Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ama cnm annem dıyorkı senın ıc karnın kucuk bu kadar belırdıgıne gore doktora soracam bakalım tamam gobegım vardıda bu kadar degıldı alttan ıtıbaren kocaman oluyor gene resımde sankı kucuk gıbı

olabilir doğrudur canım bazısının çok çabuk çıkıyo karnı
seninki biraz şişkomu olcak yoksa kaydirigubbakcemile3

ben çıkıyorum nefes alamıyorum artık aglamaktan kusura bakmayım çok kötüyüm çok nefes almam lazım allahım kimseye evlat acısı göstermesin acısı çok zor kendimi hiç iyi hissetmiyorum biraz nefes alıyım yatıcam yalvarırım banada dua edelim acım biraz dinsin zaman herşeyin ilacı ama olmuyo ne yapayım üzülme diyorum ama olmuyo allahım sen verdin sen aldın diyorum ama otımatik bir şekilde aglayasım geliyo herşeye biliyorum çok üzülüp çok aglıyorum ama elimden bişley gelmiyo ne yapayım kendimi teselli edeyim dedim bugün ama hiç zevk almadım gezmekten çümkü bir yanım eksik bugün mobilya magazasına bebeklı çok kişi geldi bide hamile çoktu o bebek mobilya yerlerinde gezinip duruyolardı mobilya almaya gelmişler allahım effetsin ama beni çok kıskandın çok onları karınları kocamandı bir görseniz tek korkum açıklık eger yoksa yani dikilincede bazı münyeler kabul etmiyomuş dikişi allah korusun öyle olursa ben ne yaparım anna olamam herhalde dua edinde sonuçlarım iyi çıksın 13 bebegimin sonuçları çıkıcak bende pazartesi allah nasip ederse gidicem benim için dua edin dualarınıza çok ihtiyacım var yatmaya razıyıum 9 ay ama ne olur aklıma gelen başıma gelmesin yoksa maffolurum ben :a015::a015:

kız mız mız hoşgeldin yoktun coktandır nasılsın canım

ben sana bişe sorucam sen soganı kaynattıktan sonra içine havuc dogrıyıp bidahamı kaynatıyosun yoksa sadece iyiyomusun

bide eşine neler yedirdin bi onları desene sana zahmet canım ilac içtimi eşin hiç

cnm benım soganı dogradım ıcıne havuc dogradım bırlıkte 5 dakka kaynattım ben

esımede cınko hapı ıcırdım
kecı boynuzu pekmezı
kecı boynuzu suyu kaynattım
bal polen arı sutu ve aktarın yaptıgı sperm attırcı bır kac ot varmıs onu yedırdım

zeytın yagının ıcıne ıncır dogradım hergun bır tane yedırdım
muz cılek bala karıstırıp yedırdım arada
kola yaglı seylerı yasakladım
ozellıkle koladan uzak dursun kocalarınız spermlerı olduruyormus

dar seyler gıydırmedım
sıcak banyo yaptırmadım

hoşbuldum canım sen nasılsın adet olmmamışsın inşallah hamilesindir tes yaptırmayı düşünüyomusun

abla hoşbuldum evet kızzz girdim ama konuşamadım eşim evdeye koymuyo başında duruyum bende gecmişi okıyım dedim ama ama olmadı malesef

sen nasılsın dua oluş galiba
dua oluyo tatlım merak etme sorun yok
bundan sonra denemepürüz çıkmadan gidersek devam inşallah
bende diyorum noluyo bi görünüyo bi kayboluyo kaydirigubbakcemile3
sızın asılama tup bebekk ne denedınızz.. bıde ozel olmazsa hangı sehırdesınızz??

canım benim iki keresi normal yolla sonuncusu tüpdü
bende pıhtılaşma varmış ondan düştü
ben istanbuldayım canım nesakıncası olcak

şimdi kime okucaz cnm

[ımg]http://www.mevlanabilgisayar.com/besmele.gif[/ımg]

ya rabbi
dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı rahmeten lil'a lemin, resü ı-i ekrem ve nebiyy-i muhterem seyyidina-ebe'l-kaasım muhammed mustafa sallallahü aleyhi ve sellem efendimiz ve o'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim acizce.dilim anca buna yetiyor.allahım sen dünyada da ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-babalarımıza hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.muhakkak sen dualara en güzel şekilde icabet edensin.bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
rabbim! Bak ellerimde hiç bişey yok ..ellerimde sadece yok var..ve ben yoktan
var ettigin bu ellerle senin sonsuz keremine el acmış duadayım..çünkü
ben de var yok sende ise yok yok ... Ve bu yoklugumla varınla himaye et
ve dualarına beni de ekleyenlerin dualarını kabul et {amin }

allahım güzel arkadasımız kardelen49 a katından hayırlı evlat nasip et...eli ayagı düzgün,saglıklı sıhhatli,dinine baglı,vatanını seven,anne babasına saygılı çok tatlı bir evlat nasip et...sana açılan ellerimizi boş çevirme rabbim..yanlız senden bekler yanlız senden dileniriz...yüregi gibi güzel arkadasıma hayırlı bir nesil ver,hayırlısıyla bu ay hamile kalmasını nasip et yarabbim.
Arkadaşımız her daraldığında yar ve yardımcısı ol senin herşeye gücün yeter ..amin...

Amin amin amin ya muin binlerle nihayetsiz amin

es-salatu ves-selamu ala rasulüna muhammedin ve ala alihi vesahbibihi ecmain

vel-hamdülillahi rabbil-alemin

bütün kalbimle amin diyorum rabbim kabul eder inşallah hayırlı saglıklı evletler nasip eder inşallah amin

ben çıkıyorum nefes alamıyorum artık aglamaktan kusura bakmayım çok kötüyüm çok nefes almam lazım allahım kimseye evlat acısı göstermesin acısı çok zor kendimi hiç iyi hissetmiyorum biraz nefes alıyım yatıcam yalvarırım banada dua edelim acım biraz dinsin zaman herşeyin ilacı ama olmuyo ne yapayım üzülme diyorum ama olmuyo allahım sen verdin sen aldın diyorum ama otımatik bir şekilde aglayasım geliyo herşeye biliyorum çok üzülüp çok aglıyorum ama elimden bişley gelmiyo ne yapayım kendimi teselli edeyim dedim bugün ama hiç zevk almadım gezmekten çümkü bir yanım eksik bugün mobilya magazasına bebeklı çok kişi geldi bide hamile çoktu o bebek mobilya yerlerinde gezinip duruyolardı mobilya almaya gelmişler allahım effetsin ama beni çok kıskandın çok onları karınları kocamandı bir görseniz tek korkum açıklık eger yoksa yani dikilincede bazı münyeler kabul etmiyomuş dikişi allah korusun öyle olursa ben ne yaparım anna olamam herhalde dua edinde sonuçlarım iyi çıksın 13 bebegimin sonuçları çıkıcak bende pazartesi allah nasip ederse gidicem benim için dua edin dualarınıza çok ihtiyacım var yatmaya razıyıum 9 ay ama ne olur aklıma gelen başıma gelmesin yoksa maffolurum ben :a015::a015:

:oklava::oklava:
kızıcam ama sana yapma böyle bak allahın gücüne gider allah sağlık sıhat versin eşin yanında sana destek oluyo .bukadar üzme kendini canım .bak insanlar evlatlarını şehit veriyo onlarınkide evlat napalım nasip rabbimin bildiği bişey var üzülme bukadar .eşinde üzülüyo canım hani iyi olacaktın söz vermiştin olmadı şimdi yaa
kal burda konuşunca açılırsın belki şimdi yatıncada ağlıycaksın sen

bende ıstt cook iyı bı drum var tavsıye edebılrımm ama kadın gercekten cokk ılgılıı alakalıı basarılı bı dr dr arastıran arkadaslarr varsa tavsıye edebılrım ...........

sevtun cok haklısın üzülmekte ama elden bişe gelmiyo canım kendini daha cok üzüp kendinide hasta yaparsın allah korusun

niye gidiyosun bebek magazasına yaaa ben hiç gitmem gidip iyice bide onamı üzülıyım kendini mutlu hiisetceyin yerlere git eşinin imkanı varsa bi tatile gidin bak o cok iyi gelir sana
cnm benım soganı dogradım ıcıne havuc dogradım bırlıkte 5 dakka kaynattım ben

esımede cınko hapı ıcırdım
kecı boynuzu pekmezı
kecı boynuzu suyu kaynattım
bal polen arı sutu ve aktarın yaptıgı sperm attırcı bır kac ot varmıs onu yedırdım

zeytın yagının ıcıne ıncır dogradım hergun bır tane yedırdım
muz cılek bala karıstırıp yedırdım arada
kola yaglı seylerı yasakladım
ozellıkle koladan uzak dursun kocalarınız spermlerı olduruyormus

dar seyler gıydırmedım
sıcak banyo yaptırmadım

kız baya calışmışsın bi cogunu yaptım ben ama tekrar yapıyım
bişi daha sorcam kusura bakmassan
ilişki günlerini dikkat ettinizmi mesala yumurtlama günlerini hesapladınmı yoksa rast gelemi

ALEYNA için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR.........................30
DERİN..........................30
TUĞÇE.........................30
BONCUK......................30
DERDA.........................20
AFED...........................20
KARDELEN49...............20
NANELİŞKR..................20
SAMYELİ......................20
LEYLA..........................20
BİRSEN........................13
AYŞEN.........................20
MAVİŞ..........................20
kızlar 20tane eksik var
okumak isteyen bildirsin

:oklava::oklava:
kızıcam ama sana yapma böyle bak allahın gücüne gider allah sağlık sıhat versin eşin yanında sana destek oluyo .bukadar üzme kendini canım .bak insanlar evlatlarını şehit veriyo onlarınkide evlat napalım nasip rabbimin bildiği bişey var üzülme bukadar .eşinde üzülüyo canım hani iyi olacaktın söz vermiştin olmadı şimdi yaa
kal burda konuşunca açılırsın belki şimdi yatıncada ağlıycaksın sen

ebrarcım sana katılıyorum kendimizi çok yıpratmayada gerek yok eğer rabbim yazdıysa erkende verir geçte en önemlisi sabır bence isyan etmemek rabbim bizi sınıyo ölçüyo bnce ben artk üzmüyorum kendimi

Erbarcım ne guzel duaydı

bınlerce kez bınlerce kez amın dedım allah tez zamanda tez zamanda herkese bır melek hedıye ederrrrr sevındırır burdakı arkadaslarımı

bende ıstt cook iyı bı drum var tavsıye edebılrımm ama kadın gercekten cokk ılgılıı alakalıı basarılı bı dr dr arastıran arkadaslarr varsa tavsıye edebılrım ...........

doktorun nerde canım valla iyiyse bide yakınsa neden olmasın çok iyi olur

sag olun allaha razı olsun allahtan imit kesilmez biliyorum allahıma inanmazsam zaten secde etmem canlarım kusura bakmayım sizinde canınızı sıkıyorum ama bunları kimselerle konuşamıyorum millet hep bir laf sokuyo sogan kürü yaptım canım o ay hamile kaldım allahtan hayırlısı bir doktorla kalmıcam beni kürtaj eden doktorla işim bitsin çapada bir doktor buldum onada gidicem kız SAMYELİCİM adam çok iyiymiş canım tam rahim agzı açıklıgı olanların doktoruymuş ona gidicem ben sende gel ne kaybedersin sen ban vermiştinya istedigim adresi oruya yazdım adamı araştırdım adam dört dörtlükmüş eşim sag olsun götürücek allahım izniyle 3 bebegimi sag saglim alıcam kucagıma allahımın izniyle eşim hocaya baktırmış hocanın her dedigi çıkıyomuş benim hamile kalıcagımı bildi o adam 3 ay içinde hamile kalıcak dedi şansmıdır ney dedigi çıktı kız bu sefer bakmışta arkadaşı adam ikiz görüyorum demiş ama biraz zamanı var demiş allah bilir gene demiş kız 1 taneyi tutmuyo dedim eşime 2 taneyi nasıl tutsun dedim eşimde allahtan umut kesilmez allahım isteyince olur dedi kız acabamı ne güzel olur ya :dance::dance:

Back
X