Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

hee oldun demek salgık olsun berrincim ya..üzülme lütfen..anladım cnm misafir olunca girilmiyo nete...

sagol garipçim ya..temizledim işte..haftanın bi günü iznim var ama napayım..geçen hafta hiçbişey yapmamıştım genel temizlik dışında.sen neler yaptın cnm iyimisin.

temizlik baska oluyor derincim yaa,evin havasi degisiyor resmen,keske hep temiz kalsa kirlenmeseee...:))ama olmuyor isteee...bende iyiyim canim idare ediyoruz iste,sen neler yaptin canim,is yerinde islerin hafiflemistir biraz dimiii.

hosbulduk derinim,nasilsin canim?ohhh evinide temizlemissin,iyi gunlerde otur canim...

kizlar bu arada ben smelleri kullanamiyorum neden acaba???
cnm cewap yazma yerı bende de degısık acık mavı ve bende bazen senın gıbı kullanamyorum yaa ben de anlamadım :S

Allah kabul etsin tatlım...

evet ev mis oldu da bende mis oldum :1:dahada yapacaklarım var ama haftaya erteledim napiyim.
anladım cnm.cumartesi bi sürprizle karşılaşsan keşke...hayırlısı inşallah...üzme kendini sakın,insan öyle oluyor.benimde aynı anda hamile kaldıgım bi abla vardı ogluyla yaşıt olacaklardı şimdi.görünce aklıma geliyo benimde naparsın...
amın cnm sağolasın.aman cnm yavaş yavaş yap acele etme zaten yeterınce yoruluyorsun sen.ay cnm keşke ama yok bılıyorum aman hap wersın klomen wersın de adet olup ıceyım onla kalmıstım ya ümidim o hap :).ewet cnm ne bıleyım gorunce huzunlendim,göbişini sewdım ...

hoşbulduk canım calışmlar sonuçsuz malesef ağladım durdum bu gün adet oldum yine sende neler var canım
cnm olsun her adet olman şans demektır ben hıc olmuyorum ya yıen =(
20 gun gectı adetım ama tık yok ctesı dr a gıdecegım hap werır sanırım ınsallah hayrlısıyla onlarla olur yıne...takma cnm dediğim gibi en azından adetın duzenlı olcak ınsallah.

hosbulduk sevcanim,bende iyiyim cok sukur,sen nasilsin?cumartesi doktora gidecekmissin,insallah guzel haberler ile gelirsin..ikimizinde adeti baya gecikti bu ayyy:18::18::18:

ıyıyım canım ben de aynı hep işte ne olsun...ewet garıbım gıdecegım bakalım.ınsallah dıyeyım yıne cnm ama adet olamdıgı ıcın gıdıyorum aslında drum da temmuza kadaer hamıle kalmazsan gel demsıtı kurtajdan sonra bakalım...senın kac gun gecıktı cnm? dr a gıtmedın mı hap fılan?

temizlik baska oluyor derincim yaa,evin havasi degisiyor resmen,keske hep temiz kalsa kirlenmeseee...:))ama olmuyor isteee...bende iyiyim canim idare ediyoruz iste,sen neler yaptin canim,is yerinde islerin hafiflemistir biraz dimiii.

aynen canım..hele camlarımı pırıl pırıl görüyom ya içim eriyo..tozluyken cam açmak istemiyo insan...miss gibi oldular:))köpükledim bol bol...
napayım garibim işe devam..ilk haftaki yorgunluk gitti şükür.alıştı vücudum..sadece çok ayakta kalırsam belim agrıyo...ama zayıfladım bira işe yaradı...

ayy seninde gelmedi hala dimiii...of ya zor oluyo öyle gerçekten.bende aynı durumdayım :31:bi gelsede rahat etsem.

gelmedi derincim yaa,bakalim ay sonunda doktora gidecegim insallah,o zaman belli olacak neden gelmedigi:18::18::18:

iyi aksamlar canım sağolasın sen nasılsın

bende iyiyim canim,adet gelmis uzme kendini,dilerim son adetin olur,bir dahaki aya bebisin gelir

cnm cewap yazma yerı bende de degısık acık mavı ve bende bazen senın gıbı kullanamyorum yaa ben de anlamadım :S

amın cnm sağolasın.aman cnm yavaş yavaş yap acele etme zaten yeterınce yoruluyorsun sen.ay cnm keşke ama yok bılıyorum aman hap wersın klomen wersın de adet olup ıceyım onla kalmıstım ya ümidim o hap :).ewet cnm ne bıleyım gorunce huzunlendim,göbişini sewdım ...

20 gun gectı adetım ama tık yok ctesı dr a gıdecegım hap werır sanırım ınsallah hayrlısıyla onlarla olur yıne...takma cnm dediğim gibi en azından adetın duzenlı olcak ınsallah.

ıyıyım canım ben de aynı hep işte ne olsun...ewet garıbım gıdecegım bakalım.ınsallah dıyeyım yıne cnm ama adet olamdıgı ıcın gıdıyorum aslında drum da temmuza kadaer hamıle kalmazsan gel demsıtı kurtajdan sonra bakalım...senın kac gun gecıktı cnm? dr a gıtmedın mı hap fılan?

bencede canım klomen fln versinde hemen kalırsın inşallahhhh.))

gelmedi derincim yaa,bakalim ay sonunda doktora gidecegim insallah,o zaman belli olacak neden gelmedigi:18::18::18:

bende iyiyim canim,adet gelmis uzme kendini,dilerim son adetin olur,bir dahaki aya bebisin gelir

heee ay sonunda gidicen demek..hayırlısı canım...ben bilirim o gecikmenin ne can sıkıcı oldugunu...ben ugraşmıyorum bile artık..eskiden doktor yazıyodu içiyodum progestanı oluyodum...kaç aydır doktora gitmedigim için kendiliginden olmasını bekliyorum o da biraz zor:))öyle bekleyip durucam işte ne zaman gelirse artık napalım.

allah yardımcın olsun canım insallah en kısa zamnada düzelirsin .üzülmek istemiyorum ama elimde değil gecen eşimşin teyzesi aradı hamileymiş 3. ye eşi istemiyo bi akrabası da 40 yasında hamile duydukca sinir kat sayılarım artıyo bizim canımız cıkıyo bbeiş diye insanlarda allahın verdiğini istemiyo off ya

sağolasın canım inşallah ama bi dahaki aya zor biras memlekete gidecez eşimle annemlere :)

Hoşbulduuuk.Ya Diziye daldım çok güzeldi bu akşam.Öyle bir geçer zamanki.Nasılsın derincim izin gününmüş ama yine yorulmuşsun güle güle kirlet

Merhaba arkadaşlar ne var ne yok

he bende biraz baktım cnm normalde seyretmedigim halde:)
sagol valla hem iş hem ev biraz zor oluyo ama idare ediyom düşe kalka:)
sen nasılsın kuşum?

selam kızlar,benimde öğleden beri misafirlerim vardı,dizi bitince gittiler,hem yoruldum,hemde güzel bi gündü.

he bende biraz baktım cnm normalde seyretmedigim halde:)
sagol valla hem iş hem ev biraz zor oluyo ama idare ediyom düşe kalka:)
sen nasılsın kuşum?

sağol canım bildiğin gibi işte nolsun günlük işler.Eşim bu akşam izin vermiyo nete ben kaçar herkese iyi geceler:5:

allah yardımcın olsun canım insallah en kısa zamnada düzelirsin .üzülmek istemiyorum ama elimde değil gecen eşimşin teyzesi aradı hamileymiş 3. ye eşi istemiyo bi akrabası da 40 yasında hamile duydukca sinir kat sayılarım artıyo bizim canımız cıkıyo bbeiş diye insanlarda allahın verdiğini istemiyo off ya
amın cnm ya.işte cnm boyle duyunca ben de takıyorum ya.biz yanıp tutuşuyoruz.mıllet ıstemıyor.herkes ayrı şekılde sınav oluyor sanırım cnm...

selam kızlar,benimde öğleden beri misafirlerim vardı,dizi bitince gittiler,hem yoruldum,hemde güzel bi gündü.
selam cnm.hadı gecmıs olsun cnm yorulmuşsundur.guzel de geçmiş ama.ben de mısafırı cok sewerım

Back
X