Diledigimiz bebege seslenelim

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Yavrum,bak bu basligi acarken bile ne heyecanlaniyorum bir bilsen,

seni bekliyorum,gel annecigine yoldas ol,bana arkadas ol,hayatima anlamlarin en büyügünü kat.

Seni hisedeyim icimde,kalbim senin icin atsin 9 ay ve bir ömür boyu,

sen nasil olacaksin acaba?

Seni henüz hic tanimiyorum ama düsünsene bir,sen geleceksin bize ve hayati bizimle ögreneceksin,

annecigin senin üzerine titreyecek,seni o kadar cok sevecek ki.

Gel yavrum annene gel,gel benim biricik parcam,seni istiyorum,hersey herkes,tüm dünya üzerime gelse,sen olacaksin yanimda,ve ben seni beklerken bir o kadarda korkuyorum,

acaba sana yetebilecek miyim,en iyi sekilde bakabilecek miyim?

Gel Askim,Annene gel,seni bekliyorum,Allahim seni tez zamanda bana yollasin.

Son düzenleme:
Hadi yavrum gel,niye bana demiyorsun gelecegim,

niye senin gelmen bana hayal gibi geliyor,

cok soru soruyorum sana degil mi???

ne olur gel,rüyalarima gir,de anne ben geliyorum merak etme,üzme kendini,

gelecegim hayatina anlam katacagim,sabret annecigim gelecegim de bana.

ama sen böyle üzülür ve kafana takarsan olmazki tatlım..
herşeyin bir zamanı vardır sakın umudunu kaybetme..
ve takılma bebek bebek diye..çünkü ne kadar şartlarsan kendini ve
ne kadar düşünürsen o kadar olumsuz olur..
önce kafandan sil olacak mı,olmayacak mı,gelecek mi bebeğim gelmeyecek mi kaygılarını..
sonra dua et bol bol..ben hep dua ediyorum isteyenlere çünkü zamanında benimde çok ihtiyacım vardı böyle hayır dualarına..
Allahım isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda sağlıkla kucaklarına almak nasip etsin evlatlarını..

oyyy okurken ben de duygulandim gelsinler artik ama yaaa

yazdıklarını görünce dayanamadım kendimi gördüm sanki dayanamıyorum bazen rüyam da görüyorum ögle sarılıyorum ki sanki gercek uyanınca çok üzülüyorum hiç kimse anlamıyor beni arkaşlarım çocuklarını seviyorum hep ama içim çok acıyor nasıl alışırım bilmiyorum bazen hiç anne olamıcakmısım dibi hissediyorum çok zor

Canim benim yaa

ne yapalim ellimizde degil ki

eger icimize düserse yavrumuz düser,yoksa biz beklemekten baska bisey yapamayiz

vallahi tatlim bi seneyi devirdim artik.. sorun yok diyor doktor nedir bu yaaa... kac yil dk hapi kullanip birakip da hemen hamile kalanlar var istemeden bebek sahibi olanlar var korunurken hamile kalanlar var bakiyorum offf diyorum anca.. artik yoruldum ben.. sen ne zamandir bekliyorsun melegini canim???

sus yaaaa deli

aglatma beni

canim ya aynen bende öyle düsünüyorum sanki hic olmayacak

Canim ayni benim gibi düsünüyorsun

benimde 1 yil oluyor

sen almanyadan nerdensin?

ben köln

Al benden de o kadar üstüne bir de kreste calisyorum

bir senedir istiyorum canim cok sükür bi rahatsizligimiz da yok, ne esimde ne bende.. nedendir bilmiyorum tutturamadik henüz.. peki ya sen??

2 sene oldu gittigim doktorlar bi sorun omladıgını söyledi ama ben hissediyordum 4 ay olmuştu gittim eşime bana test yatılar hersey normal bekle dediler bekledim 8 ay oldu bu sefer özele gittim 2 ay yumurtlama takibi yaptı sorun yok bekle dedi bekledim sonra rahim filmi cekmek aklına geldi doktorun ve hüsran kanallarım tıkalı imiş bana dogal yolla cocugun olmaz dedi tüp bebek yaptır sonra ege ünüvers gittim laparoskopi oldum bi kanalımı açtılar rahimde perde varmış onu aldılar spirel takmış doktor iki ay duracak sonra çıkartıp bebek için tedaviye başlıcaz demişti 9 gün kaldı spiral çıkacak böyle işde canım

sus yaaaa deli

aglatma beni

canim ya aynen bende öyle düsünüyorum sanki hic olmayacak

senin yazdıgını okuyunca aglamamak mümkün deil kendimi zor topladım ALLAHIM dayanma sabri versin burda 6 sene 10 sene bekleyenleri görüyorum ALLAHIM insan nasıl dayanır diyorum ama ALLAHIM sabrını veriyo demek ki

arkadaşlar sizleri çok iyi anlıyorum..inanın allah sabrını ve mükafatını veriyor..
sabredin ve bekleyin..ama beklerken sakın kafanıza takmayın..
herşeyin bir vakti saati var inanın buna..
hiç ummadığınız bir anda sürpriz yapabilir miniğiniz size..
Allahım kimseye evlat özlemi yaşatmasın ve isteyen herkese en kısa zamanda sağlıklı,hayırlı,
kusursuz,eli ayağı düzgün bir evlat nasip etsin..
dualarım hep sizlerle..

nerlerdesin o gün beni de üzdün bi daha göremedim seni nasılsın

canim insallah bi an önce her sey yoluna girer, tedavi sürecin hemen biter, cok zor bi durum biliyorum, insallah kavuscaz bebeklerimize

canim insallah bi an önce her sey yoluna girer, tedavi sürecin hemen biter, cok zor bi durum biliyorum, insallah kavuscaz bebeklerimize

amin canım inşallah ALLAHIM çok bekletmez inşallah en kısa zaman da kavuşuruz bebeklerimize

amin canım inşallah ALLAHIM çok bekletmez inşallah en kısa zaman da kavuşuruz bebeklerimize

ya ben anlamiyorum bu bebekler bize niye gelmiyorlar :44::44::44::44: bi arkadasim daha var bi senedir bebek bekleyen.. onun da eltisi 3. cocuguna hamile, hem de sözüm ona kazara olmusmus... ya isteyenin olmaz, milletin 3-4-5 tane olur allah daha cok versin gözümüz yok ama bekliyoruz biz de yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…