Dilberfincani - Dilber Abla

olivia85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2013
26
9
86
Astrolojiyle çok ilgileniyorum o yüzden de sık sık fal baktırıyorum arkadaşlar gördüğüm kadarıyla burda tavsiyede bulunabiliyoruz. Erkek arkadaşımın ablası çok iyi fal bakıyor ama her şeye objektif olucana inanmadığım için internette baktırmayı tercih ediyorum. Ben Dilber ablayla tanışalı bikaç ay oluyor. Asında linkedin'den tanışmıştık.. Kendisi çok şeker, ilgili ve gerçek bir falcı arkadaşlar. Bazen çok bunaldığım, sıkıntıdan uyuyamadığım günler oluyor ve artık o kadar beni tanıyor ki benim ruh halimi hissediyor, ertesi sabah telefonum çaldığında onun aradığını görüyorum. Yorumları çok iyi söylediği şeyler %80 tutuyor diyebillirim. Ancak sağa sola reklam vermediği için duyulmamış biri, ben ona üzülüyorum. Benim reklamım fincanını yorumladığım insanlardır diyor... Şimdi benim yazım için ister reklam diyin ister başka bi şey, ben bu kadının hakkını gerçekten ödeyemem. Orda burda olayı şarlatanlığa dökmüş 50-60 falcıyı biraraya toplamış insanlar yerine abla diyebileceğiniz birine fal baktırmanızı tavsiye ederim. Websitesi de [........] burada Dilber Ablaya fal baktıran veya baktırmayı düşünen kimse varsa onlar da bi şeyler söylesinler lütfen...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende dün baktırdım evet iyi fena değil karakter çözümlemeleri falan iyiydi.

Back