Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr b e n geldim bakayım dedim samyeline ama haber yokuş daha. tuana kucagımda:))yazmaya çalışıyorum..kıslarrr diyo sizekaydirigubbakcemile3bide öptümmm diyoo..öpücükveriyo pc ye:)))
canım yaa allahım ikisinede şifa versin çok zor
hele eltininki çokdaha zor ya benim öyle bi akrabam vardı ama onun erkek çocuklarında oluyodu kızlarda sorun olmuyodu .off ne zor alahım acısın ailelerine güç versin .herşey çocuk doğurmakla bitmiyo işte örnekler gösteriyo .rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin .ellerinden bişey gelmiyo enacısıda oo
kardeloşum hayırlısı olsun canım aslında keşke biraz ara verseydin dinlenmiş olurdun çok peş peşe oldu gibi yaa .gerçi nasip inşallah büyür biranda nediyim kuzum .buarada hayırdır önemli bişey yok inşallah
hoşgeldn cano oyy yerim ben onu
bende tunişi öpüyorum nanaklarından gıdışından Şeniz
ya canım önceki seferlerdede 75 vurulmuştun ama nebiliyim insan anlamıyo gerçektendeçok peşpeşede,artık tüpe geçmem lazım cano,o yüzden böyle,bide herşey temizdi,normalde kadınlar her ay yumurtluyolar zaten,ben iğneyle bile zorlanıyom,nasıl bişeyse,gerçi dozu çok düşük,75,benim gibi zorlananlara yükseltmelilerdi baştan,böyle moralimde bozuluyo git gel iğneye.
ebrarım turkuazım e vet kardeşimdeyim.klavyede sorun var biraz.
bu arada h ale dün gece ben çıkmadan buralardaydı ama konusama dık.
oyy nedemek ben geliyim hemen neolcak sanki ayıpsın iki dakkada hallederiz
buarada benimde işler çok ama adam yokki yapsın bide yarın misafirim var eyvahedigeldismile
anladım cnm inş hareketlerle falan geçebilir...fıtık kesinde,derecesi önemli oluyomuş,sadece hareketlede geçebilenler varmış canım,ondan mr a girdim.
benim hep alttan bakıyolar zaten,ikinci gün durumum gayet iyi,rahimde iyi,bu kalınlığa şimdiye iyi bi folikül olmayıdı dedi dr,haklı adam,ama yok işte,belki çok minik minik,fazla yumurtlamıştır dedi,onları göremiyolar galiba.
bende bilmiyorum canım niye öyle oldu,takdir işte,dün çok moralim bozuktu,ondan kaybolmuştur belki.
olumunekankayizsmileolumunekankayizsmilebenim bulaşıklar makineye yerleşcek,çamaşırlar keza,elimi kaldırasım yok ama işim çoıkkkkkkkkkkk,biri beni kurtarsın.
canım yaa allahım ikisinede şifa versin çok zor
hele eltininki çokdaha zor ya benim öyle bi akrabam vardı ama onun erkek çocuklarında oluyodu kızlarda sorun olmuyodu .off ne zor alahım acısın ailelerine güç versin .herşey çocuk doğurmakla bitmiyo işte örnekler gösteriyo .rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin .ellerinden bişey gelmiyo enacısıda oo
kardeloşum hayırlısı olsun canım aslında keşke biraz ara verseydin dinlenmiş olurdun çok peş peşe oldu gibi yaa .gerçi nasip inşallah büyür biranda nediyim kuzum .buarada hayırdır önemli bişey yok inşallah
kızlar ben geldimm
kızlar ben geldimm
değer 23 çıkmış, doktor tebrikler dedi, testi erken yaptığımız için böyle çıktı dedi, cuma gel tekrar yapcam dedi....
kardeloş şnapıyon kısss.
kim geliyo gene,seninde amma misafirin geliyo,menüyü saymayı unutma,bari adını duyalım.kaydirigubbakcemile3