Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canım arkadaşlarım güzel haberler vermek için girdim
PELOŞUMUZUN ameliyatı güzel geçmiş az önce konuştum ağrıları var ama onlarda geçicek inşallah .tüpüne zarar verilmeden alınmış çok şükür .hepinize çok selamı var kandilinizi kutluyor .
SEMOŞDANDA güzel haberler var şimdilik kasılması ve kanaması yokmuş 15 gün daha idare edilirse 7. aya giriyormuş ozaman herşey daha iyi olucak tabi .kuvöz bile ayarlamışlar .allahım mübarek günün hürmetine vaktinde doğmasını nasip etsin .hepinize selamı var kandilinizi kutluyor ve dua bekliyor .
gelelim HÜSEYİN EMREMİZE hastaneden çıkmışlar artık emrecik ve birsoş evdeler çok şükür .çok mutlu oldum inanın ya :62::62::62::62::62::64::64::64::64:allahım herkese nasip etsin .
sırada DERDAM var hayırlısıyla gelsin ESMACIK

CANIM ARKADAŞLARIM
HEPİMİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
RABBİM BU GÜZEL GÜNÜN HÜRMETİNE GÖNÜL MURATLARIMIZI VERSİN

kandil.jpg

Son düzenleme:
KARDELENİM kuzum kalamıycam misafirler heran gelebilir sizlere haber vermek için girdim .kusura bakma kuzum konuşuruz sonra .
buarada SEVCANIM duayı okumuşsun saol .
kızlar tek tek yazamıyorum işim çok çünkü
yarın SEMOŞUN duasını yapıcam herkes bitirirse sevinirim
:38:

PELOŞUMUZUN ameliyatı güzel geçmiş az önce konuştum ağrıları var ama onlarda geçicek inşallah .tüpüne zarar verilmeden alınmış çok şükür .hepinize çok selamı var kandilinizi kutluyor .
SEMOŞDANDA güzel haberler var şimdilik kasılması ve kanaması yokmuş 15 gün daha idare edilirse 7. aya giriyormuş ozaman herşey daha iyi olucak tabi .kuvöz bile ayarlamışlar .allahım mübarek günün hürmetine vaktinde doğmasını nasip etsin .hepinize selamı var kandilinizi kutluyor ve dua bekliyor .
gelelim HÜSEYİN EMREMİZE hastaneden çıkmışlar artık emrecik ve birsoş evdeler çok şükür .çok mutlu oldum inanın ya :62::62::62::62::62::64::64::64::64:allahım herkese nasip etsin .

ooo maşallah,ne güzel haberler verdin şu mübarek günde:62::62::62::62::62:

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelen5233+ ecrinsamet+ kardelen49+

çok öpüyorum sizi canlarım
tekrardan hayırlı kandiller
dualarda buluşmak dileğiyle :38::38:

ooo cok sevindim yaaa herpsine süper haberler :62::62::62::62:

evet canım kesinlikle seni erken göndermiş o test için.sen şimdi bunları hiç kafana takma senin herşeyin normaldir.hıı bide düzenli adet görüyorum demişsin ya.düzenli adet görmek düzenli yumurtlamak değildir.sen testte yumurtladığını anlasan bile öbür ay yumurtlayacaksın diye bi şart yok.yani yumurta takibi yaptırmadığın sürece her ay yumurtladığını bilemezsin.her ayda bu test verilmez.inş hayırlısıyla gelir bebeğin.yanlış bildiğin bişeyi düzeltmek istedim.:71:

sevcanım hayırlısı olsun inş.inş en doğru zamanda sağlıkla gelir bebeğin.ayrıca insanların böyle yargılarına bende kızıyorum.insan önce kendine bakmalı dinine düşkün örtüsünü de bağlamış peki neden bu muhabbetleri yapıyor.allahın elinde olan bişey değil mi bu.canı verirde alırda.ama önemlisi bu görüntüde olup dedikodu yapması onun yanlışı.oruçlumusuunn diyeceğine Allah kabul etsin der geçer insan,şaşkınlığın kendine kalsın.
derdacım sende zor şeyler yaşamışsın.insanlara anlam veremiyorum kuran okunan yerde bu fesatlıkları nasıl düşünebiliyorlar.bi yerde oraya gelip sevap işlediğini düşünüp neden günah işlediğini düşünüp çenesini tutmuyo.kızdım valla anlattıklarınız yanımda olsa ikinizinkileri de çenemle döverdim doğrusu.:57:

doğrudur canım bu konulara o kadar yabancıyım ki çünkü şimdiye kadar hep korunma yöntemleri üzerine araştırdım baktım hiiç gebelikle ilgili bilgim yok. şansıma da konuşmayı sevmeyen doktorlar denk geliyor hep al bu testi yaptır al şu testi yaptır. benim yaptırdığım bu testler yumurta takibi denen şey mi yani onun için mi vermiş? bi doktor arkadaşıma söyledim böyle böyle diye şaşırdı ne aceleci doktormuş ilk defa bırakıyorsun korunmayı hemen niye olmama sebebi arar gibi testlerle kafanı yorup seni strese sokmuş ki dedi. bir de senin dediğini adet siklusun uzun 19.güne sen yumurtlamamışsındır daha dedi. ay ne bilim düzenli adet olunca yumurtlamam falan düzenlidir sanıyordum ben tabi inşallah yine öyledir de hayırlısı artık.

kızlar biraz çekinerekten bişi soracam, ilişkiden sonra 2saat kalkmadan yatmak zorunda mıyız olmaz sa olmaz mı .
ben çalışıyorum banyoyu sabaha bırakmaya korkuyorum o yüzden akşamdan abdest alıp yatıyorum da en az ne kadar yatacam?

kızlar biraz çekinerekten bişi soracam, ilişkiden sonra 2saat kalkmadan yatmak zorunda mıyız olmaz sa olmaz mı .
ben çalışıyorum banyoyu sabaha bırakmaya korkuyorum o yüzden akşamdan abdest alıp yatıyorum da en az ne kadar yatacam?

yok be canım ALLAH verdikten sonra her şekilde verir merak etme

KARDELENİM kuzum kalamıycam misafirler heran gelebilir sizlere haber vermek için girdim .kusura bakma kuzum konuşuruz sonra .

ben çok sevindim canım bugün aldığım güzel haberler maşallah hepsine
belaım ben okuıycamda özllikle bu akşamı bekledim bitti yazarsın

sagol garibim...inşallah dedigin gibi hayırlısı olur iş konusu...benim için biraz zor olacak ama borç harç da kısa sürede kapanıcak Allahın izniyle..rabbim bana çalışma gücü versin yeter...

sen nasılsın cnm,senin adet ne zaman(gelmeyesice).

rabbim saglik,sihhat versin derincim,kisa sürede borclarinizi ödeyince rahat edersiniz,allah yardimciniz olsun,sIkIntilarinizi gidersin insallah.bende iyiyim cok sukur canim,adeti hic sorma gecikti bu ay,ama hic kaptirmiyorum kendimi,kaptirinca daha kötu oluyor cunku:59:bu ay hem telasli,yogun hemde bir yakinimizi kaybettigimizden dolayi moralim cok yerinde degildi,sanirim onlar etkiledi:31:bekliyorum bakalim,1 hafta daha gelmesse o zaman test yapmayi dusunuyorum,hayirlisi olsun hakkimizda:61::61:

cnm enteresan yaa neden gelmedi acaba...çok beklemeden git canım bir muayene ol bakalım nedenmiş:97::97:

cnm garipçiğim sağolasın şükür şimdi iyiyim.psikolojık diydi neydi anlamadım test yaptırdım yumurta ağrılarım da çok değil.şükür iyiyim...

allah daha iyi etsin canim:61:

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim,neden olduğunu bilmiyorum,galiba sökülme olmadığı için şiddetlendi,ne zamanki söküldü,geçti ağrılarım
annemin rahatsızlığı iltihaplı romatizma ve ara ara ağrıları çoğalıyo,yürümektede baya zorlanıyo ağrılarından,hareket edemedikçe kilo alıyo,kilo aldıkça ağrıları artıyo,kısır döngü yani.
derincim,demek karar verdin,hayırlı olsun tatlım.
derdacım,hayırlısıyla doğur esma sultanı inşallah.
rana cım,üzüLme inşallah klomenle ilk ayda hamile kalırsın canım.
kızlar aklımda kalanlar bu kadar şimdilik.
eboşum,kayracım nerdesiniz kızlar?
peloşumuz inşallah daha iyidir bu arada.
tabi hüseyin emre mzde.:emir_bebek:

rabbim sifa versin annecigine canim,senin de iyi olmana sevindim canim:61:

iyi geceler arkadaşlar nasılsınız

Pelinin ameliyatı iyi geçmiştir inşallah

Derinim hakkında hayırlısı olur inşallah.Rabbim hayırlı olandan yana açsın kalbini

Derdacım sezeryan olcakmışsın gelsinde bebiş sağlıkla varsın öyle gelsin

misafirlerim vardı akşam gündüzde sohbete gitmiştim garibim bugün o yüzden giremedim

iyiyim sevcancım sağol.Seni kızdırdıkları gibi bugünde biraz beni kızdırdılar.Yani ne giydiğimede dikkat etmek zorundamıyım ben.Sohbete giderken uzun bol bi gömlek giydim.Herkes hamilemisin yoksa dedi durdu.6 senedir ben bıktım cevap vermekten millet bıkmadı sormaktan:19:

bir an bu yaziyi kendimin yazdigini dusundum:1:bana da herkes hamilemisin diye soruyor..artik giyimede bakmiyorlar,her gördukleri yerde konu bebek maleseff:5::5::5::5::5::5:

Geçmiş olsun canım annenede çok geçmiş olsun benim dedemdede vardı annenin rahatsızlığı bazı dönemler çok zorluyo.

Aynısı başıma geldi canım hatta kesin hamileyim dedim dr gittim eve geldim foşşşş kırmızılar stres yaptın ya ondandır bişey yoktur korkma.

Mecburen çapa garipcim raporu almam lazım yoksa tüpbebek yaptıramam inşallah iyilerle karşılaşırım.

Bıkmazlar tatlım bıkmazlar zevk alıyo millettt.

Kızlar pelinden haber yok dimi umarım ameliyatı iyi geçmiştir.

hakkinda hayirlisi olsun banucum:61:ama neden tupbebek yaptiramiyorsun onu anlamadim??:26::26:

canım ya demek kızımız geliyo artık.hayırlısı olsun canım.inş sağlıkla kucağına aldığında bütün sıkıntıların dinecek canım.Allahım hayırlısıyla doğumunu nasiip etsin canım.allah yardımcın olsun.

canım benim annene çok geçmiş olsun.Allahım acil şifalar versin inş.sende sökülünce geçmiş sancıların sevindim canım.kendine iyi bak.öptm

pelinim nasıl şimdi haberi olan varmı?geçmişe baktım ama sadece ameliyata gireceği haberi vardı.allahım yardımcısı olsun inş tez zamanda toparlanır gelir yanımıza.

derinim annenin tahlillerin iyi çıkmasına sevindim.yani ameliyatlık olmaması çok daha iyi ilaçla tedavisi inş hayırlısıyla kısa zamanda sonuç verir sağlığına kavuşur.iş durumunda hakkında hayırlısı neyse Rabbim o tarafa yöneltsin seni.

garibimm ben iyiyim canım sen nasılsın?

sevcanım paylaşımın çok güzeldi sabah erkenden bunu okumak çok iyi geldi.allah razı olsun.Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inş.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hepinizin regaib kandilini mübarekliyor,Allaha el açıp ettiğiniz tüm duaların kabul olmasını diliyorum.hayırlı kandiller hepimize.

allah daha iyi etsin selinacim,bende iyiyim cok sukur:61::61::61::61:

kızar herkesin kandili mubarek olsun ALLAHIM bu mübarek günde dualarımızı kabul eder İNŞALLAH AMİN

ALLAHIM bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip eder İNŞALLAH AMİN

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin,amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

saolun arkadaşlar desteğiniz için arık hiçbişeyi takmamaya çalışıyorum ama olmuyo rabbim bu gecenin hürmetine hepinize hepimize merhametini rahmetini versin inş
dilerim mevlam bu gece tüm dularımızı kabul eder rabbimin merhametine çok ihtiyacım var
alıntı yapamadım kusura bakmayın bugün hiç iyi değilim ne kendim ne psikolojim rabbimden herşeyin hayırlısını isteyin ne zaman hayırlı ise o zaman versin meleklerinizi inş hepiniiz seviyorum dularım sizinle olucak bu akşam ve herzaman

derdacim uzme kendini bu kadar,allah buyuk,gun dogmadan neler dogar,sen dua et,edelim hep beraber,:61::61:

kandilin hurmetine olsa gerek,guzel haberler pes pese gelmis,cok sukur..pelinimiz semosumuz,birsenimiz adina cok sevindim..:nazar::nazar::nazar:

hepinize merhaba kizlarr:80::80::80::80::80::80:

hepinizin regaip kandili mübarek olsun,rabbim bu gece affedilenlerden olmayi hepimize ve sevdiklerimize nasip etsin...yine bu gece hürmetine hepimize ve tum evlat isteyenlere iki dunyada yuzumuzun aki olacak hayirli,saglikli ve sihhatli evlatlar versin..dualarinizin kabul olmasi dilegi ile....hepinize hayirli kandiller:16::16::16::16::16::16:

dualarinizda benide unutmayin olur muuu?????:61::61::61:

ablam ne kadar mutlu oldum bılemezsın ınsallah ınsallah hersey yolunda gıder bundan sonra bole gusel haberler duymaya o kadar ıthıyacım vardı kı neyse cok sukur dıyorum cok sevındım benım okumam gerekenler de bıttı tatlım

hepınıze hayırlı kandıller dılıyorum dualrımda olacaksınız benı de dualarınızdan eksık etmeyın allah rızası ıcın
Rabbım tum gunahları affeylesın ve eslerımızle aılelerımızle saglıklı sıhhatlı uzun hayırlı bır omur nasıp eylesın evımızden huzuru hıc eksık etmesın maddı manevı tum sıkıntılardan bızı esırgesın ve hepımıze tum bekleyen ısteyen herkese hazınesın hayırlı salih evlatlar nasıp eylesın
aminnnnn

REGAİP KANDİİNİZ MÜBARE OLSUN ....
RABBİM gönlümüzden geçen bütün dualarımızın karşılığını werir inş ...

hayırlısıyla istediğin gibi olsun herşey rana cım.

teşekkür ederim banucum,dediğin gibi bazı dönem gerçekten kötü oluyo.
sao bitanem inşşşş
Canım 2 3 güne hastalanırsın inşallah bence bişey yok inan.

İyigeceler tatlımmmmm

İyigeceler canım tatlı rüyalar.
inş canım gelsinler artık .....
ayy çok sewindim hep böyle güzel haberler alsak keşke ablacım ....:46:

saolun arkadaşlar desteğiniz için arık hiçbişeyi takmamaya çalışıyorum ama olmuyo rabbim bu gecenin hürmetine hepinize hepimize merhametini rahmetini versin inş
dilerim mevlam bu gece tüm dularımızı kabul eder rabbimin merhametine çok ihtiyacım var
alıntı yapamadım kusura bakmayın bugün hiç iyi değilim ne kendim ne psikolojim rabbimden herşeyin hayırlısını isteyin ne zaman hayırlı ise o zaman versin meleklerinizi inş hepiniiz seviyorum dularım sizinle olucak bu akşam ve herzaman
cnm olmuyor deme sakın,sakın yılma canım.allahım büyük yakında feraha kavuştursun seni inşallah.ama sen de inan artık herşeyin güzel olacağına emi ;?
inan hepınız için dua ettim isimlerinizi sayıp bütün arkadaşlarım için allahım kabul etsin inşallah...

ay allaha şükür ablm yaaa süper haberler bunlar.,inşallah topiğimizde başka acılar,hüzünler olmaz bundan sonra.amin...

rica ederim ablam allah kabul etsin...

canım çekinecek birşey yok,paylaşmak için buradayız ;) canım ben bu şekilde durarak kaldığım için ben o kadar değil de yarım saat kadar bekliyorum çalışma haftasında,ve yatarken popo altına yastık koyuyorum,yoksa hemen çıkıyolar benim :SSSS
cnmm ewet ben de tereddütlü oluyorum banyo yapmadığım için normalde asla yatmam öyle ama işte herşey bebiş için,1 hafta bunu uyguluyorum...:37:

canım öncelikle çekinicek bişey yok istediğin şehi sorabilirsin doktorum bana yarım saat yeterli demişti ama herşy kısmet ben hiç beklemediğim zaman hamile kaldım oysaki günlerce o yöntemi uyguladım olmadı herşey kısmet bu dünyada

Back
X