Garibim,kardelenim,kardeloşum günaydın kızlaraltta gözüküyorsunuz...
sanda günaydin anatoliam,:82::82:nasilsin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Garibim,kardelenim,kardeloşum günaydın kızlaraltta gözüküyorsunuz...
garibim,kardelenm sağolun kızlar hamdolsun sizler nasılsınız
ebrarım hşgeldin dua mı yapacaksın ona göre açıkmam lazım da...
garibim,kardelenm sağolun kızlar hamdolsun sizler nasılsınız
ebrarım hşgeldin dua mı yapacaksın ona göre açıkmam lazım da...
evet kuzum dua yapıcam nasipse
hemenmi çıkıcaksın
kahvaltı hazırlamam lazım eşim kalkıcak şimdi ondna sordum hemen yaparsan bekliyimevet kuzum dua yapıcam nasipse
hemenmi çıkıcaksın
sagolasin canim,cok sukur iyiyim..![]()
kahvaltı hazırlamam lazım eşim kalkıcak şimdi ondna sordum hemen yaparsan bekliyim
Allah daha ii etsin cnm
ebrarim duami yapacaksin canim,benimde cikmam gerekiyor amaaaaaaneyse biraz daha bekleyeyim
![]()
okiş hallettik kuzumkahvaltı hazırlamam lazım eşim kalkıcak şimdi ondna sordum hemen yaparsan bekliyim
Allah daha ii etsin cnm
nedemek kuzum mevlam şifa nasip etsin ben ayrıcada hergün dua ediyorum merak etmenasılınız canlar
ebrarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim diyicek kleime buamıyorum mevlam hepinizden razı olsun inş
Rabbim derdamızın anneciğine tezden şifalar nasip eylesin,dualarımızı kabul eylesin inşaallah...
Ben kaçtım canlarım Allah'a emnaet olun cümleten....![]()
Rabbim derdamızın anneciğine tezden şifalar nasip eylesin,dualarımızı kabul eylesin inşaallah...
Ben kaçtım canlarım Allah'a emnaet olun cümleten....![]()
günaydın canım,görüşemiyoz,bari arada msn gel.Garibim,kardelenim,kardeloşum günaydın kızlaraltta gözüküyorsunuz...
aminnnn canımcımay neler oluyor bize böyle,rabbim samyeli arkadasimizi ve bebegini korusun,dilerim saglikli birsekilde gunu geldiginde kucagina lamak nasip eylesin![]()
pelinim ne diyecegimi ve demem gerektigini bilemiyorum canim,bildigim tek sey rabbim sana sabirlik versin,dilerim kaybettiginden daha hayirli evlatlar versin![]()
kayram basin sagolsun canim,ates dustugu yeri yakiyor isterabbim sizlere esine,annesine,evlatlarina sabirlik versin...
![]()
derinim seninde basin sagolsun canim yaaallah sabirlik versin.
canim uzme kendini,herseyin vakti saati vardir,vakti saati geldiginde olur insallah![]()
canim cok gecmis olsun ya,rabbim sifa versin safi ismi ile..
hadi insallah canim,rabbim seni sevindirsin
herkese gunaydin kizlar,dilerim dun yasadigimiz uzuntulerin aksine,sevincler yasadigimiz,guzel haberler aldigimiz bir gun olur,hepimiz adinaaaaaa![]()
sağol tatlımmmmmmselam hanımlar hepinize güzel birgün diliyorum
ebrarcim ellerine saglik canim
rabbim edilen dualar hürmetine,derdamizin annecigine safi ismi ile sifa-i acili versin..dedamizada hayirli dogumlar nasip etsin.
kizlar kusura bakmayin,acil cikmam gerekiyor,kahvalti hazirlayacagim daaa![]()
kuzum yaptım bile iyi oldu kalabalıkken olsun istedim
sen nasılsın buarada