oyyy okurken ben de duygulandimgelsinler artik ama yaaa
Yavrum,bak bu basligi acarken bile ne heyecanlaniyorum bir bilsen,
seni bekliyorum,gel annecigine yoldas ol,bana arkadas ol,hayatima anlamlarin en büyügünü kat.
Seni hisedeyim icimde,kalbim senin icin atsin 9 ay ve bir ömür boyu,
sen nasil olacaksin acaba?
Seni henüz hic tanimiyorum ama düsünsene bir,sen geleceksin bize ve hayati bizimle ögreneceksin,
annecigin senin üzerine titreyecek,seni o kadar cok sevecek ki.
Gel yavrum annene gel,gel benim biricik parcam,seni istiyorum,hersey herkes,tüm dünya üzerime gelse,sen olacaksin yanimda,ve ben seni beklerken bir o kadarda korkuyorum,
acaba sana yetebilecek miyim,en iyi sekilde bakabilecek miyim?
Gel Askim,Annene gel,seni bekliyorum,Allahim seni tez zamanda bana yollasin.
Canim benim yaa
ne yapalim ellimizde degil ki
eger icimize düserse yavrumuz düser,yoksa biz beklemekten baska bisey yapamayiz
yazdıklarını görünce dayanamadımkendimi gördüm sanki dayanamıyorum bazen rüyam da görüyorum ögle sarılıyorum ki sanki gercek uyanınca çok üzülüyorum hiç kimse anlamıyor beni arkaşlarım çocuklarını seviyorum hep ama içim çok acıyor nasıl alışırım bilmiyorum bazen hiç anne olamıcakmısım dibi hissediyorum çok zor
vallahi tatlim bi seneyi devirdim artik.. sorun yok diyor doktor nedir bu yaaa... kac yil dk hapi kullanip birakip da hemen hamile kalanlar var istemeden bebek sahibi olanlar var korunurken hamile kalanlar var bakiyorum offf diyorum anca.. artik yoruldum ben.. sen ne zamandir bekliyorsun melegini canim???
yazdıklarını görünce dayanamadımkendimi gördüm sanki dayanamıyorum bazen rüyam da görüyorum ögle sarılıyorum ki sanki gercek uyanınca çok üzülüyorum hiç kimse anlamıyor beni arkaşlarım çocuklarını seviyorum hep ama içim çok acıyor nasıl alışırım bilmiyorum bazen hiç anne olamıcakmısım dibi hissediyorum çok zor
Al benden de o kadarüstüne bir de kreste calisyorum
ne kadardır bebek istiyorsun senin rahatsızlıgın ne
bir senedir istiyorum canim cok sükür bi rahatsizligimiz da yok, ne esimde ne bende.. nedendir bilmiyorum tutturamadik henüz.. peki ya sen??
sus yaaaa deli
aglatma beni
canim ya aynen bende öyle düsünüyorum sanki hic olmayacak
Yavrum,bak bu basligi acarken bile ne heyecanlaniyorum bir bilsen,
seni bekliyorum,gel annecigine yoldas ol,bana arkadas ol,hayatima anlamlarin en büyügünü kat.
Seni hisedeyim icimde,kalbim senin icin atsin 9 ay ve bir ömür boyu,
sen nasil olacaksin acaba?
Seni henüz hic tanimiyorum ama düsünsene bir,sen geleceksin bize ve hayati bizimle ögreneceksin,
annecigin senin üzerine titreyecek,seni o kadar cok sevecek ki.
Gel yavrum annene gel,gel benim biricik parcam,seni istiyorum,hersey herkes,tüm dünya üzerime gelse,sen olacaksin yanimda,ve ben seni beklerken bir o kadarda korkuyorum,
acaba sana yetebilecek miyim,en iyi sekilde bakabilecek miyim?
Gel Askim,Annene gel,seni bekliyorum,Allahim seni tez zamanda bana yollasin.
2 sene oldu gittigim doktorlar bi sorun omladıgını söyledi ama ben hissediyordum 4 ay olmuştu gittim eşime bana test yatılar hersey normal bekle dediler bekledim 8 ay oldu bu sefer özele gittim 2 ay yumurtlama takibi yaptı sorun yok bekle dedi bekledim sonra rahim filmi cekmek aklına geldi doktorun ve hüsran kanallarım tıkalı imiş bana dogal yolla cocugun olmaz dedi tüp bebek yaptır sonra ege ünüvers gittim laparoskopi oldum bi kanalımı açtılar rahimde perde varmış onu aldılar spirel takmış doktor iki ay duracak sonra çıkartıp bebek için tedaviye başlıcaz demişti 9 gün kaldı spiral çıkacak böyle işde canım
canim insallah bi an önce her sey yoluna girer, tedavi sürecin hemen biter, cok zor bi durum biliyorum, insallah kavuscaz bebeklerimize
amin canım inşallah ALLAHIM çok bekletmez inşallah en kısa zaman da kavuşuruz bebeklerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?