Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

Birde hıc oyle test falan ullanmadım bılmıyorum nasıl bırsey 4 aylık evlıyım ve bebek ıstıyoruz hemde cokk olsa ne guzel olurr bırde cevre faktoru baskı sorularr keskee olsunn hemen
Canım sen daha çok yenisin ne olur kasma bırak akışına o testide alma sen akışına bırak olur sakın üzme kendini bak ben 11 yıl bitiyor senin daha çok yeni canım benim.

Tamam kızlar tavsıyelere uyacagım cıkıcam dıyorum herseferınde cıkamıyorum bır gun arkadaslarımdan bırde sızlerden kopamıyorumm face de beklıyorum ama zıyaretçı nedenlerınden adresı yazmaya cekınıyorum esım bıle takma nıcklerle erkekler bıle gırer nasıl muhabbet edıyorsunuz dıye soylendı bır kere nasıl eklesırızz acabaaa :1:

iyi akşamlar kızlar sohbet ederiz diye girdim kalabalıkta ama ben çıkıyorum ya çok fena ağrım var size hoşsohbetler Allah'a emanet olun
adet mi oldun canım?
adet oldugum için sevindim yaaaa bugün hastalandım yoksa çatlayacaktım . bu ay bebek hayalim gittttiiiiiii kızlarrrrrr .....:55::55:

hayırlısı olsun.

bu arada selam kızlarrrrrrrrrrrr:1:

slm arkadaşlar, bugün doktora gittim 1 yumurtam daha bugün çatlamak üzere olduğunu söyledi biraz önce ovulasyon testi yaptım çatlamış heralde,ilk yumurtamda geçen hafta çatlamıştı. bu gün kahverengi akıntım geldi belim karnım ağrıyor. bu gün son adet günümden 22 gün geçti adet olmam dimi .normalde 27 günde bir oluyorum. eğer o gördüğü çatlamış üzere olan yumurtaysa adet gününe rastlar mı. doktor lekelenmenin yerleşmede ya da adet kanamasının başlangıcıda olabileceğini söyledi. idrar da gebeliğe baktım ama negatif. tecrübesi olanlar bilir. nedir bu. ha bi de eğer ilk yumurta döllenmişse 2 yumurtada çatlamaya devam eder mi . acaba ilki tutmadı da 2. yumurta mı çatladı.

arkadaşlar soru sormuştum kimse cevap vermeyecek mi

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim,neden olduğunu bilmiyorum,galiba sökülme olmadığı için şiddetlendi,ne zamanki söküldü,geçti ağrılarım
annemin rahatsızlığı iltihaplı romatizma ve ara ara ağrıları çoğalıyo,yürümektede baya zorlanıyo ağrılarından,hareket edemedikçe kilo alıyo,kilo aldıkça ağrıları artıyo,kısır döngü yani.
derincim,demek karar verdin,hayırlı olsun tatlım.
derdacım,hayırlısıyla doğur esma sultanı inşallah.
rana cım,üzüLme inşallah klomenle ilk ayda hamile kalırsın canım.
kızlar aklımda kalanlar bu kadar şimdilik.
eboşum,kayracım nerdesiniz kızlar?
peloşumuz inşallah daha iyidir bu arada.
tabi hüseyin emre mzde.:emir_bebek:
Cnm annecigine geçmiş olsuniiltahaplı romatizma felaket bişy...inş iyileşir zamanla..sen naptın sökülebildinmi kuşum özledim seni:38:
iyi geceler arkadaşlar nasılsınız

Pelinin ameliyatı iyi geçmiştir inşallah

Derinim hakkında hayırlısı olur inşallah.Rabbim hayırlı olandan yana açsın kalbini

Derdacım sezeryan olcakmışsın gelsinde bebiş sağlıkla varsın öyle gelsin

misafirlerim vardı akşam gündüzde sohbete gitmiştim garibim bugün o yüzden giremedim
sagol bebem inşallah...:38:evet
canım ya demek kızımız geliyo artık.hayırlısı olsun canım.inş sağlıkla kucağına aldığında bütün sıkıntıların dinecek canım.Allahım hayırlısıyla doğumunu nasiip etsin canım.allah yardımcın olsun.

canım benim annene çok geçmiş olsun.Allahım acil şifalar versin inş.sende sökülünce geçmiş sancıların sevindim canım.kendine iyi bak.öptm

pelinim nasıl şimdi haberi olan varmı?geçmişe baktım ama sadece ameliyata gireceği haberi vardı.allahım yardımcısı olsun inş tez zamanda toparlanır gelir yanımıza.

derinim annenin tahlillerin iyi çıkmasına sevindim.yani ameliyatlık olmaması çok daha iyi ilaçla tedavisi inş hayırlısıyla kısa zamanda sonuç verir sağlığına kavuşur.iş durumunda hakkında hayırlısı neyse Rabbim o tarafa yöneltsin seni.

garibimm ben iyiyim canım sen nasılsın?

sevcanım paylaşımın çok güzeldi sabah erkenden bunu okumak çok iyi geldi.allah razı olsun.Rabbim cümlemizin dualarını kabul etsin inş.

günaydın kızlar hayırlı sabahlar.hepinizin regaib kandilini mübarekliyor,Allaha el açıp ettiğiniz tüm duaların kabul olmasını diliyorum.hayırlı kandiller hepimize.
evet cnm şimdilik ilaçla tedavi olcak.inşallah hayırlı sonuçlar alırız..sagol kuzum..sen nasılsın selinam iyisin?:16:
canım arkadaşlarım güzel haberler vermek için girdim
PELOŞUMUZUN ameliyatı güzel geçmiş az önce konuştum ağrıları var ama onlarda geçicek inşallah .tüpüne zarar verilmeden alınmış çok şükür .hepinize çok selamı var kandilinizi kutluyor .
SEMOŞDANDA güzel haberler var şimdilik kasılması ve kanaması yokmuş 15 gün daha idare edilirse 7. aya giriyormuş ozaman herşey daha iyi olucak tabi .kuvöz bile ayarlamışlar .allahım mübarek günün hürmetine vaktinde doğmasını nasip etsin .hepinize selamı var kandilinizi kutluyor ve dua bekliyor .
gelelim HÜSEYİN EMREMİZE hastaneden çıkmışlar artık emrecik ve birsoş evdeler çok şükür .çok mutlu oldum inanın ya :62::62::62::62::62::64::64::64::64:allahım herkese nasip etsin .
sırada DERDAM var hayırlısıyla gelsin ESMACIK
ohhh süpermişş çokkk sevindim ..pelinimin ameliyatıyla ilgili ciddi endişelerim vardı çok şükür Allahıma tüplere zarar glemeden bitmiş ne kadar şükretsek azdır...semacıgımada çok çok sevindim cnm benim inşallah herşey yolunda gider az kalmış...birsoşumun emrecigide iyiye gidiyo ohh maaşallahhh daha ne isteriz:nazar::nazar::nazar:
rabbim saglik,sihhat versin derincim,kisa sürede borclarinizi ödeyince rahat edersiniz,allah yardimciniz olsun,sIkIntilarinizi gidersin insallah.bende iyiyim cok sukur canim,adeti hic sorma gecikti bu ay,ama hic kaptirmiyorum kendimi,kaptirinca daha kötu oluyor cunku:59:bu ay hem telasli,yogun hemde bir yakinimizi kaybettigimizden dolayi moralim cok yerinde degildi,sanirim onlar etkiledi:31:bekliyorum bakalim,1 hafta daha gelmesse o zaman test yapmayi dusunuyorum,hayirlisi olsun hakkimizda:61::61:

allah daha iyi etsin canim:61:

rabbim sifa versin annecigine canim,senin de iyi olmana sevindim canim:61:

bir an bu yaziyi kendimin yazdigini dusundum:1:bana da herkes hamilemisin diye soruyor..artik giyimede bakmiyorlar,her gördukleri yerde konu bebek maleseff:5::5::5::5::5::5:

hakkinda hayirlisi olsun banucum:61:ama neden tupbebek yaptiramiyorsun onu anlamadim??:26::26:

allah daha iyi etsin selinacim,bende iyiyim cok sukur:61::61::61::61:

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin,amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.

derdacim uzme kendini bu kadar,allah buyuk,gun dogmadan neler dogar,sen dua et,edelim hep beraber,:61::61:

kandilin hurmetine olsa gerek,guzel haberler pes pese gelmis,cok sukur..pelinimiz semosumuz,birsenimiz adina cok sevindim..:nazar::nazar::nazar:
garipçim sagolasın cnm...
ya tabiki çok ümitlenmekde iyi degil ama insallah bu seferki gecikme bebiştendir yaaaa:38:
slm kızlar nasılsınız geçmişi okumadım ara ara baktım pelinim geçmiş olsun ameliyatın iyi geçmiş semacım sende iyiymişsin inşallah böyle gider derdam sende kızına söyle gelsin yoksa başka kız bakmaya gidecez emreye ona göre ebrarcım güzel haberleri vermiş sağolsun evet artık hastaneden çıktık emreyle 2 gün birlikte kaldık sonra bizi eve yolladılar şimdilik iyiyiz teyzeleri inşallah dahada iyi olacaz 1860 gr olduk hastaneden çıkarken 2 gündür kilo almamışız eve alışmaya çalıştığı için kilo almamış hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kandiliniz mübarek olsun bu gecenin hatırına Allahım hepinize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
:nazar::nazar::nazar:canım çok sevindim inanki..senide arayamıyorum yaa..daha yeni kontür aldım aslında ama noldugunu bilsen çk gülersin bana..kimseyi arayamıyom bi anda btti kontürüm.:31:
selam kızlar kandidiliniz mübarek olsun ne zaman dır girmiyodum ben hasta oldum tam 18 gün olmadım hiç böyle olmazdı ama ben de ümitlendim :43::43::43::43:
üzülme cnm yaa...inşallh önümüzdeki aya kalırsın jensucum.
kızlar bgn öyle bırgünkü evlendıgımden berı kac kısı hamıs kaldı cevremde doğum yaptılar ıkıncıye bıle hamısler ama bgn eltımın hamıs oldugunu öğrendım sevındım ama benden saklanmasına üzüldüm sabahtan berı aglıyorum rabbım bana da bızede verse bu mucızeyı ılk denemesınde olmus bızse her ay her ay neyapıcagımı sasırdım hemen tüpemı gecsem dıyorum bıyandanda onun tutucagı ne malum dıyorum karma karısıgım allahım sabır versın güç versın :5:
cnm fıstıkım benim..takma kafaya gülüm..son gülen iyi güler diye boşa dememişler...napıcan işte olanın hemen oluyo...Allahım hayırlısını versinde önemli olan o...sıkma canını kuzum...inş yakında sende kalıcan:38:
ewet canım geldi daha tam yoğun olmuyor ama yinede sabahkine oranla söküldü sayılır çok şükür rahatladım artık klomenede başlıcam canım wallahi çok heycanlanıyorum bakalım neler olacak ama fazla düşünüp stres yapmak istemiyorum ...:62:
demek adetin geldi cnm hadi hayırlısı..beklemek çok kötü..bak bana,soganı da devirdim hala gelen giden yok:31:
selam canım arkadaşlarım cumanız mübarek olsun
ALLAHIM gönül muratlarınızı versin inşallah
dün gece bol bol dua ettim RABBİM kabul eder inşallah
RANACIM adet olmuşsun çok sevindim kuzum gözünaydın
BONCUĞUM seninle konuştuk zaten ama yinede söyliyim canını sıkma benimki benim inadıma 3. doğurdu bide nispet yapa yapa söylemesi vardıki ah ah ogünü asla unutmam .yüce MEVLAM elbet birgün bizide güldürcek .üzülme kıyamam .
BİRSENİM tekrardan gözünaydın kuzum evde olmak gibisi yok değilmi
kızlar EZGİMİN hepinize çok selamı vardı yaa kaç gün oldu unuttum ben şimdi söyleyimde üstümde kalmasın .ondada durumlar aynıymış :5:
buarada GÜL nerelerde yaa onuda merak ediyorum gelsin bigüzel pataklıycam onu insan ablasına haber etmezmi :47:
kızlar geçmişi okudum alıntı yapamadım okadar yorgunumki ev almış başını gidiyo :31:
buarada DERİNİM uğramamış merak ettim onuda netimi yok acep yaa uğramadan duramazdı kuzum :50:
CANANIM aslında dua listesi tamamlandı ama biz bu hafta samyeli hastanede olduğu için ona okuduk .seni bayadır görmeyince yazmadım canım bide adetliydin sanırsam :69:tekrardan başlarsak yazarım canım saol düşündüğün için
bitanem dün işyerinden giremedim,işten anneme gttim,oradan anneanneme,oradanda kayınvalideye...gece 12 buçukta evdeydik..sonrada anca namazlar dualar rabbim kabul ederse..merak etmeyin diye işlerim bittikten sonra 3 gibi açtım ama giremedim nette baglantı yoktu...anca şimdi girebildim...
selam arkadaşlar nasılsınız? keyfiniz nasıl? pazar günü gene mersine gidiiyorum sanırım giremem ama giredebilirim bilmiyorum..:80:

hımm nasıl peki şimdi? haberiniz var mı?

giremiyordum cnm pek vaktim olmadı,, bizim ev biraz karışık ta ondan.. sen nasılsın cnm?

sonuçlarım iyi saılır cok az testesteronum yüksek.. bu ay kullan dedi klomen verdi 5. günmü 6. günmü ne gel dedi ama ben gidemeyeceğim mersinde olcam dedim doktoraolsun östörojen hormonun yükselir dedi.. sanırım bir daha ki ay olur.. bilmiyorum.,,

hoşbulduk cnmm giremedim işte pek.. sağoll bu ay tutmaz kocamın yanında olmayacagım amabir daha ki ayinş :) sen nasılsın?

hmm anladım cnm olsun iyi olda...bende napim işte bildigin gibi..tek degişiklik iş degişikligim:)

kızlarrr 1 gün giremedim sanki aylardır girmiyomuş gibi oldum çok özledim heee sizi...

herkesin kandili mübarek olsun..dün giremedim bugün kutlayayım...inşallah dualarımız kabul olur kızlar,Allahım hepimize nur topu gibi saglıklı akıllı evlatlar nasip eder...

semacıgımın duasında en içten bi şekilde aminnnn diyorum..rabbim kabul etsin inşallah...

sevcanımm sarı kuşum seni unuttum sanma bebem...çok özledim seni de...napıyosun cnm?

fıstık =slm arkadaşlar, bugün doktora gittim 1 yumurtam daha bugün çatlamak üzere olduğunu söyledi biraz önce ovulasyon testi yaptım çatlamış heralde,ilk yumurtamda geçen hafta çatlamıştı. bu gün kahverengi akıntım geldi belim karnım ağrıyor. bu gün son adet günümden 22 gün geçti adet olmam dimi .normalde 27 günde bir oluyorum. eğer o gördüğü çatlamış üzere olan yumurtaysa adet gününe rastlar mı. doktor lekelenmenin yerleşmede ya da adet kanamasının başlangıcıda olabileceğini söyledi. idrar da gebeliğe baktım ama negatif. tecrübesi olanlar bilir. nedir bu. ha bi de eğer ilk yumurta döllenmişse 2 yumurtada çatlamaya devam eder mi . acaba ilki tutmadı da 2. yumurta mı çatladı.

bu ıslerı anlasam cevap verırdım ama ınan bende senın gıbı bılmıyorum kı sen benden daha cok bılıyorsun ovulasyon testı bıle yenı geldı aklıma tecrıbesı olan butun arkadaslar hıc cevapsız bırakmıyorr emınım suan gecmıs okunuyordurr :40:

iyi akşamalr şekerler nasılsınız bende eşim maçtan gelmedi size bakıyım dedim uyuyamıyorum canım sıkkın her zamanki gibi
sizde durumlar naıl bakalım

Tamam kızlar tavsıyelere uyacagım cıkıcam dıyorum herseferınde cıkamıyorum bır gun arkadaslarımdan bırde sızlerden kopamıyorumm face de beklıyorum ama zıyaretçı nedenlerınden adresı yazmaya cekınıyorum esım bıle takma nıcklerle erkekler bıle gırer nasıl muhabbet edıyorsunuz dıye soylendı bır kere nasıl eklesırızz acabaaa :1:
Canım özelden mesaj at istediğin arkadaşlara burdan verme aramızda erkek yoktur ama daha sonra girip okuyanlar olabilir dimi yani eşin haklı.

hayırlıs bitanem ya..... rabbim bizwde nasip edecek inanaıyorum. bişey ögrenmek istiyoruım ya bu ovülasyon testi diyolar onu nerden nasıl temin edebilirim ? bilen varmı ? pahalı bişeymi ? bilgin varmı?

kimisi netten alıyo,kimisi eczaneden,çok pahalı değilmiş sanırım ama ben hiç kullanmadım.

Back
X