Diledigimiz bebege seslenelim

Ayyy Insallah gelmezzzlerrrrrrrrrrrrrrr bizi rahat birakip yavrularimiza yol verirler

inşallah canım inan hep dua ediyorum ALLAHIM duy artık bizi de benim 4 günün var 4 gün sonra siprel çıkartırsa doktor çalışmalara tekrardan başlıcam inşallah

Vardir ya böyle icine cekilip icinde aglamak istersin,kalbin kiriktir,cözüm yolu sana hikaye gelir iste bende suan öyleyim,bebegim niye niye gelmiyorsun

görmüyormusun sana ne kadar cok ihtiyacim var

gel inadina gel,deki annemde sorun yok hersey yolunda,benim gelmemle dahada yoluna girdi

Ne kadar zor ve tuhaf duygularla seni bekliyorum canim yavrum...

Her ay bir umut.her gun biraz daha umutla sana yaklasirken gelmemende bir o kadar aci.

Seni cok istiyorum yavrum.ufacik ellerini opmek ve sana bakarak aglamak istiyorum sana demek istiyorum nerdeydin yavrum.....

Seni herkesten herseyden korumak istiyorum.gelde hasretim dinsin ne olur benim masum kokulu melegim.

Seni var ya suan ruyalarimda bile gorsem yeter bana.....ama simdilik.....

Gelde bir an once seni icimdede gorup hisedeyim yavrum.

Allahim seni korusun ve bir an once yollasin bana....

Melek yavrum sende Allahtan dile annecigine kavusmayi....

Aglatma annecigini gul kokulum....herseyim benim....canimin parcasi...

Sana cok hasretim yavrum...

Neden sen sanki hic gelmiyeceksin gibi düsünüyorum? cünkü sen bir mucizesin degil mi,sen gelecemsin mucizem

Askim birtanem melegim benim.

Bekliyorum,bekliyoruz...bugün babana takildim,yine hüzünlü bir animda ona dedim sen pek fazla istemiyorsun degilmi bebegimizi,sana küstü gelimiyor,dedi nerden biliyorsun,belki icimde yasiyorum,belki senden bile daha cok istiyorum...

bak ama olmuyor böyle minik melegim,en masum anlamim,babayla bozusuyoruz sayende

Yavrum yalvariyorum Allaha seni biran önce bize yollasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…