Dilan'a ne oldu?

Daha evvel birkaç başlıkta da söylemiştim.
Şimdi tekrar öneriyorum.
Türkiye'nin en büyük kadın platformu olarak tecavüz ve diğer şiddet olaylarını kınadığımızı belirten bir yazı koymalıyız ana sayfamıza.
Umarım bu kez dikkate alınır. Kazen ya da diğer yetkililer konuyla ilgili fikrini bildirirse sevinirim.

Şiddetle destekliyorum. Bir başlık açarsan da müdavimi olurum arkadaşım. Böyle anlarda göreceğimden emin olduğum birkaç isimden birisin bu sitede. Gene gösterdin kadınlığını.

Allah korusun başımıza böyle birşey gelse o adama zarar versek suçlu biz oluruz.....Ne günlere kaldık....Herkes oturup sıranın kendisine gelmesinimi bekleyecek....Nasıl yaşanacak bu dünyada..............

siverek' te adı çete susurluk olaylarına karışmış çok ünlü birinin aşireti kuvvetli zaten belki aşiret baskısıyla o doktorun hayatı bile tehlikededir. bu işin peşini bırakmamalı devlet öyle otopsi raporunda tecavüz yok nasılsa deyip kenara çekilmemeleri lazım Dilan' ın hatırasına ailesi sahip çıkmıyorsa da herkesin sahip çıkması lazım ki kanı yerde kalmasın.

Şiddetle destekliyorum. Bir başlık açarsan da müdavimi olurum arkadaşım. Böyle anlarda göreceğimden emin olduğum birkaç isimden birisin bu sitede. Gene gösterdin kadınlığını.

Bu konuda seve seve yaparım elimden geleni.
Yazıyı da hazırlarım. Başlık da açarım ama önce yetkili arkadaşların fikrini öğrenmekte fayda var.
Destekleyeceğini biliyorum zaten.

Az önce haber sitesinde okudum yetkili makamlar açıklama yapmış,
kesin ölüm nedeni yabancı cisim aspirasyonu nedeniyle mekanik
asfiksi diye... Bu polemiği yaratanlara da aile dava açacak diye tehdit
savurmuşlar...

Aile de yöremizi, ailemizi karalama kampanyası yürütülüyor demiş...

Neden dilan için çıktı bu söylenti de başkası için çıkmadı??? Bu kadarcık
açıklama hiç tatmin edici değil. Hadi herkesi geçtim de bir anne canı
pahasına kızının hakkını aramaz mı?? İnşallah minicik Dilan'ın son gördüğü
şey renkli bir boncuktur... Daha başkasını düşünmeye benim yüreğim el
vermiyor.

Otopside "vajinal bölgenin normal görülmediği fakat kan izine rastlanmadığı" yazıyormuş.
Nasıl olur da aile böyle saçma sapan açıklamalarda bulunur?

Daha evvel birkaç başlıkta da söylemiştim.
Şimdi tekrar öneriyorum.
Türkiye'nin en büyük kadın platformu olarak tecavüz ve diğer şiddet olaylarını kınadığımızı belirten bir yazı koymalıyız ana sayfamıza.
Umarım bu kez dikkate alınır. Kazen ya da diğer yetkililer konuyla ilgili fikrini bildirirse sevinirim.

Ladyfog baslik acarsan tabi sevinirim.. Bu konuda lütfen politik düsüncelerimizi bir tarafa birakalim.. Sehitler topiginde oldugu gibi bizi oyuna getirmek isteyenlerin oyununa düsmeyelim... Konuda sehit haberlerinden giderek uyarmamiza rahmen politikaya gelmisti... :47:

kızlar otopsi raporu açıklanmış yalanmış, çocuk boncuk yüzünden ölmüş aile dava açacakmış tecavüz haberi çıkaranlar hakkında

Bu konuda seve seve yaparım elimden geleni.
Yazıyı da hazırlarım. Başlık da açarım ama önce yetkili arkadaşların fikrini öğrenmekte fayda var.
Destekleyeceğini biliyorum zaten.

Kalemim fena değildir, yazım aşamasında ben de destek verebilirim. Akşam da bu konuda çalışırım. Ödevimi aksatmam. NAsıl yapalım peki? Nasıl iletişime geçelim? En azından site açılınca karşımıza çıkan bir pop up pencere olabilir ya da sabit bir konu olabilir. Site yetkileri teknik kısmı daha iyi bilir.

Kalemim fena değildir, yazım aşamasında ben de destek verebilirim. Akşam da bu konuda çalışırım. Ödevimi aksatmam. NAsıl yapalım peki? Nasıl iletişime geçelim? En azından site açılınca karşımıza çıkan bir pop up pencere olabilir ya da sabit bir konu olabilir. Site yetkileri teknik kısmı daha iyi bilir.

Çok da iyi olur.
İstersen önerinin olduğu mesajı raporlayalım.
Uygun biçimi yetkililer önerecektir zaten.
Kabul edilirse şayet seninle başbaşa verir bir yöntem düşünürüz.

Dün gördüğümde şok oldum ve o yaratıklara diyecek söz bulamıyorum..
Allah'a havale ediyorum..
Birde şu sıralar bi video gezio sanalda bunuda paylaşmak istiyorum :
https://www.facebook.com/photo.php?v=477628755595022
Yapanında çekeninde Allah belasını versin.

allah belani versin pislik kadin tuylerim diken diken oldu geber insallah ah yavrum nasil agliyor:43: yuregim burkuldu icim gitti ya rabbim boylerini hicbir zaman evlat verme buyuk ihtimalle indiali bu hayvan

facebook, tweet yakında kadınlar kulübüne de sınır getirilirr doğruları konuşmak suç oldu artık maalesef....

arkadaşlar sitede kınama yazısı yayınlanacaksa bende yardımcı olurum elimden geldiğince..ya da herhangi bir başlık açılacaksa ne gerekiyorsa yaparım...

hadi diyelim Dilan olayı yalan,iftira..bu tecavüz gerçeğini değiştirmiyor ki..yine çocuklara,kadınlara ve hatta erkelere de tecavüz ediliyor bu ülkede..ve en kötüsü de hep bir şekilde üstü örtülüyor bu olayların..

düşünsenize çocuk ve tecavüz konusunu konuşuyor olmak bile ne kadar utanç verici!

Inşallah son dakika açıklaması gerçektir .ölen çocuk sadece boncuk yuttuğu için ölmüştür.aksini düşünmek dahi istemiyorum.anne değilim ama mahvoldum sabah beri..ilk twiterda öğrendim ..allahım sabır versin ailesine..

Bu doğru olmasa nolur bunlar gibi niceleri var neler var anlatmaya dilimin varmicağı. Ablam adliyede çalışıyo bi arkadaşı ağır ceza mahkemesinde onun anlattıklarını anlattı kanı donuyo insanın inanamazsınız neler var kendi çocuklarına ne yapan insanlar var, sırf bu tür şeyleri yapmak için çocuk yapan var...Çok kötü bi yere gidiyoruz sonumuz hayrolsun...

Ne yapılacaksa. bu insanlıktan çıkmış mahluklara neyi layık görüyorsak birlikte yapmaya ben de hazırım.

Nedir bu kadınların çektigi, yeter artık. Erkeklerin böyle bir endişesi yokken biz dışarda sürekli korkuyla hareket ediyoruz, bu nasıl bir sistem? Kadınlar mal gibi satılıyor, kadınlar sadece et parçasıymış gibi görünüyor. İnsanoğlu ne zaman bu hale geldi!

Son düzenleme:
Back
X