bet7512

İstediğin olmuyorsa daha iyisi olacağı içindir.
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2018
720
572
103
Merhaba hanımlar. Benim önce bir elimde sonra ayağımda parmak atması (kendi kendine sağa sola sallanıyordu istemsiz) ve daha sonrada tüm vücuduma yayılan seğirmelerim vardı 10-15 gün kadar sürüp geçti. 25 gün hiç bir şikayetim olmadı. Çok sevindim geçtiği için ama geçen gün 10 dk kadar ayak baş parmağım tekrar sallandı istemsiz tüm korkularım endişelerim dirildi. Dilimi kontrol etmek geldi aklıma okuduklarımdan dolayı. Dilimi dışarı çıkardığımda çok hafif titriyor. Seğirmem yine geçti ama şimdide bu dilime takıldı kafam. Ne zaman baksam titriyor. Sanki ağzımın içinde dururken bile titriyor gibi hissediyorum. Lütfen bu konu hakkında gerçekten yaşayan varsa bilgi alabilir miyim ? Sağlık kaygım var. Amansız hastalığa yakalanma korkum var. Topuklarımın üzerinde ve parmak uçlarımda gidebiliyorum. Dilimi her yere çevirebiliyorum. Yutma ve nefes güçlüğüm yok. Kas güçsüzlüğümde hafif.

Not: 4 bucuk ay önce tüp mide ameliyatı oldum. 4.5 ayda toplam 35 kilo verdim. Doktorum bu sebepten kasların zayıflamış olabilir dedi ama dilimdeki titreme normal mi her insan dışarı çıkarıp aynada baktığında hafif titremesi var mı ? Ben miçok evhamlıyım
Bu arada nörolojiye gittim ama bana resmen bi tarafıyla güldü ciddiye bile almadı beni. Psikiyatriye git bi sakinleştirici versin dedi

Sağlık anksiyetesi kaynaklı bedeninizi aşırı dinliyorsunuz. Dilini çıkarıp titriyor mu diye bakmak sürekli buna bir örnek. Psikiyatriye gitmenizi öneririm

Emg emar gibi muayeneler yapıldı mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…