bukadar hareketli olman cok süper yaa, ayrica sagliklida beslendigini düsünüyorum, en azindan herseyden yiyorsun,baska insanlar gibi zayiflamak ugruna tek tip beslenmiyorsun.. canim senin sinavlarin var, kendini cok zorlama, evet aksamlari yemek yemek iyi degil zayiflamak isteyen insanlar icin ama bir kase yogurt yee, hem sakinlestirir, hem kaliteli bir uyku cekmeni saglar, hem vücudunu temizler hemde yazmadan önce yenilen yogurt karin yaglarini eritmeye yardimci oluyormus..okadarda ölüm orucuna girmeni istemem sinavlarin oldugu icin..
ama inaniyorumki sen cok hizli kilo vereceksin cünkü yazdiklarina göre sIk sIk ve yeteri kadar besleniyorsun abartmadan ve cok yürüyorsun.. insallah hep böyle devam edersin..
ben dün dedigim gibi pek ici bir aksam gecirmedim ve spor yapamadim ama istahimda olmadigi icin biseyde yiyemedim zaten.. bugün iki kase edecek kadar yogurtlu corba yedim ve 150 gramlik cok kücük kasede diet süz ve tatlandiriciyla yapilmis ufak bir sütlac yedim.. bir saat icerisindede gidip aksam yemegimi yiyip bir iki saat gectikten sonrada yine kondisyon bisikletime cikacam..
Aksama ne yiyecegime henüz emin degilim ama üsenmezsem 150 gram kadar tavuk gögsü ve salata yada yine mercimek ve bugdaydan yaptigim yogurtlu corbadan yadaa patates haslarim yaninda yesil salataylaa..
DiET YAPMICAZ SADECE SPOR DEDIK AMA DIYET YAPANLAR BIZDEN COK YIYORLAR SANKI DIMII :-D