Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşbuldum cnm
liste olmadığına çok sevindim
beni geriyor liste olayı
akşam 7 den sonra meyvedemi yok :18:
saat 1 de yattığım düşünülürse 6 saat açlıktan başıma ağrı girer
en azından erik , kayısı yada 1 elma olabilirmi![]()
canim sende hosgeldin aramiza.. insallah herzaman bizimle devam edersin yola spor yapip saglikli beslenerek ve aksam 7 den sonra hicbirsey yemeyerek![]()
sabahki menüm:kalkar kalkmaz elma sirkeli ballı sıcak su 1 bardak ( saat 10 gibi)
10:30 kahvaltı:
1 dilim çavdar ekmeği
yarım kk peynir
7 zeytin
3 dilim salatalık
3 dilim domates
3 bardak şekersiz çay
öğle: 1 domates
1 salatalık
1 kase bol biberli ve limonlu lahana çorbası
ara 3 bardak yeşil çay (büyük çay bardağıyla)
akşam: belli değil
büyük ihtimal balık olacak
1 tabak salata
bugün böyle
yarında sabah ve öğle aynı akşam farklı![]()
çok mantıklıcanim gün icerisinde SIk sIk kalorisi düsük seyler atistiriyoruz, günlük sporumuzu yapiyoruz ve sivi tüketimi tabiki, en gec aksam 7 de yedinmi iki gün dayandiginda sonradanda zaten aclik hissetmiyorsunki.. eskiden yerdim ben aksamlari ama suanda kesinlikle yemiyorum sadece meyve cayi yada lilon felan tüketiyorum.. eger dayanamam dersen o saatte meyve yemeni degilde 1 kase yogurt yemeni tavsiye ederim.. hem rahat bir uyku cekersin, hem o saatte seker girmis olmaz vücuduna hem sakinlestirir hemde karin yaglarini eritiyor yatmadan önce tüketilen yogurt..
valla takdir ettim.çok kararlısın.ben o kadar değilim şahsen
bayanlar derse gidiyorum.keşke çene çalışıncada zayıflasak .bayağı kilo verirdim:)
yaş gidince derken kaç yaşındasınki?birde boyda önemli yaa.1,70 ya da üstünde olunca kilo o kadar belli olmuo.ama benim gibi yere yakın olunca 1 kilo bile rahatsız edio
32 yaşındayım
2 hafta sonra 33 olacam
30 dan sonra metabolizma yavaşlıyor :18:
boyum 1,65
etrafımdakiler bu halimle beni çok beğeniyorlardı... beni kandırmışlar
göbek kalça gıdık falan pörtleyince gözler yanakların içinde gömülünce hiçte hoş görünmediğimin farkına vardım
32 yaşındayım
2 hafta sonra 33 olacam
30 dan sonra metabolizma yavaşlıyor :18:
boyum 1,65
etrafımdakiler bu halimle beni çok beğeniyorlardı... beni kandırmışlar
göbek kalça gıdık falan pörtleyince gözler yanakların içinde gömülünce hiçte hoş görünmediğimin farkına vardım
benim boyda 1,60 yaşım 25.aslında kilolarımdan çok rahatsız değilim ama doktorum çocuk için biraz vermem gerektiğini söyledi.bende belki zayıflyıncaşansım olur diye bi umut yapıyorum![]()
Allah gönlüne göre versin canim, umarim en yakin zamanda saglikli ve hayir dogacak evladini alirsin kucagina..
inşallah vazgeçmemayni yastayiz canim..
sen artik eskiyi bosverr, insan isteyince ufacik cabalar bile sonuc verir, sadece iki üc hafta sonra vazgecmeyelim yeterkiii..
hergün haberleserek birbirimizi motive edelim
bu sayfada beraber yürüyecegimiz birkac kisi asla vazgecmeyecek bence canim, cünkü acimasizca elma diyetleri felan gibi ölümcül diyetler yok.. biz gerekeni yapicaz tika basa doldurmicaz ama acta kalmicaz, azcikta spor ve her pazar tarti günündee gülen suratlarrr insallaaaahhh)
çokta yere yakın değilmişsinbenim boyda 1,60 yaşım 25.aslında kilolarımdan çok rahatsız değilim ama doktorum çocuk için biraz vermem gerektiğini söyledi.bende belki zayıflyıncaşansım olur diye bi umut yapıyorum![]()