştı. Yönetmenliğini ise Orhan Aksoy yapmıştı. Filmde, aşık olduğu adamın, arazi anlaşmazlığı yüzünden kocasını öldüren kişi olduğunu öğrenen bir kadının hikayesi işleniyordu.

çok sevdiğim bi filmdir, türkan şoraya da bayılırım
hatta kızım olursa dila koycam ismini diye düşünüyodum :))

inşallah güzel bi dizi olur

ben kızımın ismini bu filmden dolayı koymuştum.

DıLA hanım türkan şoraya da çok yakışmıştı hani....

Dila hanım Dizisinin Başrol oyuncusu Belli Oldu. Türkan Şoray’ın önceden unutulmaz bir kompozisyon çizdiği Dila Hanım karekterini, oyuncuya benzerliği ile de bilinen Sema Öztürk canlandıracak.

kim sema öztürkmü benziyomuş Türkan şoraya
alakası bile yok :dilcikar:

eytt beee ne filimdi...
100 kere izledim bir 100 daha izlerim ama dizi aynı tadı vermez birde selvi boylum al yazmalım öyledir benim için arşivlik...

ya nerde türkan şorayın gözleri be..
semanın gözleri renkli değilmiydi
ne alaka benzerlik
inşallah yapay bişe olmaz
ama orda türkan şorayla kadir inanır vardı bee
ne yapsalar tutmazki:umursamaz:

yapıcakları dizi o filmin yanından bile geçemicek bence...
hep öyle oluyor çünkü eskiyi yenileme çabalarında..
film kadar müziği de çok etkileyiciydi..

dila hanım projesinde ilk olarak bergüzar korele teklif götürülmüş ancak bergüzar reddetmiş.magazinde gösterdiler...

yapıcakları dizi o filmin yanından bile geçemicek bence...
hep öyle oluyor çünkü eskiyi yenileme çabalarında..
film kadar müziği de çok etkileyiciydi..

al benden de o kadar..
yanından bile geçemez...
eskilerin benzerini çekmeye çalışıyorlar..

(hayatım boyunca eski filimlerin yeni nesilleri arasında en tiksindiğim en nefret ettiğim ve asla izlemeyi düşünmediğim proje hababam sınıfı adı altında çekilen mehmet ali erbilin başrolü kaptığı o saçma benzetmedir....

ve bu projede şaşırdığım tek şey ise halit akçatepenin ve bir kaç eski hababam oyuncularının o projede yer alması..
yazık demiştim resmen asıl hababama ihanettir bu.)

Back
X