dilan 10 kilo verdi bir 10 kilo daha vermeli:)65 ile 70 civarı yol arkadaşı?

hoşbuldum cnm
liste olmadığına çok sevindim
beni geriyor liste olayı :25:

akşam 7 den sonra meyvedemi yok :18:
saat 1 de yattığım düşünülürse 6 saat açlıktan başıma ağrı girer
en azından erik , kayısı yada 1 elma olabilirmi :17:

canim gün icerisinde SIk sIk kalorisi düsük seyler atistiriyoruz, günlük sporumuzu yapiyoruz ve sivi tüketimi tabiki, en gec aksam 7 de yedinmi iki gün dayandiginda sonradanda zaten aclik hissetmiyorsunki.. eskiden yerdim ben aksamlari ama suanda kesinlikle yemiyorum sadece meyve cayi yada lilon felan tüketiyorum.. eger dayanamam dersen o saatte meyve yemeni degilde 1 kase yogurt yemeni tavsiye ederim.. hem rahat bir uyku cekersin, hem o saatte seker girmis olmaz vücuduna hem sakinlestirir hemde karin yaglarini eritiyor yatmadan önce tüketilen yogurt..

canim sende hosgeldin aramiza.. insallah herzaman bizimle devam edersin yola spor yapip saglikli beslenerek ve aksam 7 den sonra hicbirsey yemeyerek :-)

hoşbulduk canım.valla spor kısmında düşünceliyim.çünkü sabahtan 5 e kadar okuldayım anca hafta sonu:( ama akşam 6 dedinmi yemek bitiyor benim için

sabahki menüm:kalkar kalkmaz elma sirkeli ballı sıcak su 1 bardak ( saat 10 gibi)

10:30 kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
7 zeytin
3 dilim salatalık
3 dilim domates
3 bardak şekersiz çay

öğle: 1 domates
1 salatalık
1 kase bol biberli ve limonlu lahana çorbası

ara 3 bardak yeşil çay (büyük çay bardağıyla)

akşam: belli değil
büyük ihtimal balık olacak
1 tabak salata

bugün böyle
yarında sabah ve öğle aynı akşam farklı :56:

valla takdir ettim.çok kararlısın.ben o kadar değilim şahsen

bayanlar derse gidiyorum.keşke çene çalışıncada zayıflasak .bayağı kilo verirdim:)

canim gün icerisinde SIk sIk kalorisi düsük seyler atistiriyoruz, günlük sporumuzu yapiyoruz ve sivi tüketimi tabiki, en gec aksam 7 de yedinmi iki gün dayandiginda sonradanda zaten aclik hissetmiyorsunki.. eskiden yerdim ben aksamlari ama suanda kesinlikle yemiyorum sadece meyve cayi yada lilon felan tüketiyorum.. eger dayanamam dersen o saatte meyve yemeni degilde 1 kase yogurt yemeni tavsiye ederim.. hem rahat bir uyku cekersin, hem o saatte seker girmis olmaz vücuduna hem sakinlestirir hemde karin yaglarini eritiyor yatmadan önce tüketilen yogurt..
çok mantıklı
zaten açlık hissedince yoğurt içinede keten tohumu katıp yiyordum
sıkacam dişimi istediğim kiloya ulaşana kadar
o zamana kadar zaten bu şekil beslenme hayat tarzım olur artık
şimdiden bile birçok şey değişti hayatımda
yatarken çikolata cips kraker yerine keten tohumlu yoğurt yiyorum kendime ben bile inanamıyorum:ssz:
valla takdir ettim.çok kararlısın.ben o kadar değilim şahsen

diyete pazartesi başlayıp salı bırakanlardandım
her sene üstüne koyunca birde yaş gidince insan ister istemez bir yerde kendine dur diyor
ben hamileyken bile 77 kilo olmamıştım
44 bedenden 40 bedene düştüm :32:
1 beden daha küçülürsem kilo vermiycem korumaya çalışacam artık:52:

diyete pazartesi başlayıp salı bırakanlardandım
her sene üstüne koyunca birde yaş gidince insan ister istemez bir yerde kendine dur diyor
ben hamileyken bile 77 kilo olmamıştım
44 bedenden 40 bedene düştüm :32:
1 beden daha küçülürsem kilo vermiycem korumaya çalışacam artık:52:[/QUOTE]

yaş gidince derken kaç yaşındasınki?birde boyda önemli yaa.1,70 ya da üstünde olunca kilo o kadar belli olmuo.ama benim gibi yere yakın olunca 1 kilo bile rahatsız edio

yaş gidince derken kaç yaşındasınki?birde boyda önemli yaa.1,70 ya da üstünde olunca kilo o kadar belli olmuo.ama benim gibi yere yakın olunca 1 kilo bile rahatsız edio

32 yaşındayım
2 hafta sonra 33 olacam
30 dan sonra metabolizma yavaşlıyor :18:
boyum 1,65
etrafımdakiler bu halimle beni çok beğeniyorlardı... beni kandırmışlar:19:
göbek kalça gıdık falan pörtleyince gözler yanakların içinde gömülünce hiçte hoş görünmediğimin farkına vardım

32 yaşındayım
2 hafta sonra 33 olacam
boyum 1,65
göbek kalça gıdık falan pörtleyince gözler yanakların içinde gömülünce hiçte hoş görünmediğimin farkına vardım

ayni yastayiz canim..
sen artik eskiyi bosverr, insan isteyince ufacik cabalar bile sonuc verir, sadece iki üc hafta sonra vazgecmeyelim yeterkiii..
hergün haberleserek birbirimizi motive edelim
bu sayfada beraber yürüyecegimiz birkac kisi asla vazgecmeyecek bence canim, cünkü acimasizca elma diyetleri felan gibi ölümcül diyetler yok.. biz gerekeni yapicaz tika basa doldurmicaz ama acta kalmicaz, azcikta spor ve her pazar tarti günündee gülen suratlarrr insallaaaahhh :-))

Ahh ah. nedir bu kilo derdi yahu. benim şikayetim kilodan değil de oturmaktan oluşan simit ve selülitlerden. bir kaç zamandır selülit egzersizleri yapıyorum. arada karın egzersizleri katıyorum. ip atlıyorum 50 tane kadar e tabi bu artacak diye umuyorum. hu-la hoop çevirmeye çalışıyorum. öğrenirsem züppperr olacak. :8:

umarım şu basen ve karın bölgemdeki simitten kurtulurum :34:

Herkese kolay gelsin.

Haa bu arada ben de asla diyet yapabilen bi insan değilim... :))) oldukça abur cuburcuyum.:56:

Ahh ah. nedir bu kilo derdi yahu. benim şikayetim kilodan değil de oturmaktan oluşan simit ve selülitlerden. bir kaç zamandır selülit egzersizleri yapıyorum. arada karın egzersizleri katıyorum. ip atlıyorum 50 tane kadar e tabi bu artacak diye umuyorum. hu-la hoop çevirmeye çalışıyorum. öğrenirsem züppperr olacak. :8:

Herkese kolay gelsin.

Haa bu arada ben de asla diyet yapabilen bi insan değilim... :))) oldukça abur cuburcuyum.:56:

Herkese kolay gelsin.

Herkese kolay gelsin.

32 yaşındayım
2 hafta sonra 33 olacam
boyum 1,65

benim boyda 1,60 yaşım 25.aslında kilolarımdan çok rahatsız değilim ama doktorum çocuk için biraz vermem gerektiğini söyledi.bende belki zayıflyıncaşansım olur diye bi umut yapıyorum:(

benim boyda 1,60 yaşım 25.aslında kilolarımdan çok rahatsız değilim ama doktorum çocuk için biraz vermem gerektiğini söyledi.bende belki zayıflyıncaşansım olur diye bi umut yapıyorum:(

Allah gönlüne göre versin canim, umarim en yakin zamanda saglikli ve hayir dogacak evladini alirsin kucagina..

ayni yastayiz canim..
sen artik eskiyi bosverr, insan isteyince ufacik cabalar bile sonuc verir, sadece iki üc hafta sonra vazgecmeyelim yeterkiii..
hergün haberleserek birbirimizi motive edelim
bu sayfada beraber yürüyecegimiz birkac kisi asla vazgecmeyecek bence canim, cünkü acimasizca elma diyetleri felan gibi ölümcül diyetler yok.. biz gerekeni yapicaz tika basa doldurmicaz ama acta kalmicaz, azcikta spor ve her pazar tarti günündee gülen suratlarrr insallaaaahhh :-))
inşallah vazgeçmem
10 haziranda düğünümüz var
25 haziranda da tatile gidecez
asıl amacım tatile gidene kadar zayıflamak

tatrı günlerimiz pazarmı :26:

birde o dediğin ölümcül diyetlerden asla yapmam sağlığımı bozmaktan çok korkarım
yalnız pazartesi ve salı günü ayran detoksu denemeyi düşünüyorum alt ve üst komşumla kararlaştırdık
1,5 2 kilo yağdan garanti gidiyormuş

çokta yere yakın değilmişsin
bende 1,50 falan sanmıştım

benim gittiğim doktorlarda zayıflamamın yumurtalıklarımı tetikliyceni ,belki tedaviye bile gerek kalmadan kendiliğimden hamile kalacağımı söylediler
11 yaşında 1 kızım var
2. bebek için 2007 kasım ayında tedaviye başlamıştım
arada bazı pürüzlerden dolayı bıraktığımda oldu
bu sene 10 kilo verince geçen ay kendiliğimden tedavisiz hamile kaldım ama sağlıksız bebekmiş düştü
herkes diyordu kilo ver hamile kalırsın diye gerçekten inandım şimdi
zaten 77 kiloyla hamile kalıp en az 10 kilo alsam 87 bilemedin 90 olurdum:18:
4 hafta dilana yol arkadaşlığı yapacam
4 haftada hedefime ulaşmayı planlıyorum..inşallah hep beraber dünyanın yükünü hafifletiriz :1:

Back
X