dilan 10 kilo verdi bir 10 kilo daha vermeli:)65 ile 70 civarı yol arkadaşı?

kdilan

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
91
1
16
İstanbul
meraba arkadaşlar ben 65 kilo ve 19 yaşındayım 5 ayda sadece spor yaparak 10 kilo verdim malesef diyet yapamıyorum ama eminim ki kararlı olursam ve bana destek olacak benimle bu yolda yürüyecek biri olursa başarabilirim.Çevremde bu çabamı destekleyen hiç kimse yok malesef ben de burdan kendime bir yol arkadaşı bulayım dedim.Beklemedeyim lütfen çağrıma kulak verin!
sevgiler

meraba arkadaşlar ben 65 kilo ve 19 yaşındayım 5 ayda sadece spor yaparak 10 kilo verdim malesef diyet yapamıyorum ama eminim ki kararlı olursam ve bana destek olacak benimle bu yolda yürüyecek biri olursa başarabilirim.Çevremde bu çabamı destekleyen hiç kimse yok malesef ben de burdan kendime bir yol arkadaşı bulayım dedim.Beklemedeyim lütfen çağrıma kulak verin!
sevgiler

ben de ben de ama yol arkadaşın olacak kiloda değilim :) başarılar hedefinde

Son düzenleme:
sevgiler
Canııım hoşgeldin aramızaa. Tabiki yalnız değilsin hepimiz bunun için buradayız. Zaten başarılısın iradelisin kalan kısmı da başarabilirsin.

Canııım hoşgeldin aramızaa. Tabiki yalnız değilsin hepimiz bunun için buradayız. Zaten başarılısın iradelisin kalan kısmı da başarabilirsin.

hoşbuldum teşekkür ederim internetten diyet listesi ararken buldum burayı keşke daha önce keşfetseydim çok teşekkür ederim inşallah bir kaç ay sonra hep kilolu bir kız olarak geçirdiğim hayatım sona ericek yepyeni bi sayfa açılacak

sevgiler

selam canim, bende bir haftadan fazladir spora basladim, bende diyetsiz sadece sporla vermeyi hedefliyorum ama baya dikkatde ediyorum son günlerde, kondisyon bisikletiyle hergün 1 saat spor yapiyorum ve aksam 7 den sonra bisey yememeye calisiyorum ve bol sivi.. yol arkadasi olabiliriz..insallahh basaririzz..

yol arkadaşı bulana kadar yediklerimi burda paylaşacağım hem belki buraya yazmaya utanır az yerim:))
Sabah:Bir tost(yağsız,çavram ekmeği ile bir dilim kaşar)bir domates,şekersiz çay
Bir saat sonra:2 tane kuru incir,4 tane badem
Öğlen:bir tabak etli yemek (az yağlı) bir orta boy lavaş(dayanamadım:( )bir bardak kola
Bir kaç saat sonra:bir dilim pasta
öğlen kola ve lavaş yedikten sonra battı balık yan gider mantığıyla pasta söyledim eve böyle bir huyum var bi kere yanlış bişey yedim mi devam ediyorum:(ama yanıma bir arkadaş bulup diyete başlayınca bunu yapmamaya özen göstericem.
yarım saat koşu bandında hızlı tempoda yürüdüm birazdan gidip bir saat daha yürüyeceğim allahtan sporu aksatmıyorum.umarım bugün başka bişey yemem:)

selam canim, bende bir haftadan fazladir spora basladim, bende diyetsiz sadece sporla vermeyi hedefliyorum ama baya dikkatde ediyorum son günlerde, kondisyon bisikletiyle hergün 1 saat spor yapiyorum ve aksam 7 den sonra bisey yememeye calisiyorum ve bol sivi.. yol arkadasi olabiliriz..insallahh basaririzz..

meraba sedef hoşgeldinnn çok sevindim mesajıı görünce.peki nereden başlayalım ben 65 kiloyum koşu bandım var bir hafta oldu alalı.akşam yediden sonra bişey yemiyorsa yol arkadaşım ben de yemem:)

hoşbuldum teşekkür ederim internetten diyet listesi ararken buldum burayı keşke daha önce keşfetseydim çok teşekkür ederim inşallah bir kaç ay sonra hep kilolu bir kız olarak geçirdiğim hayatım sona ericek yepyeni bi sayfa açılacak
İnşallaaah canım. Eğer bir gün hayallerime ulaşırsam benimle birlikte bu yolda yürüyen kızlarla buluşmak bir kahve içmek istiyorum.:16::9:

az önce yol arkadaşımı buldum sanıyordum nereye kayboldu anlamadım:)şimdi bir saat yürüyüş için gidiyorum inşallah döndüğümde yol arkadaşım geri dönmüş olur:)meyve yemeği düşünüyordum ama saat geç olmuş umarım yemem:)iyi geceler:)

meraba sedef hoşgeldinnn çok sevindim mesajıı görünce.peki nereden başlayalım ben 65 kiloyum koşu bandım var bir hafta oldu alalı.akşam yediden sonra bişey yemiyorsa yol arkadaşım ben de yemem:)

slm canimmm, cok sevindim yol arkadasi olarak kabul ettigine, bende cünkü beni gaza getirecek birilerini ariyordum ama insanlar diyete evettt spora hayir diyorlar genelde, o yüzden actigimiz konulara cok fazla geri dönen olmuyor neyazikkiiii..
canim inan bana hic diyet felan yapmadan, sadece biraz daha fazla sivi tüketerek ve aksamlari 7 den sonra yemek yemeyip, 1 saat orta tempoda ve düsük ayarda bisiklet sürerek inceldim ve daha sadece8-9 gün oldu baslayali..bir önceki cumartesi günü aldigim pantolonu giyinememistim cünküü fermuari bile kapanmiyordu ama ben yinede aldim,biliyordum cünkü birkac gün icinde kilomun fark edecegini..bugün i$e gelmeden önce bir deneyeyim bakalim dedim aldigim pantolonu ve üzerime bollasmis bileeee,öyle mutlu oldum kiiii, aslinda verdigim kilo sadece 1-1,5 kilo felan ama spor yapinca sIkILasmisim...
Pes etmedennn devamm canim..hergün defalarca foruma girip kontrol ediyorum ve neler yaptigimizin notunu sürekli düselimm.. hadiii kolay gelsinn :-))

Yol arkadaşımıda bulduğuma göre önce günlük raporumu yazıyım daha sonra onu sayfasına göz atıyım :)

sabah:bir bardak ılık su,bir dilim kızarmış çavdar ekmeği,bir domates,bir dilim kaşar peynir(ince ve küçük)bir dilim beyaz peynir(bu tabiri sevmiyorum ama kibrit kutusu kadar hatta daha küçükte olabilir)şekersiz çay

bir saat sonra:şekersiz çay 2 adet küçük boy hurma,bir tane form bisküvi

öğlen:bir kase mercimek çorbası,4 kaşık yağsız sebze yemeği,2 kaşık yağsız et,bir dilim ekmek

akşam altı buçuk gibi:kalan sebze yemeğim(3-4 kaşık kadar)bir tabak salata

bugün başka bişey yemek istemiyorum umarım programıma uyarım sedef yediden sonra bişey yemediğini söyledi madem birlikte bir yola çıktık ben de ona uyum sağlamalıyım.
bugün bir buçuk saat yürümeyi planlıyorum ama hem regl dönemindeyim hem de final sınavım var cuma belki bir veya kırk beş dakikaya indirebilirim.
şimdi sedefin sayfasına bakıyım neler yapmış:)

slmm yol arkadasim , bunu yazarken tebessüm ettim elimde olmadan :-))
ben inaniyorum birbirize faydamizin dokunacagina..bir önceki hafta cumartesi günü aldigim pantolonun fermuari kapanmiyordu ve suanda o üzerimde, gayet rahatlikla giyinebildim ve bol bile görünüyor, tartidada hafiflemistim ama daha cok sIkILastim saniyorum..suanda adet olmak üzereyim,o yüzden ödem var vücudumda ve bitene kadarda tartilmicam birdaha ama ne yazikki bugün hic saglikli beslenemedim..
Dün aksam cok az tavuk ve yaninda domatesle yesil biber yedim..
bu sabah bir kosturmacayla ise zar zor yetisince malesef yanima meyve bile almayi unuttum ve asagidan bir tane simit aldim, iki parcaya bölüp aralikli atistirdim. hem aciktim hemde vitamin alamadim bu saate kadar.
aksamada ya yogurtlu corba yaparim yada yine tavuk ve bol yesil salata.. artik ne yedigimi ve sporumun özetini aksama yine yazarim.. zaten buldugum her firsatta bu sitedeyim zayiflamayi kafaya koydugumdan beridir..
haa bu arada bol meyve caylarida tüketiyorum, günde 2-3 poset caylardan ama bol suyla demliyorum fazla sivi alabilmek icin :-)

Haaa bu arada haftada bir gün tarti günleri belirleyelim kendimize istersen, hergün tartilmayi cok saglikli bulmuyor uzmanlar, haftada bir tartilip kilomuzuda yazalim bakalim ne kadar basarili olabilmisiz diye :-))

Son düzenleme:
rahatsızlandığım için dün bi daha yazmadım ama akşam bir dilim karpuz yedimm sadece yemek yemedim hatta 2-3 gibi çok acıkmama rağmen zorla uyudum:)
bugün güne yine karın ağrısıyla başladım ama hem 20 dk yürüdüm hem de kahvaltıda kaçamak yapmadım gururluyum:))
sabah:yağsız kepek ekmekli tost,bir haşlanmış yumurta,bir salatalık,yarım havuç,şekersiz çay
ara:15 tane kiraz
öğlen:iki kase mercimek çorbası salata yapıcak takatim yoktu çorba içiyim dedim:)iki ince dilim kepek ekmek
ara:bir kase erik
bol su ve tabi ki şekersiz çay,kahve
çay ve kahve içmesem yani en azından bu kadar içmesem keşke ama dayanamıyorum
dün bi buçuk saat yürüdüm bugün 45 dakika yürüyeceğim çünkü sınavıma çalışmam lazım

görüşmek üzere:)

bukadar hareketli olman cok süper yaa, ayrica sagliklida beslendigini düsünüyorum, en azindan herseyden yiyorsun,baska insanlar gibi zayiflamak ugruna tek tip beslenmiyorsun.. canim senin sinavlarin var, kendini cok zorlama, evet aksamlari yemek yemek iyi degil zayiflamak isteyen insanlar icin ama bir kase yogurt yee, hem sakinlestirir, hem kaliteli bir uyku cekmeni saglar, hem vücudunu temizler hemde yazmadan önce yenilen yogurt karin yaglarini eritmeye yardimci oluyormus..okadarda ölüm orucuna girmeni istemem sinavlarin oldugu icin..
ama inaniyorumki sen cok hizli kilo vereceksin cünkü yazdiklarina göre sIk sIk ve yeteri kadar besleniyorsun abartmadan ve cok yürüyorsun.. insallah hep böyle devam edersin..
ben dün dedigim gibi pek ici bir aksam gecirmedim ve spor yapamadim ama istahimda olmadigi icin biseyde yiyemedim zaten.. bugün iki kase edecek kadar yogurtlu corba yedim ve 150 gramlik cok kücük kasede diet süz ve tatlandiriciyla yapilmis ufak bir sütlac yedim.. bir saat icerisindede gidip aksam yemegimi yiyip bir iki saat gectikten sonrada yine kondisyon bisikletime cikacam..
Aksama ne yiyecegime henüz emin degilim ama üsenmezsem 150 gram kadar tavuk gögsü ve salata yada yine mercimek ve bugdaydan yaptigim yogurtlu corbadan yadaa patates haslarim yaninda yesil salataylaa..
DiET YAPMICAZ SADECE SPOR DEDIK AMA DIYET YAPANLAR BIZDEN COK YIYORLAR SANKI DIMII :-D

bukadar hareketli olman cok süper yaa, ayrica sagliklida beslendigini düsünüyorum, en azindan herseyden yiyorsun,baska insanlar gibi zayiflamak ugruna tek tip beslenmiyorsun.. canim senin sinavlarin var, kendini cok zorlama, evet aksamlari yemek yemek iyi degil zayiflamak isteyen insanlar icin ama bir kase yogurt yee, hem sakinlestirir, hem kaliteli bir uyku cekmeni saglar, hem vücudunu temizler hemde yazmadan önce yenilen yogurt karin yaglarini eritmeye yardimci oluyormus..okadarda ölüm orucuna girmeni istemem sinavlarin oldugu icin..
ama inaniyorumki sen cok hizli kilo vereceksin cünkü yazdiklarina göre sIk sIk ve yeteri kadar besleniyorsun abartmadan ve cok yürüyorsun.. insallah hep böyle devam edersin..
ben dün dedigim gibi pek ici bir aksam gecirmedim ve spor yapamadim ama istahimda olmadigi icin biseyde yiyemedim zaten.. bugün iki kase edecek kadar yogurtlu corba yedim ve 150 gramlik cok kücük kasede diet süz ve tatlandiriciyla yapilmis ufak bir sütlac yedim.. bir saat icerisindede gidip aksam yemegimi yiyip bir iki saat gectikten sonrada yine kondisyon bisikletime cikacam..
Aksama ne yiyecegime henüz emin degilim ama üsenmezsem 150 gram kadar tavuk gögsü ve salata yada yine mercimek ve bugdaydan yaptigim yogurtlu corbadan yadaa patates haslarim yaninda yesil salataylaa..
DiET YAPMICAZ SADECE SPOR DEDIK AMA DIYET YAPANLAR BIZDEN COK YIYORLAR SANKI DIMII :-D

aslında çok hareketli biriyim ama dediğim gibi çok da oburum hiç doymuyorum bazen karnımda delik mi var acaba diyorum:)teşekkür ederim inşallah hiçbirimiz yaşamayız.
bugün bi diyetisyenle konuştum kardeşimi götürmüştüm arada bişeyler kapıyım dedim:)sütlü tatlılar tüketebilirsiniz sütlaç hariç mesela light pudingler var yağsız sütlede yapınca 65 kalori oluyor bir kasesi eğer seviyorsan sıcak havada canın çikolata çektiğinde yiyebilirsin dedi.light kolayı kendiside tüketiyormuş ona gelenlerede günde bir bardak öneriyormuş.ayrıca diyetteyken bir dilim ekmek karşılığında bir top dondurma:)
ben de baktım bir sayfaya hakkaten menüler zengin:)bence sporun en büyük etkisi bu emeğin boşa gitmesin diye ister istemez yediklerine dikkat ediyorsun ben beş kilodan sonra sporu aksatmadan kısa bir ara vermeyi düşünüyorum bir hafta kadar çünkü diyette aç kalmasanda psikolojik olarak kötü etkileniyormuşsun daha sonra kalan beş ve daha sonra diğer beş kilo:)
bak bunu bilmiyordum aç karna tartılırdım ama üstümde eşofman falan oluyordu bu pazar o şekilde tartılıcam inşallah en az bir kilo vermiş oluruz çok heycanlandım şimdi:)

bugün annem oruçluydu o yüzden akşam yemeğini sekiz buçukta yedim çok geç olduğunun farkındayım ama o açken yiyemedim bişey
akşam:5-6 yemek kaşığı salata(yağsız,çok az tuz)bir dilim kızarmış kepek ekmeği(ince)bir bardak light kola

yemekten önce midem kazındı 2 tane form bisküvede yedim
bugün tam beş dilim kepek ekmeği yedim bi daha bu kadar abartmayacağım çok ince dilimler ama yine de pişman oldum.bugün çok yedim gerçekten biraz yorucu bi gündü ondan sanırım

sabah dışardı yirmi dakika yürümüştüm akşam yemeğinden öncede 15 dakika kadar yürüdüm şimdi ders çalışıcam ama en az otuz dakika yürümeden yatmam bu ekmekler vücudumdayken uyuyamam:)

yarın arkadaşlarımla emirgana kahvaltıya gidicez emirganda bir köşk vardı en tepede açık büfe kahvaltısı tek kelimeyle harika nasıl dayanıcam bilmiyorum ama böreklerden uzak durup tabağıma bütün sebzeleri doldurmayı düşünüyorum eğer dayanamaz börek falan alırsamda öğlen telafi etmeye çalışıcam bir kere çıktık yola pazar günü tartıda -1 görmek istiyorum:)

aslında çok hareketli biriyim ama dediğim gibi çok da oburum hiç doymuyorum bazen karnımda delik mi var acaba diyorum:)teşekkür ederim inşallah hiçbirimiz yaşamayız.
bugün bi diyetisyenle konuştum kardeşimi götürmüştüm arada bişeyler kapıyım dedim:)sütlü tatlılar tüketebilirsiniz sütlaç hariç mesela light pudingler var yağsız sütlede yapınca 65 kalori oluyor bir kasesi eğer seviyorsan sıcak havada canın çikolata çektiğinde yiyebilirsin dedi.light kolayı kendiside tüketiyormuş ona gelenlerede günde bir bardak öneriyormuş.ayrıca diyetteyken bir dilim ekmek karşılığında bir top dondurma:)
ben de baktım bir sayfaya hakkaten menüler zengin:)bence sporun en büyük etkisi bu emeğin boşa gitmesin diye ister istemez yediklerine dikkat ediyorsun ben beş kilodan sonra sporu aksatmadan kısa bir ara vermeyi düşünüyorum bir hafta kadar çünkü diyette aç kalmasanda psikolojik olarak kötü etkileniyormuşsun daha sonra kalan beş ve daha sonra diğer beş kilo:)
bak bunu bilmiyordum aç karna tartılırdım ama üstümde eşofman falan oluyordu bu pazar o şekilde tartılıcam inşallah en az bir kilo vermiş oluruz çok heycanlandım şimdi:)

diyetisyen dogru söylüyor aslinda sütlac ödem yapiyor pirinc var icinde cünkü azda olsa..
gercektende dedigine katiliyorum senin, ben diyetsiz sadece spor yapip aksamlarida yemek yemicem dedim ama resmen olay ciddiyete dönüstü, yediklerime cok dikkat etmeye basladim spor yaptikca, mesela iki gündür ise gelirken yanimda corba getiriyorum ve bugün patates hasladim :-)))
suanda regl döneminde oldugum halde ( henüz olamadim ama belirtileri var bugün yarin ) saniyorumki 73 ün altina düstüm bile..hakkaten pantolonlarim cok rahat oluyor ve üzerimde cok daha bicimli duruyorlarr :-))

Back
X