Doğuma Hazırlık Dila mı, yağmur mu,yaprak mı, derin mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

• Ankete Katılan
    196
  • Anket Kapalı .
hepside çok güzel aslında..

ama en güzeli "Derin" diorum ben.. a.s

Dila haricinde her köşe başında o isimlerden var, Dila daha farklı ve güzel bence..

EŞımde dıla dıyor ama ben Çok kararsız kaldım arkadaŞlar dıĞerlerını de beĞenıyorum

Mesala benim çevremde 2 tane yağmur bir tane yaprak var, bence biraz daha araştırabilirsiniz..Kaç aylık hamilesiniz?

isimler çok güzel yağmur ve derin arasında kaldım bende...ama güncel bi isim arıyorsan derinn......

arkadaşlar çok kararsızım eşim bu anketi gördü dila ismini beğendiğini söylemişti şimdi de anket sonucunda yağmur isminin önde gittiğini görünce iki isim koyalım diyor ben de şimdiden bebeğime ismiyle konuşmak istiyorum ankete katılımlarınız için şimdiden teşekkürler...opuyorumnanaktan

Canım başta ALLAH hayırılısı ile saglıklı kucagına almayı kısmet etsin:Saruboceq:Benim kızım olsaydı istisnasız DİLA olacaktı. Bir bebege (ilerde) büyüyünce bir hanfendiye ;torunları olunca babanneye x annaneye yakışan çok güzel bir isim..

Canım başta ALLAH hayırılısı ile saglıklı kucagına almayı kısmet etsin:Saruboceq:Benim kızım olsaydı istisnasız DİLA olacaktı. Bir bebege (ilerde) büyüyünce bir hanfendiye ;torunları olunca babanneye x annaneye yakışan çok güzel bir isim..

evet haklısın canım bencedee ama kararsızlık işteee

Canım allah herkesin kucağına almayı nasip etsin..ben de ikiz kızlarıma hamileyim En sonunda isim bulabildik Biri DİLA diğeri İPEK olacak...Oyumuda diladan yana kullandım....İçten gönülden seven anlamıda çok güzelll..

Back
X