dilan 10 kilo verdi bir 10 kilo daha vermeli:)65 ile 70 civarı yol arkadaşı?

Emirgandaki kahvaltida sana simdiden afiyetler olsunn, ya kendini tam bir diyet psikolojisine sokma, hem derslerini kafan almaz hem zaten cok hareketlisinn, mutlaka vereceksindirr.. birde biz zaten zamanla saglikli zayiflamak icin ciktik degilmi ama bu yolaa..
ben sana diyorum ama bende farkinda olmadan girdim galiba bu diyet psikolojisinee, corbalar haslanmis patateslerr felan :-))
gelelim bugünki menüme :-))
Dün aksam yemek yemedim, isteyerek degil ama migdem almadi, bahsettigim tatlandiricili ve light sütle yapilan diyet sütlactan yedim sadece orto boy bir kase, hepsi bu..
bugün henüz hicbirsey yemedim ama sabah bir bardak su ictim ac karnina ve yine her sabah oldugu gibi hazirlanirken tatlandiricili kahvemi yapip ictim..
patates hasladim cok minikler, kücük bir yumurta büyüklügünde bile yoklar, 3 tane ve yaninda bir tanede yumurta hasladim.. her 1,5 saatte bir birini yicem ve dün bugday ve mercimekle yapilan yogurtlu corbadan yanimda getirdim yine, arada iki üc kasik alip birakiyorum ve cok dinc tutuyor, herkese tavsiye ederim...
kocaman bir bardak sicak meyve cayimi aldim yanima ( kalorisiz ) önce onu icip bi bagirsaklarimi temizledikten sonra sIk sIk araliklarla atistiracam yanimda getirdiklerimi :-))

emirgan kahvaltisinin özetini gecersin biara firsat buldugunda :-)))

Emirgandaki kahvaltida sana simdiden afiyetler olsunn, ya kendini tam bir diyet psikolojisine sokma, hem derslerini kafan almaz hem zaten cok hareketlisinn, mutlaka vereceksindirr.. birde biz zaten zamanla saglikli zayiflamak icin ciktik degilmi ama bu yolaa..
ben sana diyorum ama bende farkinda olmadan girdim galiba bu diyet psikolojisinee, corbalar haslanmis patateslerr felan :-))
gelelim bugünki menüme :-))
Dün aksam yemek yemedim, isteyerek degil ama migdem almadi, bahsettigim tatlandiricili ve light sütle yapilan diyet sütlactan yedim sadece orto boy bir kase, hepsi bu..
bugün henüz hicbirsey yemedim ama sabah bir bardak su ictim ac karnina ve yine her sabah oldugu gibi hazirlanirken tatlandiricili kahvemi yapip ictim..
patates hasladim cok minikler, kücük bir yumurta büyüklügünde bile yoklar, 3 tane ve yaninda bir tanede yumurta hasladim.. her 1,5 saatte bir birini yicem ve dün bugday ve mercimekle yapilan yogurtlu corbadan yanimda getirdim yine, arada iki üc kasik alip birakiyorum ve cok dinc tutuyor, herkese tavsiye ederim...
kocaman bir bardak sicak meyve cayimi aldim yanima ( kalorisiz ) önce onu icip bi bagirsaklarimi temizledikten sonra sIk sIk araliklarla atistiracam yanimda getirdiklerimi :-))

emirgan kahvaltisinin özetini gecersin biara firsat buldugunda :-)))

merabaaa gitmedim emirgana dün gece bi aksilik oldu perşembeye attık havada bozuyor ama inşallah bizim gidişimizi engellemez arkadaşım cuma antalyaya dönücek gidemezsek bi daha eylüle kalır:(

ben de dün az spor yaptım dediğim gibi ders çalışmam gerekiyordu ama sabah hem merdiven ve yer sildim hem de egzersiz yaptım:)

ben patatesi hiç bir şekilde yemiyorum bi tek kızartma severim onu yiyemiceğime göre listeme eklemedim bile:)bugün ıspanak istedim annemden sebze yemeği yapıcam akşama. kondisyon bisikletiyle nasıl gidiyor?bi de yanlış hatırlamıyorsam ablan koşu bandıyla kilo vermişti değil mi acaba bacaklarında incelme olmuş mu bide ne kadar sürede verdi?

bu sabah emirgana gitmediğim için kahvaltım yine diyetti ama uzun zamandır vücuduma şeker girmediği için resmen tatlı krizindeyim:)bu yüzden sabah bir tatlı kaşığı kadar reçel ve 5-6 tane hurma yedim:)

sabah:iki dilim kızarmış kepek ekmek,minicik bir dilim peynir,1 haşlanmış yumurta,1 domates,1 tatlı kaşığı reçel,hurma

peynir ve yumurtanın bi arada olmaması gerekir biliyorum ama peynirsiz kahvaltı yapamıyorum:(

ara:2 çikolata kaplı form bisküvi,1 tane form çubuk

az önce de 10 tane orta boy erik (çok acıktım)gerçi erikler açlığımı bastırmadı birazdan öğle yemeği yerim

öğlen büyük ihtimalle:bir tabak salata,bir dilim kepek ekmeği,yoğurt

bol bol su tüketiyorum ama sanırım tatlı isteğim hala geçmedi belki yağsız sütle light puding yapabilirim bir porsiyon 65 kalori çayı kahveyide şekersiz içtiğim için bütün organların tatlııı tatlııı diye bağırıyor sanki:)

selam canim, evet ablamin tüm vücudunda baya bir incelme oldu, zaten dedigim gibi yürümek ve bisiklet sürmek direk popoyu kaldiran ve bacaklari düzelterek incelten sporlardir..ablam ilk 6 ayda 10 kilo vermisti ben en son gördügümde ama ayri ülkelerde yasadigimiz icin herzaman göremiyorum.. gecen gün bana söyledigine göre en son görmemden sonra bir 4 kilo daha vermis.. ve abur cubura cok düskündür ablam, ayni zamandada cocuklari ve kocasi oldugundan hergün evinde düzenli yemek piser, cocuklari tatliyi pastayi cok seviyor diye o tarz seylerde yapiyor.. mutlaka kendiside götürüyordur yaptiklarindan :-))

Ben cok kötüyüm canim bugün, nefes bile alamiyorum, bahsetmistim regl dönemine girmek üzere oldugumdan, belirtisi var ama birtürlü baslamadi ve ellerim, ayaklarim cok fena sistii.. tüm vücudumda ödem oldu,ofiste kimse yok diye az önce ayakkabimi cikarmistim masanin altinda, ve inanmayacaksin ama suanda girmiyor neredeyse ayakkabiya ayaklarim :-(
is cikisi ödem söktüren dogal tabletlerden alacam,saniyorum özünde isirgan otu vardi.. umarim ise yarar cünkü fenayimm, nefes alamiyorum neredeysee :-((

selam canim, evet ablamin tüm vücudunda baya bir incelme oldu, zaten dedigim gibi yürümek ve bisiklet sürmek direk popoyu kaldiran ve bacaklari düzelterek incelten sporlardir..ablam ilk 6 ayda 10 kilo vermisti ben en son gördügümde ama ayri ülkelerde yasadigimiz icin herzaman göremiyorum.. gecen gün bana söyledigine göre en son görmemden sonra bir 4 kilo daha vermis.. ve abur cubura cok düskündür ablam, ayni zamandada cocuklari ve kocasi oldugundan hergün evinde düzenli yemek piser, cocuklari tatliyi pastayi cok seviyor diye o tarz seylerde yapiyor.. mutlaka kendiside götürüyordur yaptiklarindan :-))

Ben cok kötüyüm canim bugün, nefes bile alamiyorum, bahsetmistim regl dönemine girmek üzere oldugumdan, belirtisi var ama birtürlü baslamadi ve ellerim, ayaklarim cok fena sistii.. tüm vücudumda ödem oldu,ofiste kimse yok diye az önce ayakkabimi cikarmistim masanin altinda, ve inanmayacaksin ama suanda girmiyor neredeyse ayakkabiya ayaklarim :-(
is cikisi ödem söktüren dogal tabletlerden alacam,saniyorum özünde isirgan otu vardi.. umarim ise yarar cünkü fenayimm, nefes alamiyorum neredeysee :-((

çok geçmiş olsun hafta başında ben de öyle şişlik vardı ama regl oldum ve iki günde geçti takviye alırsan daha da hızlı kurtulursun umarım bi an önce geçer

merhaba canım.bende yaklaşık 1 aydır diyet yapıyorum 6kiloverdim şimdi 65 kiloyum

k.bakma cvp geç oldu dersteydim.aslında çok sıkı bir diyet yapmadım.sabah domates salatalık kepek ekmek.öülen çorba ve salata.akşam sebze yemeği.ve içebildiğim kadar su.fazla içemiyorum çünkü dersten sık sık çıkmak zorunda kalıyorum:D

k.bakma cvp geç oldu dersteydim.aslında çok sıkı bir diyet yapmadım.sabah domates salatalık kepek ekmek.öülen çorba ve salata.akşam sebze yemeği.ve içebildiğim kadar su.fazla içemiyorum çünkü dersten sık sık çıkmak zorunda kalıyorum:D
Hheheheh anladım canım. Maşallah çok güzel kilo vermişsin:15:

topik yeni açılmış hayırlı olsun
bende yol arkadaşınız olmak istiyorum
geçen sene 77 kiloydum
tam 1 senedir diyet yapıyorum 67 de kaldım veremiyorum
zayıflama topiklerinde destek aradım ama liste olduğu için gruplara katılamadım
buraya hergün girip ne yediğimi yazmak istiyorum

geçen sene 77 kiloydum

merhaba canım.diyet yaparken vücut bir süre sonra alışıyor ve kilo verme duruyor diyebiliyorum.hep aynı diyetimi uyguluyorsun.

merhaba canım.diyet yaparken vücut bir süre sonra alışıyor ve kilo verme duruyor diyebiliyorum.hep aynı diyetimi uyguluyorsun.

merhaba bahriyeli
geçen sene muzaffer kuşhan diyetiyle başladım 2 haftada 6 kilo verdim
ondan sonra bıraktım ama yediklerime dikkat ettim
3 aydır sabahları elma sirkeli ballı sıcak su , yatarken greyfurt suyu , öğlenleri yeşil çay içiyorum
hiçbirşeyden kısıtlamadan herşeyden azar azar yiyorum
midem baya küçüldü artık 1 dilim çavdar ekmeği bile fazla geliyor
haftaya ayran detoksu deniycem 1 aydır 67 den aşağı inemedim..şok diyet yapacam 2 gün
3 hazirana kadar 64 olmak istiyorum

bu arada keten tohumuda yedim 1 ay ama şimdi bitti yeniden aldıracam
bu hafta öğle yemeklerim lahana çorbası

galiba dediğin gibi duraklama dönemine girdim...ne kadar sürecek ama sinir oluyorum resmen aç yatıyorum sofradan doymadan kalkıyorum ama 1 aydır veremiyorum..çok sinir bozucu :41:
en azından 1 ayda 1 kilo vermiş olsaydım bari :ssz:

geçen sene 77 kiloydum

selam canim, hosgelsin aramizaa :-) bizde diyet yok, liste yok.. sadece dikkatli besleniyoruz herseyden yeteri kadar ve aksam 7 den sonra hicbirsey yemiyoruz, yeterince sivi tüketiyoruz ve günlük sporumuzu yapiyoruzz.. yani anlayacagin en mantikli ve dogru olanini yapiyoruzz.. umarim sende bizimle olursun bundan sonra :-)

sabahki menüm:kalkar kalkmaz elma sirkeli ballı sıcak su 1 bardak ( saat 10 gibi)

10:30 kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
7 zeytin
3 dilim salatalık
3 dilim domates
3 bardak şekersiz çay

öğle: 1 domates
1 salatalık
1 kase bol biberli ve limonlu lahana çorbası

ara 3 bardak yeşil çay (büyük çay bardağıyla)

akşam: belli değil
büyük ihtimal balık olacak
1 tabak salata

bugün böyle
yarında sabah ve öğle aynı akşam farklı :56:

sağol canım.boy kısa olunca mecburen vermek zorunda kaldım:( 1.60 boyum yere çok yakını:)
bu arada ben burda yeniyim ilk yazan sen oldun teşekkr ederim

canim sende hosgeldin aramiza.. insallah herzaman bizimle devam edersin yola spor yapip saglikli beslenerek ve aksam 7 den sonra hicbirsey yemeyerek :-)

selam canim, hosgelsin aramizaa :-) bizde diyet yok, liste yok.. sadece dikkatli besleniyoruz herseyden yeteri kadar ve aksam 7 den sonra hicbirsey yemiyoruz, yeterince sivi tüketiyoruz ve günlük sporumuzu yapiyoruzz.. yani anlayacagin en mantikli ve dogru olanini yapiyoruzz.. umarim sende bizimle olursun bundan sonra :-)

hoşbuldum cnm
liste olmadığına çok sevindim
beni geriyor liste olayı :25:

akşam 7 den sonra meyvedemi yok :18:
saat 1 de yattığım düşünülürse 6 saat açlıktan başıma ağrı girer
en azından erik , kayısı yada 1 elma olabilirmi :17:

spor olarak plates yapmayı düşünüyorum
evde eliptik bisiklet vardı sattırdım
onun üstüne çıkıp terleyip sonrada hasta oluyordum

Son düzenleme:
Back
X